Torsdag 28/2

God Torsdag!

Sista dagen i Februari. Imorgon går vi in i första vårmånaden! Härligt!

Va och handla allt till helgens kalas igår. Uff..
På vägen hem så plockade jag upp min mamma.

När vi kom hem så drack vi lite kaffe. Jag pluggade lite. Men när jag körde fast så va det inte så kul längre. Då la jag ner det och förberedde lite mat och så.
Strax efter jag kommit hem med grabbarna så kom deras farfar som skulle hjälpa till med veden.
Vi hann att äta lite innan lastbilen kom.
Det gick smidigt att få in nästan all ved :) Tack vare hjälp med grävmaskinen! Super. Annars hade vi la stått där till kl 22 igårkväll eller nåt.. Men på det sättet gick det på 40 minuter :)

Sen fick vi in och drack lite kaffe innan farfar skulle åka hem.
Vi nattade barn och sen sjönk vi ner i soffan..

Idag ville jag inte riktigt gå upp när klockan ringde. Så låg och drog mej en stund. Det värsta va att Nicke gjorde det samma och kom iväg på tok för sent idag och va stressad.

Idag blir det plugg för hela slanten. Försöka reda ut varför det blev som det blev igår..
Uff! Säger jag bara..

Nää men det va nog allt för mej!

Så här kan man göra :)


Onsdag 27/2

God Onsdag!

Nyss hemkommen efter lämning av kottar, fyttirackarn så kallt det va ute!
Är inte riktigt den som går och gluttar på termometern direkt när jag går upp!

Igår så gjorde jag färdigt kapitel 7 innan jag for mot stan. Plockade upp finaste Therese och åkte till mamma för att dricka kaffe!
Lite innan 12 åkte jag till volvo. Och som tur är så var det ett lätt problem denna gången. Bara höljet till ljuddämparen som va lös, väck med den och inget mer klunkande :D älskar när det går fort och är gratis!

Sen åkte jag hem och försökte plugga lite till men tankarna var nån helt annanstans så det gick inte så bra.
Förberedde pannkakssmet och pillade med lite annat.
Sen hämtade jag hem mina älsklingar!

Pappa Nicke kom hem lagom till maten va klar, tur för honom :) Sen var det inte så mycket mer. Det tar ju sin lilla tid att steka pannkakor så klockan va närmre halv 6 när vi satte oss för att äta.
Så Lillprins bus fick gå och lägga sej nästan direkt efter maten.

Idag ska jag försöka förstå mej på inlämningsuppgiften jag fått idag. Sen ska jag iväg och handla inför kalas på lördag. På vägen hem plockar jag upp min mamma.
Hon ska va här till på lärdag.
Idag får vi 8 kubik ved som måste fixas med så då får hon passa barnen lite. Och tur vi har bästa farfar som kommer och hjälper till med veden! Kan bli tufft ändå!

Häpp! Nu ska jag fixa med min inlämning!
Ha en fin Onsdag allihopa!


Tisdag 26/2

God Tisdag!

Vaknade även denna morgon innan klockan ringde. Betyder det att jag då är utvilad? Tror det är tredje morgonen nu som jag gör det.

Pluggandet gick sådär igår, hade lite annat som rörde sej i huvet. Ringde lite samtal och så. Men lite fick jag allt gjort :)
Lite efter 14 åkte jag mot Svenljunga, åkte i god tid då det alltid är mycket folk på apoteket, men icke! Inte en käft! Så jag hade ju god tid innan barnmoskan. Så jag passade på att hämta ut den där laser tonern som legat på Kinds Järn en vecka nu eller nåt :)

Efter barnmorskan gjorde jag ett stopp på Ica med för att köpa lite sylt till dagens pannkakor :) Mums!
Sen åkte jag och hämtade grabbarna! Gud vad jag saknade dom igår. Men det brukar vara så på måndagar. Efter helgen och allt.
När vi kom hem busade dom lite innan vi åt kvällsmat, pappa Nicke va sen.
När Lillprinsen lagt sej så satte jag mej och läste lite i det nya kapitlet, samt gjorde några uppgifter. Så fortfarande ligger jag bra till i planeringen :) Och det känns bra :)
"Längtar" dock lite tills imorn då jag får en ny inlämningsuppgift! Dock är det en skrivuppgift, som jag har lite svårt för, men det ska nog gå bra hoppas jag :)

Idag blir det lite pluggeri på förmiddagen. Vid lunch ska jag vara på volvo för att Conny ska inspektera vad det är som låter under min bil. Personligen tror jag att det är mitt satans avgassystem!
Men det återstår att se. Vi åker nog ändå på att byta det i år. Det kommer garanterat inte gå igenom besiktningen. Vi har bara haft en otrolig tur de sista tre (!) åren. Det läcker så det skriker om det! Men fortfarande har de inte anmärkt på det på besiktningen :)

Tror jag passar på att ta en kaffe med min mamma när jag ändå är i stan med. Känner som sagt ingen panik med skolan så jag kan "slappa" med gott samvete :)

Pappa Nicke skulle nog bli lite sen idag med verkade det som. Det är mycket på hans jobb nu med sprängningar hit och sprängningar dit.

Nej men nu tackar jag för mej. Ska gå och väcka Storprinsen nu :)


Måndag 25/2

God Måndag!

