Måndag 17/9

God måndag!

Har för andra natten nu sovit som en kratta. Dels för att hostan attackerat mej och dels för att vi varit 3 i sängen. Jag, Nicke och Storprinsen!
Det va likadant natten till igår. Då va vi med 3 i sängen. Tror att Storprinsen är inne i en drömperiod eller nåt. Ha har väldigt svårt att somna om efter han vaknat.

Anw! Gårdagen va ganska lugn. Jag va rätt trött efter natten med Storprinsen. Men lyckades ändå grejja lite hemma. Tvättade lite och eldade lite samt fixa och grejjade lite.
Storprinsen va på sitt allra värsta humör och lyssnade inte på nånting man sa. Han fick utbrott på utbrott och tillslut orkade jag inte mer. Han fick va hemma med pappa medans jag, mormor och Lillprinsen åkte på plastparty!

Det fanns inget som riktigt lockade mej på Tupperware partyt. Utan det blev faktiskt bara en shaker. Den jag hade har spårlöst försvunnit "/
Så då köpte jag en ny. Och bara den :) Duktig va! Nä men jag menar, jag har maaaaassor med burkar, skålar och diverse saker från TW som jag knappt använder. Senast förra veckan gav jag bort min "pastakokare" för micron. Eftersom den inte får plats i min nya micro så va det lite onödigt att de bara stod tyckte jag.
Om jag går igenom allt så har jag säkert mer jag kan göra mej av med!

När vi kom hem från plastpartyt så berättade Storprinsen vad han och pappa hade gjort. Dom hade varit och grejjat med grävmaskinen. Och det syntes på hans byxor (bild kommer)
Sen hade dom badat när dom kommit in.
Vi hade lite mys innan det va dags för barnen att gå och lägga sej.
Själv va jag inte så sen i säng då jag fick sån sjuk magknip. Vette sjutton vad det va..

Idag blir det lugnt! Känner inte för att göra ett skit!
Jag ska bara köra Storprinsen till dagis. Det är allt. Om vädret tillåter så ska jag måla det sista ute. Men just nu ser det inte ut att bli så.

Thats all folks!

~ Puss & Kram

Vääääldigt trött och tjurig kille! 

 

Såhär kan byxorna se ut när pappa och Storprinsen grejjar!


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0