Onsdag 19/9

God onsdag!

Gårdagen va en ganska hektisk dag, eller vad ska man säga. Kanske inte hetisk. Ja vi grejjade massa iaf.
Medans Storprinsen va på dagis så eldade jag och plockade lite. När han kommit hem så var det bullbak som gällde. Och han såg fram emot det jättemycket! När jag hämtade honom på dagis så sa han: "Mamma! Ska vi åka hem och baka bullar nu?" haha! Sötonge!
Han fick en egen lite degbit att knåda och kavla på :)
Sen hjälpte han mormor med att lägga på nötter på dom :) Han vill verkligen hjälpa till med allt :) Men det bästa va väl när som va klara, när vi åt några :)
"Hemskt gott va detta mamma!"
Det värmer i mammahjärtat när han säger sånna saker :)

Jag skulle troligtvis kunna skriva en hel bok med saker som han säger/har sagt. Han säger så himla mycket roliga saker :)
Men det är ju så svårt att komma ihåg allt han säger. Och mycket av det som man tror inte går in i huvudet på honom får man själv kastat i ansiktet av honom sen. Och då kan man inte riktigt låta bli att skratta åt honom :) Han är så söt när han står och predikar för mej och han har ett sånt otroligt kroppsspråk! Han gestikulerar med händerna och drar ihop ögonbrynen när han pratar allvar med mej.. Haha!
Ibland undrar jag om han bara är 3 år!

Anw! Idag är det dagiskörning. Medans han är där ska jag avsluta golvskurningen som jag inte blev riktigt klar med igår. Men annars blir det lugna 3 timmar tror jag. Hittar säkert nåt att göra :)
När vi hämtat honom så ska vi åka till fina Fia och fika lite! Såååååå längesen nu! Nu får vi ta och styra upp detta! Går ju inte ha det såhär!
Efter vi vart där så blir det hemfärd och fixa lite mat.
Pappa Nicke ska på extrainkallat styrelsemöte i bygdegården ikväll. Vad det handlar om kan jag inte ta upp nu utan ni kanske får reda på det vid ett senare tillfälle :) Men jag håller alla tummar och tår jag kan :)

Häpp häpp! Det va nog allt för mej!

~ Puss & Kram

Spännande detta :) 


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0