Ny orörd vecka! Härligt!
Kommer bli en farfylld vecka med plugg, förberedelser för kalas och dylikt!

Gårdagen va både lugn och inte lugn :) Haha! Förmiddagen va iallafall lugn! När farfar hämtat Nicke och Storprinsen så åkte jag och Lillprins till affären för att handla lite ingredienser för lite bakning!
När vi kom hem igen var det dags för lunch, Pappa Nicke och Storprinsen kom precis när vi ätit klart och dom fick i sej lite mat dom med. Storprinsen berättade om sitt besök i badhuset! Han hade haft så roligt!

När maten var undanröjd så slängde jag ihop två sylviakakor :) Mumsigt!
Och när det va klart så var det dags att sätta igång med kvällens mat, ingen ro ingen vila. Men Pappa Nicke skötte matlagningen då :)

Sen var det nattinatti för Lillprinsen och strax där efter så la sej en väldigt trött Storprins med. Själv va jag precis färdig, som vanligt!

Idag är det pluggiplugg. Och i eftermiddag blir det en tripp till Svenljunga för ett besök hos Barnmorskan för en ny spruta!
Påväg hem plockar jag upp mina gangstrar :) Pappa Nicke skulle bli lite sen idag trodde han.

Häpp! Så mycket hade jag att betätta idag!
Hoppas ni haft en bra helg och får en fin måndag!


Söndag 24/2

God Söndag!

Ännu en helg som snart passerat!
Hujedamej!

Igår va vi nere på dagis på Öppet hus. Barnen lekte med de andra barnen :) Jätteroligt tyckte dom det va. Storprinsen ville kanske inte riktigt följa med hem igen :)
När vi kom hem så fixade vi lite lunch. Mormor och Kicki följde med hem en stund och åt lunch och drack kaffe med oss.

Farfar kom och hälsa på en stund med. Vi pratade lite om hur vi ska göra i köket :) Nu har vi en lösning och förhoppningsvis så fixar dom det i veckan. För på lördag är det ju kalas :)

När alla hade åkt så fixade vi maten och medans den stod i ugnen så badade och duschade vi allihopa :)

Sen var det lördagsmys för hela slanten. Fram till dess att jag och Storprinsen somnade på soffan :D haha!

Idag så blir det nog ganska lugnt!
Farfar kommer och hämtar de stora killarna, dvs Pappa Nicke och Storprinsen, för att sen åka till badhuset en stund!
Vad jag och Lillprinsen ska hitta på vet jag inte riktigt. Kanske åka och handla lite ingredienser och baka lite kanske.

Vi får se :)


Lördag 23/2

Gooood Lördag!

Sovit såååå sjukt dåligt inatt. Jag vet varför, men det tänker jag inte ta upp här.

Eftersom jag skrev ytterligare ett inlägg igår eftermiddag så behöver jag inte ta upp vad jag gjorde igår :)

När jag hade hämtat kottarna var det matlagning på schemat. Som vanligt. Igår serverades det kebabkyckling i tacobröd :) Mumsfilibabba!
Efter maten var det de vanliga buset och myset.
När Lillprinsen lagt sej så plockade vi fram lite fredagsmys till oss och Storprinsen.
Han får ju alltid va uppe lite längre på fredagar och lördagar.
Men han va så trött igår så han somnade ifrån fredagsmyset kl 19,40 ungefär :) Nackdelen då va ju att han inte hade bytt om till pyjamasen eller nåt. Så då fick jag väcka upp honom lite så vi fick på han det :)

Idag är det öppet hus på dagis. Och självklart ska vi åka dit en stund :) Hoppas det kommer lite andra barn med så mina har några att leka med, men det gör det nog. Mormor kommer komma en stund med :)
Efter det blir det att åka hem och fixa lunch, sen blir det en lugn eftermiddag hemma..

Kvällen här blir nog lugn med. Inga planer alls!

Vad hittar ni på idag?


Bäbisgos

Nyss hemkommen från en ganska hektisk dag, eller nää men det sista nu blev det allt lite stressigt då klockan behagade att springa ifrån mej.
Jag har varit i Rångedala och gosat med finaste Charlie :) Lite suger det allt i bäbistarmen, men nej, jag är klar med det där nu!
Han är så fin lilla Charlie! Och nästa lördag ska han allt komma och fira sin "moster" på sin födelsedag! Det sa han att han ville :)

Efter det besöket åkte jag till stan för att handla. Hade tänkt att handla mer än det jag gjorde men som sagt så sprang klockan ifrån mej.
Eftersom jag åkte till Renée direkt när jag lämnat grabbarna så har jag inte varit hemma och eldat, så det är svinkallt här. Kanske inte så kallt som jag trodde.
Det var ju inte heller meningen att jag skulle bli borta så länge då jag hade behövt plugga idag, men när man myser bäbis så kan man ju inte bara sticka så :D Haha!
Men jag ska sätta mej och plugga lite nu innan jag ska hämta mina gangstrar för sista gången den här veckan!

Pssst! Bilden är snodd :p Hann inte ta några kort ju :)

Fredag 22/2

God fredag!

Yes! Freeeedag!
Haft en lugn vecka med skolan. Ligger väldigt bra till i planeringen så idag ska jag ta en day off! Jag ska gosa bäbis! Äntligen!

