Torsdag 18/10

God Torsdag Sverige!
 
Ny dag och en dag närmre helgen!
 
Igår fick jag nog över att vara hemma med en trotsig Storprins. Så jag packade barnen i bilen och åkte till mamma/mormor. Inte för att han inte trotsade när vi var där men det va lite bättre. Och jag va inte ensam!
Vi åt lite lunch och drack kaffe. Innan vi åkte hem så va vi tvugna att handla lite (som vanligt) och eftersom jag redan bestämt med Kicki att vi fick skjuta upp till idag så tog vi en tur till Rångedala för att återlämna overheaden som stått i bilen i 2 veckor nu.
Sen åkte vi hem! Det va nog den lugnaste bilresan på mycket länge. 2 snarkande barn! Ljudet av radion! Helt fantastiskt! Det va längesen jag fick uppleva nåt sånt.
Väl hemma så gav jag barnen lite mellis och passade på att gå och tända i pannan. Sen va det matlagning. Ja, det där gamla vanliga ni vet :D
 
Efter jag luftat Lillprinsens element och sedan lagt honom för natten så parkerade jag arslet i soffan. Teven hade väl inget större utbud mer än "Bonde söker fru" Jag kanske kan tycka att det gått för måna säsonger utav det med nu. Så det kan kvitta känner jag. Men Nicke ville se det så då fick jag väl bara gilla läget.
 
Har sovit sjukt oroligt inatt, kan bero på att jag hört Storprinsen prata mycket i sömnen. Snarare gapat i sömnen. Han har skrikit "NEEEEEEJ!" flera gångar.
Så när han sover oroligt sover jag oroligt.
Jag gick upp vid 4,30 då jag hörde honom. Då trodde jag han skulle komma ner vilken sekund som helst. Men det gjorde han inte som tur va. Han kom nu lite innan 6.
 
Idag... Jaa vad ska jag säga. Dagen vet jag inte hur den kommer se ut faktiskt. Behöver åka till Volvo en sväng. Men våran mekaniker visste inte riktigt hur hans dag idag skulle se ut.Så vi skulle höras nu på morgonen. Annars kommer då Kicki ner en sväng. Men sen är det nog lugnt. Pappa Nicke behövde svetsa nån skopa som hade gått sönder så det ska han göra ikväll. Så han blir sen..
 
Måste köpa muffinsformar! Jag totalglömde det igår "/ Kom på det när jag kom hem! Typiskt! Och att be Nicke köpa det är lika med att han kommer hem tomhänt. Men känns la sådär att packa barnen i bilen för att åka till Sexdrega för att bara köpa det. Likadant häromdagen när vi åkte dit för att köpa mjölk.
Mina barn gillar liksom inte att ha kläder på sej. Så ska vi bara va hemma så är de i regel oftast "nakenfisar" :)
Så att kränga på dom kläder för typ 45 minuter känns la sådär.. Men men! Bara att gilla läget när man inte har huvudet med sej jämt!
 
Ska försöka att dammsuga av hela huset en sväng idag. För att sen behöva göra det igen på söndag förmiddag innan allt folk kommer "/ Men här blir sååå sketet så fort. Blir ju knäpp!
Men det är la så när man har en lite som kryper runt och gräver fram alla dammråttor och dylikt som han hittar.
Ni kanske vill ha en uppdate på hur det går med hans "gångträning" Den går framåt :) Haha! Det är la allt jag kan säga. Han är lite feg och vill inte riktigt släppa det som håller honom stadig. Dvs bordet eller stolen. Men igår så släppte han och skulle gå till mej utan att jag var beredd. Och han blir så exalterad (stavning?) när han ska gå till mej så då stressar han och då ramlar han. Men när han ska gå till pappa t.ex så går han hur lugnt och fint som helst. Han är lite mammig den där gossen :)
 
Och idag är det 2 veckor kvar till inskolning på dagis. Fick deras scheman igår :) Ingen förändring som helst mot vad Storprinsen går nu. Men nu har vi det svart på vitt iaf :)
Drömde natten till igår att vi fick ett besked om att det ändå inte blir ett dagis i Roasjö "/ Vaknade helt panikslagen och genomsvettig. Men lugnade mej ganska snabbt när jag insåg att det bara va en dröm.
Pappa Nicke, som sitter med i styrelsen för Bygdegårdsföreningen, var nere i Tisdags och satte upp lite hjälpmedel för dagiset. Skötbord och lite sånna saker. Skönt att det går framåt.
De hade även ett styrelsemöte där det togs upp så onödiga frågor så det liknar ingenting. Det är de här gamla stofilerna som är så oroliga över vem som betalar vad och vad kommunen står för osv. Klart de är oroliga över Bygdegårdens ekonomi, men allt som rör dagiset står ju kommunen för och det är inget att diskutera. Punkt Slut!
 
Nej, här sitter jag och babblar. Ska genast sluta med det!
 
Ha en fin dag allihopa!
 
Mina finaste ♥

Kommentarer
Tina

Haha... Min brukar gå i sömnen.

2012-10-18 16:12:42
URL: http://whosthatgirl.se/



Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Söta grabbar du har.
Var gärna med i min fototävling http://lottizdays.blogg.se/2012/october/fototavling-tavla-med-din-basta-hostbild.html

2012-10-18 21:25:32
URL: http://lottizdays.blogg.se




Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0