Fredag 5/10

God Fredag!

Up up and away, it's fucking Friday! Wiee!

Igår spenderade vi förmiddagen och halva eftermiddagen hemma.
Jag grejjade lite i kaos-kontoret. Så nu är det rent och fint igen. Sorterade bland papper och torkade av och donade lite. Satte upp en tavellist och flyttade lite kort och satte upp andra foton :) Skönt med förnyelse :)
Efter det va det dags för lunch. I och med att det va Torsdag så vankades det pannkakor :)
Det är mycket uppskattat av mina grabbar! Lillprinsen åt till och med 2 (!) Sen busade vi lite och gjorde oss i ordning. Vid 14,30 åkte vi mot Svenljunga för att kika på ett bord jag vill ha. Och det lutar åt att jag köper det. Det är ju 150:-. Inget att snacka om egentligen. Men (!) jag måste köpa antikvax och polera upp det igen. Bordet är trots allt 14 år gammalt men det syns faktiskt inte. Det är lite ringar från glas och dylikt. Men som sagt, det är 14 år gammalt.

Anyway! Efter vi kikat på bordet så åkte vi mot Rångedala. Men insåg efter halva vägen att vi va grymt tidiga. Så vi åkte vägen genom stan och tog en cigg med Finaste Therese!
När vi kom till Rångedala så va inte Lennart och Susanne hemma. Vi skulle egentligen bara ha en påskrift på dagispappret så det va inte hela världen. Men vi tog en kaffe med Susannes mamma som var där och passade Hanna!
Sen åkte vi hem och åt kvällsmat och nattade Lillprinsen.

Idag då! Ska åka och hämta bordet nu på förmiddagen tror jag. Sen så efter lunchen åker vi till stan för att hämta min fantastiska mamma. Vi ska på fest i bygdegården i morgon så hon ska passa barnen.
När vi hämtat henne blir det, som alltid på fredagar, helghandling. Och sen ska vi hem!
Måste springa in på Indiska och köpa antikvax med! Just det! Inte glömma!

Nä gott folk! Det va nog allt från mej idag. Tror min stora kille kommer ner snart, tyckte jag hörde honom nyss.

~ Puss & Kram


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0