Behöver inte berätta vad jag gjorde igår, samma som jag gör varje dag!
Behöver nåt nytt att skriva om tror jag :)

Pappa Nicke jobbade sent igår. Så jag och grabbarna hade kvällsmys för oss själva.
Lillprinsen går ju och lägger sej såpass tidigt så hinner inte bli mycket bus och mys för hans del.
När han lagt sej så tittade jag och Storprinsen på Petsson och Findus :)

Idag ska jag som sagt gosa bäbis! Ska äntligen få träffa "mosters kille"
Ska åka till Rångedala och träffa min finaste bästaste Renée!!

Sen blir det lite helghandling innan jag åker hem igen.

Blir kort och koncist idag. Måste väcka stora killen så han får äta sin youghurt i fred innan lillebror kommer upp. Han har ju bestämt att han inte ska äta välling mer :)

Ha en fin dag allihopa!


Torsdag 21/2

God Torsdag!

Börjat sova bättre på nätterna. Det är ju skönt :) Nackdelen är att ju bättre jag sover desto tröttare är jag på morgonen. Men sover jag dåligt är jag trött för det. Aldrig får man vara nöjd :P

Min motivation har inte riktigt infunnit sej denna veckan. Jag förstår inte riktigt varför. Det är inte så att jag pillar med nåt annat heller. Utan jag bara sitter, dock med skolböckerna framför mej.
Igår gjorde jag iofs nästan alla uppgifter till kapitel 5, som jag egentligen ska göra nästa vecka. Så jag ligger ju ganska bra till egentligen. Men fattar jag nåt då? Det är väldigt röriga kapitel.
Väldigt konstiga uppgifter med summor jag inte riktigt förstår. Om man kollar i facit så finns det summor jag inte alls fattar var dom kommer från. Och fattar man inte det kan man ju inte lösa uppgiften :( Vet inte om jag är trög eller vad det är. Nääää :) Det är nog bara svårt :) Haha!
Nästan så jag längtar till på onsdag då jag får en ny uppgift att ta tag i.

Kottarna hade haft det bra på dagis igår, som vanligt :)
Det hade nog inte vart så många barn. Många som är sjuka nu :( Tur dom har varandra mina grabbar.

När jag hade hämtat dom så åkte vi hem och stekte på lite pytt i panna. Efter maten blev det bad för grabbarna innan läggdags.
Lillprinsen verkligen älskar att bada.
Jag sa till honom när vi va i köket: "Du kan gå upp till pappa i badrummet för vi ska bada." Han blev precis tokig :) Bara flinade och blev tokig :) Men han ville inte gå upp utan mej. Jag kunde inte gå upp riktigt då för slöfocken Storprins satt och åt fortfarande.

Men jag tog av han och bar upp honom så gick jag ner igen.
Storprinsen har de senaste dagarna vart sådär jobbig med kvällsmaten igen. Igår, till exempel, tog det honom en timme (!) att äta en liten portion med Pytt i panna. I lördags tog det lika lång tid med lunchen.
Jag bävar varje dag då vi ska äta. Tycker inte det är alls kul. Det är inte ens kul att laga mat längre när jag vet att han gör så.
Folk säger att dom äter när dom blir hungriga, men nej! Jag tror inte på det! På helgerna äter vi frukost kanske vid 8. Sen äter vi lunch 11,30-12 nånting. Men då krånglar han ju lika mycket. Han borde vara hungrig! Skulle jag låta han bestämma en dag över hur han fick äta, skulle han inte äta alls.
Blir så trött!

Nej nu är det färdiggnällt!

Nybadad Lillprins läser pappas tidning :)


Sommarlov!

Japp ni läste rätt! Jag har bestämt mig för att ta sommarlov trots allt.
Jag ville egentligen inte, men med allt jävla krångel som blir om man ska sänka studietakt och allt så beslöt jag mej för att ta helt ledigt i 5 veckor.
Tanken var egentligen att Pappa Nicke ska vara hemma med barnen då det bygget han är på troligvis stängs under dessa veckor. Men vi sa att även om han är hemma med barnen så kan inte jag koncentrera mej till 100 % iaf. Dessutom kan det vara sönt att släppa allt under ett par veckor med :)
Och vi får för första gången en familjesommar där pappan i hushållet förhoppningsvis inte jobbar :) Man ska aldrig säga aldrig med honom nämligen :D
 
Jag längtar verkligen efter lite värme nu. Men nu i nästa vecka ska det allt bli lite varmare, mellan 5-10 plusgrader :) Me likie!
Är så trött på kylan nu. Jag vet att jag sagt tidigare att jag gillar detta, men vintern har vart så lång i år tycker jag. Jag gillar snö, ska det vara vinter ska det vara snö.
Men nu är det bra. Ge mej vår, sol och fågelsång. Jag vill gå ut på altanen och dricka mitt morgonkaffe och ta min morgoncigg. Inte knalla ner i pannrummet där det är lika kallt som ute :( Och barnen och katten kan springa in och ut som dom vill.
 
 
Kolla så härligt det ser ut!

Onsdag 20/2

God Onsdag!

Onsdag.. Hmf!!

Dagarna knallar på alldeles för fort!

När jag lämnat kottarna på dagis igår så åkte jag hem och pluggade lite. Det gick lite trögt även igår.
Vid 11 snåret åkte jag till stan för att handla lite med min mamma.
Sköngde i mej lite lunch innan jag åkte hem igen.
Väl hemma så var det tändning i pannan, inplockning av matvaror och sen satte jag mej för att plugga igen. Men motivationen bara fanns inte.
Fattar inte. Är jag inne i nån svacka? Kan det va för att denna kursen inte är så "fartfylld" som de andra varit? Hade inlämning i fredags och nästa inlämning får jag på onsdag nästa vecka! Det är drygt att inte ha nåt att bita i riktigt! Att bara sitta och tugga igenom uppgiftsboken är inte så roligt!
Kanske ska prata med min lärare och se om jag kan få uppgiften tidigare..? Fast det blir ju lika drygt till nästa uppgift då ju..

Anw! Hämtade kottarn kl 16, åkte hem och busade lite innan maten. Sen var det som vanligt mer bus innan läggning.
Storprinsen och jag hade ett ordentligt prat igår om hans välling.
Han har nu bestämt att han inte vill ha välling mer :) Haha! Han såg så lillgamal ut där han satt när vi oratade om det. "Mamma, jag tycker att vi struntar i det här med vällingen nu, jag kan äta macka innan jag sover!" Haha! Hur gamal är du sa du..?! Haha!
Jaja, det går så länge det går :)

Annars var dagen lugn!

Idag blir den säkert lika lugn!
Undrar om det var idag pappa Nicke skulle iväg och jobba på kvällen..? Hmm, får ringa han och kolla det.

Ingen jag känner som vill hämta min laser toner i Svenljunga och komma hit med den? :) Orkar bara inte åka dit för bara det! Känns så onödigt att det inte är sant!

Nähä! Dags att väcka kottarna som är ovanligt trötta denna veckan :)


Tisdag 19/2

God Tisdag!

Då vart det en ny dag då. Dagarna går lite för fort nu tycker jag :(
Känns inte som jag hinner med nånting alls, fast det gör jag ju, men det känns inte så.

Igår var det massa plugg, tänkte jag skulle hunnit med de uppgifterna på det kapitlet jag håller på med. Men dom va så svåra så hjärnan gick på högvarv hela dagen. Inte konstigt jag hade huvudvärk igår kväll "/
Så jag får fortsätta med det idag, har bara en kvar men det va lite att bita i.

När jag hämtat gangstrarna så åt vi och busade lite. Dom va rätt trötta efter dagis, det va ju måndag. Men dom va väl extra trötta eftersom dom va hemma mycket förra veckan.
När Lillprinsen lag sej och Storprinsen åt välling så gick jag för att ta en dusch.
Det var mycket (!) skönt. Frôsen som jag var!
Sen myste jag ner mej i soffan :)

Måste försöka ta mej iväg till affären idag med. Sååååå trôkigt!

Beställde en ny toner till skrivaren i torsdags, tänkte att den kanske kommer som igår. Ja det gjorde den. Men inte i brevlådan. Så måste hämta den i Svenljunga! Nackdelen med att bo på landet! Gahhh! Och jag vill gärna inte storhandla på ICA i Svenljunga då det blir lite smådyrt!

Häpp, det va allt för mej!


Måndag 18/2

God Måndag!

Så påbörjar vi en ny vecka! Se vad denna har att erbjuda :)
Inga sjuka barn hoppas jag!

Vi hade en ganska så lugn dag igår.
Jag dammsög och städade lite på förmiddagen och grabbarna bara bråkade med varandra :(
Jag va så rastlös när städningen va klar så jag beslöt att vi skulle åka iväg en sväng. Vi åkte och plockade upp finaste Therese och sen åkte vi till mamma och fikade lite.
Grabbarna åt lite lunch hos mormor som jag hade köpt med. Jag och Therese beställde hem varsin pizza :) Gött med hemkörning när man är i stan :) Haha!

När vi vart hos mamma och vi kört hem Therese igen så åkte vi ut till grabbarnas farfar en sväng, jag skulle lämna en digitalbox till honom som vi fixade av Therese.
Vi va inte där så länge då vi behövde åka hem och göra mat och bada barnen inna det va läggdags.

När barnen va lagda så var det lite tevetittande innan vi själva gick och la sej.
Jag har sovit som en liten bäbis inatt, va nog välbehövligt då :) Så jag känner mej ganska utvilad och redo för den här dagen.

Idag blir det då som vanligt att köra kottarna till dagis och sen hem och plugga.
Hoppas jag får resultat på min inlämning idag!
Denna veckan är ganska lugn med pluggandet, försöka göra massa uppgifter och så.

Nej, nu är det strax dags att väcka upp mina små monster :)

Storprinsen fick näsblod igår, så han fick ligga på köksbänken en stund, där han även somnade en stund :) Haha!


Åldersnoja!

Snart är det min tur att fylla år..
Har sån åldersnoja så det inte är klokt.
Vad hände liksom?
Tyckte det va nyss som jag fyllde 18, fick gå och köpa cigg själv. Behövde inte be mamma. Få rösta på vem jag tyckte skulle styra landet.
Fick gå in på krogen utan att behöva ljuga om min ålder.
Sen när man fyllde 20 fick man gå på bolaget själv. Då tyckte man att man va "vuxen"
Men vad hände sen? 10 år senare fyller man 30!
Ja, jag har åstadkommit en hel del på de 10 åren. Jag har tagit mitt körkort, jag bor i ett fantastiskt hus, jag har fått två fantastiska prinsar. Och jag har världens bästa sambo och vänner!
Jag trivs med mitt liv helt enkelt!

Men 30..?!

Ni kanske tycker jag är löjlig, men jag vill inte bli äldre nu!
Jag trivs bra med att vara 29. Det kan jag vara resten av mitt liv.

Jag är rädd för att bli gammal. Men det kanske inte är så konstigt heller med tanke på dagens "äldreomsorg"
Jag vill inte att mina barn ska behöva se mej gammal och senil. Jag vet att det kommer hända, men jag vill inte!
De ska inte behöva ta hand om sin gamla mamma bara för att de som är utbildade till att göra det inte kan det!

Tyck gärna att jag är fjantig, men jag vill inte vli äldre!


Söndag 17/2

God söndag!

Sovit skönt inatt. Ingen Storprins i sängen i natt heller :) Han snarkar så gott i sin säng :)

Vi spenderade mestadelen av dagen hemma igår iom att Storprinsen hade feber. Men framåt eftermiddagen började både jag och barnen bli rastlösa, så vi åkte till deras farfar en sväng!
Där var det lite bus och lek. Innan vi åkte hem så gjorde vi ett snabbstopp i affären och köpte smörgåssmör och stekmargarin :) Sen åkte vi hem och gjorde tacos!

Vi hade lite lördagsmys innan det va dags för barnen att krypa i säng. Lillprinsen la sej vid 18,45 och då plockade vi fram lite lördagsgodis till Storprinsen.
Vi kollade på Melodifestivalen, och nu vet jag varför jag inte sett de andra deltävlingarna! Fy så dåligt!
Så jag kommer nog fortsätta bojkotta det.

När det va slut kröp jag ner i sängen, och slocknade nästan direkt :)
Vaknade 4,15 och kunde inte somna om.
Så då var det lika bra att gå upp!

Idag blir det en lugn hemmadag med. Lite fixande och pillande.
Farfar kanske skulle komma en sväng.
Pappa Nicke ska iväg och gräva lite.

Vet inte riktigt vad mer jag kan berätta för er idag :) Händer inte så mycket här just nu som jag kan berätta om :)


Lördag 16/2

God Lördag!

Usch så trött jag är! Haft en stor kille mellan oss inatt och han ligger inte riktigt still..
Önskar all feber och baskilusker kunde lämna oss i fred nu! Och återgå till den normala vardagen igen!
Lillprinsen börjar väl bli frisk, feberfri igår men hostig.
Han fick en släng av falsk krupp igår morse. Han bara hosta och hosta! Uscha vad hemskt det var. Jag gick ut på altanen och ställde mej med honon och då slutade han direkt.
Jag hade ringt vct och dom ringde upp strax efter det. Dom tyckte väl inte det va nån idé att komma ner om han hade slutat hosta och att andningen lät bra.
Så vi struntade i det. Och han mådde bra under resten av dagen.
Men sköterskan va så söt så hon ringde upp mej efter ett par timmar och frågade hur det var med honom :) Gulligt! Så ska sjukvården vara :)

Men storprinsen va ju hemma igår för dom ringde från dagis i torsdags förmiddag och då var det hans tur med feber.

Jag fick, trots lite strul, inskickat min första inlämningsuppgift igår. Min lärare han bara inte rätta den förrän nästa vecka. Så jag väntar med spänning :)

Grabbarnas moster Jenny kom på besök igår. Det tyckte Storprinsen va mysigt :) Ja Lillprinsen med.
Hon åkte runt 18 tiden och då åkte mormor med henne till stan.

Idag blir det väl inte så mycket. Storprinsen verkar febrig även idag, han kom upp för en liten stund sen.

Ha en fin lördag allihop!


Torsdag 14/2

God Torsdag!

Alla hjärtans dag.. Hmm.. Nää jag tror inte jag går närmre på vad jag egentligen tycker om den här dagen. Jag har sagt det förut.

Gårdagen va väldigt lugn. Lillprinsen vaknade med feber, han va vaken 1,5 timme ungefär sen somnade han i min famn när vi myste i soffan. Då gick jag upp och la han i sin säng. Sen plockade jag fram mina böcker och pluggade lite. Vid 9 körde jag ner Storprinsen till dagis.
Fortsatte pluggeriet när jag kom hem. Lillprinsen vaknade igen efter nästan 4 timmar. Trodde han skulle sovit bort lite av febern, men icke! Han fick en dos ipren och vi myste ner oss i soffan. Där somnade han igen. Ytterligare en timme.
När han vaknade sen så va han lite piggare och ville ha en macka som han verkligen vräkte i sej!

Lite innan 14 åkte jag för att hämta Storprinsen. Vi tog en tur till Sexdrega för att köpa bröd och toapapper.
När vi kom hem så låg Lillprinsen och sov.. Igen! Han sov inte så värst länge då. Men totalt sov han nästan 6 timmar igår.
Idag hoppas jag han är mycket piggare.

Idag får jag tillgång till min första Inlämningsuppgift i den här kursen. Så nu ska jag lära mej bokföra i bokföringsprogram "/ Ska bli intressant :)
Annars så ska Storprinsen va på dagis idag mellan 9-14. Lillprins bus får va hemma veckan ut!

Nähä!
Hoppas ni får en bra alla hjärtans dag, ni som firar det!

Trött lillprins ❤


Onsdag 13/2

God Onsdag!

Idag vaknade Storprinsen übertidigt! Lite innan 5 kom han ner "/ Kommer bli en riktigt lång dag.
Lillprinsen fick komma hem igår, eller ah båda två för den delen, Storprinsen ville inte vara kvar när han såg att jag kom och hämtade Lillprinsen. Och jag kände att det spelar ingen roll. Får inte mycket gjort när jag har Lillprinsen hemma ändå.
Vi åkte för att hämta världens bästa mormor.
Hade det inte varit så att jag hade betygssamtal igår och får inlämningsuppgift på Torsdag som ska vara inne på fredag så hade jag inte brytt mej. Då hade hon inte behövt att komma.
Fick lite dåligt samvete när jag frågade henne. Men snäll som hon är så hjälper hon till ❤

När vi kom hem igen så gjorde vi lite lunch och sen var det dags att Lillprins sov lite och jag tände i pannan och förberedde mej för mitt betygssamtal.
Betygssamtalet gick bra, han ställde sånna frågor jag inte hade en aning om egentligen. Men jag fick till det ganska bra :) Och mitt slutbetyg på hela kursen blev ett C :) Jag är riktigt nöjd!

När betygssamtalet va över så satte jag igång med att rengöra den nya kylen. Oh fytti rackarn vad det såg ut! Fick ta ur alla hyllor, ta av "ramen" och diska allt noggrant! Sen skrubbade jag ur hela kylskåpet med klorinspray! Kökets bästa vän :)
Tror det är världens bästa rengörningsmedel! :)

När vi skulle äta lite kvällsmat så såg jag att Lillprinsen satt och skakade, han hade feberfrossa! Usch vad hemskt det va att se. Aldrig sett Storprinsen ha det så det va lite nytt.
Men han åt lite iallafall. Jag testade det här med varm röd saft för hostan, och ja det drog ner det lite faktiskt. Och han tyckte nog det va gott med för han drack upp alltihopa.
Tempade honom och den stannade på 39,1! Uscha!
Dumma feber försvinn! Han fick Ipren och vanlig hostmedecin innan han gick och la sej. Och han har sovit hela natten.

När barnen lagt sej så plockade jag fram mina skolböcker och pluggade lite, iom att jag inte pluggade nåt på eftermiddagen.
Satt uppe till 22, sen sa mina ögon och hjätna godnatt..

Idag blir det en lugn pluggdag. Båda barnen blir nog hemma idag. Tror att det är så att Storprinsen blir näst intill ensam på dagis idag. Och då spelar det ingen roll. Eftersom det är sportlov så får ju inte 15-timmars barnen gå då dom är s.k "gratisbarn"
Jag ska ringa ner och höra sen. Han kanske kan åka ner ett par timmar iallafall.

Idag ska jag ge mej på frysskåpet med. Men efter en snabb inspektion så såg jag att det iallafall inte va sååå farligt..

Men hoppas ni får en fin Onsdag idag!


Tisdag 12/2

God Tisdag!

Idag är jag uppe i tid, va svårt att komma upp även idag. Jag fattar inte varför jag blivit så trött! Nån som har nåt förslag?

Igår körde jag igång med en ny kurs, Redovisning 2, eller ah jag började ju egentligen i fredags men igår aktiverade jag den och så. Så jag har gjort uppgifter och läst en massa egentligen. Hittat många bra hjälpmedel till när man ska göra bokslut :)
Nu har vi tagit bokföringen ett steg längre. Nu har vi börjat med att kontera när man gör inköp i annan valuta och när man förlorar kunder och liknande. Det är mycket att hålla reda på i ett företag ska ni veta :) Det är inte bara att starta ett företag och tro att det bara är att skaffa kunder och utföra ett bra jobb.. Det tillkommer en hel del :)

Anw! Jag gjorde en hel del uppgifter då. Gick och väntade på mitt resultat på slutprovet, men det kom inte.. Så jag åkte och hämtade kottarna. Och när vi kommit hem så slängde jag en kik, och då hade det kommit. Fick 11/13 poäng och jag är skitnöjd! Så roligt att jag vetkligen fattar det här!
När jag började plugga i November och då allting egentligen va skitsvårt, så funderade jag på vad jag gett mej in på. Ja, jag kan fortfarande tänka så. Men detta känns rätt och det är siffror jag kan och vill jobba med :) Haha!

Iallafall! När kottarna kommit hem så lagade vi lite mat, jag och Storprinsen fajtades med hans mat och sen gick vi och badade och duschade innan Lillprinsen skulle gå och sova.
Lillprinsen hade lite feber igår när han kom hem från dagis. Han ville inte äta alls, och det är inte vanligt, så då kände jag på honom. Tyckte han var varm och tog tempen. Jovisst! 38,9! Vi får se hur han är när han vaknat, han har sovit hela natten. Frånsett att han vaknade innan vi gått och lagt oss igår. Men Nicke va uppe och nattade om honom och sen har han sovit :) Han brukar ju inte ha feber, men tror det kan vara hans tänder som spökar, han har ju 3 nu som håller på att komma upp. Dom har gått igenom tandköttet så nu är det ju det sista. Men känner jag honom rätt så är han pigg som en nötkörna och har sovit bort febern inatt :)

Idag står plugg, handling och betygssamtal på schemat! Ska bli spännade vad jag får för betyg på hela kursen.

Vet inte vad som flög på mej igår, hade sådär influensaont i hels kroppen. Idag har jag lite ont men inte som igår. Vill verkligen inte ha nån influensa nu!
Så idag ska jag försöka tvätta ur de nya kylet och frysen. För det orkade jag ju inte med igår då!
Och idag blir det väl inte uppburet heller då Nicke skulle hämta nåt till grävmaskinen efter jobbet. Ibland önskar jag att jag vore lika stark som Pippi! Så kunde jag göra sånna saker själv! Men tyvärr! :(

Nej, nu ska inte jag babbla mer! Ha en kanontisdag!


Måndag 11/2

God måndag!

Hade en riktig tröttdag igår så jag orkade faktiskt inte skriva då.
Vi va iväg på fest på lördagen och va hemma klockan 3 på natten. Vaknade klockan 9 och kände mej überpigg!

Farfar va här igår en sväng och hälsade på. När han hade åkt så tog jag med Storprinsen och hämtade vårat (för oss) nya kyl och frys.
Hittade det på en loppissida på Facebook, till bortskänkes :) Och då såg jag min chans till att få ett helt kyl och frys, äntligen. Så just nu står dom i hallen och tinar. Dom har stått ute under tak. Så jag ska tvätta ur dom idag och hoppas vi kan bära in dom i köket ikväll när Nicke kommit hem :)

Annars igår så körde vi hem mamma/mormor. Och sen gjorde vi inte mycket mer.
Känns att man inte är nån ungdom längre som orkar va på fest till långt in på natten. Det tar på krafterna :)

Idag "försov" jag mej lite. Har bara stängt av larmet och somnat om. Vaknade av mej själv 6,10.
Fick lite panik men tänkte: "ingen idé och stressa, dom kommer till dagis när dom kommer" :) Men dom va på dagis klockan 7 :)
Så nu ska jag ta fram skolböckerna och påbörja kursen Redovisning 2 :) Väntar fortfarande på omdöme på slutprovet, men det kommer väl idag. Sen är det betygssamtal med :) Det blir intressant :)

Ha en fin måndag allihopa!


Lördag 9/2

God Lördag!

Riktigt morgonpigga ungar här idag. Its gonna be a looooooong day!

Efter jag lämnat kottarna på dagis igår så åkte jag hem och gjorde mej lite kaffe, startade upp datorn. Kollade runt lite på facebook och lite bloggar.
Sen körde jag igång med mitt slutprov, jag tänkte att det inte var nåt att hålla på, det ska ju göras :)
Hade en timme på mej, så vid 8,45 var jag klar :)
Funderade på vad jag skulle göra resten av dagen :)
Men jag öppnade böckerna för den nya kursen som startar på måndag, läste kapitel 1 & 2 och gjorde lite övningar :)

Sen var det dags att avsluta dagen kände jag. Grejjade lite hemma innan jag åkte till Svenljunga för att hämta ett paket, köpa inslagningspapper och sen åkte jag vidare till Sexdrega för att hämta revben till kvällens mat :)
Hämtade upp grabbarna och när vi kom hem så va, till deras stora förtjusning, pappa och mormor hemma :) Yayy! Det va grejjer!
Vi åt och sen badade och duschade vi innan vi tog kvällen.

Idag blir det nog lugna gatan! Kanske lite städning om jag orkar.
I eftermiddag så kommer min extramamma med. Vi ska som sagt iväg ikväll så dom ska vara barnvakt :)

Känner för att baka lite, får se om det blir så :)


Fredag 8/9

Goooood Freeeeeedag :)

Härligt med fredag idag!
Men så trött jag är på snor och huvudvärk nu när jag vaknar! Måtte det bli en vändning snart!
Känns som jag varit förkyld de senaste två månaderna "/

Igår va en mycket lugn dag. Efter jag lämnat kottarna så åkte jag hem en stund, sen åkte jag in till bästa Fia och drack lite kaffe innan jag skulle iväg och handla !
När jag kom hem igen så tände jag upp i pannan och bara va egentligen, väntade på resultat på mitt Examinations prov. När det kom blev jag glatt överraskad :) Det kändes som att det gick bra men jag trodde inte det gick så bra. Ett B och 32/35 poäng :) Unz unz unz!!

När gangstrarna var hämtade satte jag igång med maten. Va inte så mycket jobb med det igår. Kycklingen i en form och swich in i ugnen, riset i riskokaren och swich in i micron :) Haha!

Efter maten var det som vanligt lugnt.
Storprinsen har börjat äta macka på kvällen innan läggning nu, så snart är nog vällingen ett minne blott :) Inget fel alls i att han äter välling. Men han får inte ut nåt av vällingen, han blir inte riktigt mätt på den längre, men vill han fortsätta dricka välling får han det. Men han ville prova äta macka både igår på morgonen och kvällen.

Idag har jag slutprov på kursen Företagsekonomi 2. De här veckorna har gått riktigt fort! Fattar det inte riktigt. Så nu har jag läst 2/9 kurser och den 3:e börjar på måndag.
Idag kommer även bästaste mamma hit. Jag och Nicke ska iväg imorn så hon och min extramamma ska passa barnen :) Ska faktiskt bli skönt att komma iväg lite. Längesen nu. Tror det var i höstas sist nån gång.

Ha en trevlig fredag allihopa!


Torsdag 7/2

God Torsdag!

Sovit som en riktig kratta inatt. Somnade tidigt men vaknade vid 22 med världens hostattack! Kunde inte somna om. Facebookade lite, kollade instagram och spelade lite. Men blev inte trött alls. Plockade upp min bok och läste några sidor.
Boken är perfekt, det tar oftast inte många sidor innan ögonen börjar bli sega. Men nu tog det måååånga sidor. Men till slut så somnade jag och boken smällde mej i ansiktet.
Så jag ville väl kanske inte riktigt gå upp när klockan ringde..

Igår var det provdag.
Men innan jag kunde köra igång med det så skulle jag sprida ut ungarna. Den lille på dagis. Sen styrde jag bilen mot stan för att lämna den stora hos mormor. Vilket aldrig är några problem. Och det är skönt. Han hann inte ens ge sin mamma en puss igår :) Så skönt..
När jag sen kom hem så kastade jag in lite ved, tände upp i pannan och gjorde mej lite kaffe innan jag körde igång.

Till en början kändes provet ganska lätt. Det va vissa delar som va lite svårare. Sen kom det en fråga som jag inte hade en aning om, jag har läst det men inte gjort några uppgifter på.. Men jag tror att jag löste den på rätt sätt..
Det återstår att se, om han rättar den idag. Det hoppas jag. Jag löste provet på 4 timmar, och det va rätt skönt. Så jag hade en timme till godo egentligen :)

Hämtade lillgangstern på dagis efter jag tagit igen mej lite och tagit en dusch!
Vi passade på att mysa när det bara va jag och han :) Vi busade lite med. Då inser jag att han faktiskt har två tänder på gång i överkäken. Jag har tyckt att han varit lite väl gnällig och tagit sej i munnen lite mycket det sista, där va ju förklaringen :) Tand nr 8 har precis spruckit igenom så varför inte köra på ;)

Pappa Nicke hämtade Storprinsen hos mormor. Så det va en lycklig kille som kom hem. Fått vara hos mormor hela dagen och sen få åka i pappas "lastbil" hem :)
Vi åt lite kvällsmat och sen badade barnen innan dom la sej.

Idag blir en ganska lugn dag. Repetera lite inför slutprov imorn.
Helt sjukt vad dessa 5 veckor på denna kursen har gått fort. Slutprov redan. Men det har varit ganska intensivt måste jag säga. Jag har varit riktigt trött på kvällarna.
För att återgå till idag, det blir lite att repetera då som sagt.
Sen måste jag iväg och handla och köpa en present till min fina kompis som fyllde 30 igår. Herregud! 30!! Tyckte inte det va längesen vi va glada över att fylla 20 och få gå på bolaget :) Eller ännu mer fylla 18 och få gå in lagligt på krogen och kunna köpa cigg själva :) Haha!
Vart ska detta sluta :P

Anw..

Hoppas ni får en fin dag!


Onsdag 6/2

God Onsdag!

Ryggen är bättre idag :) Har dock väldigt ont i mina öron, som vanligt vid förkylning. Jag blir galen! Kan inte all skit bara försvinna nu?

Mysigt med lite mer snö :) Det lyser upp så bra :) Visst vill jag också ha lite vår och värme nu, men det är bara februari och då är det bara att gilla läget med snö och kyla.

Idag är det prov! Hujedamej. Igår kände jag mej taggad, men nu vill jag inte alls..
Satt och repetera igår, hela dagen. Tiden bara rusade iväg.
När gangstrarna kommit hem så åt vi ditekt, då pappa Nicke skulle iväg och titta på ett jobb så vi väntade inte på honom.
Dom ringde från dagis vid 15 igår.
Jag blev jätteorrolig, men hon ville bara veta om Storprinsen haft Nässelutslag tidigare. Och ja, det har han ju haft. Jag behövde inte åka och hämta han och när jag väl kom dit så va alla utslagen borta. Men dom blossade upp igårkväll igen och han hade lite förhöjd temp. Så det blir att sprida ut ungarna idag. Den lille får åka till dagis medans jag kör den stora till mormor. Kan inte riskera att dom ringer från dagis under provet.

Blir nog inte mer gjort än provskrivning idag.

Hoppas ni alla får en fin onsdag. Och kör försiktigt!


Tisdag 5/2

God Tisdag!

Min rygg! Det känns som den ska gå av! Och min hals gör ont och näsan rinner! Gahhh! Jag har inte tid med det här!

Gårdagen va ganska soft :) Jag pluggade fram till typ 11. Sen gick jag och smågrejjade hemma. Städa på barnens rum och bäddade deras sängar.
Förberedde allt som ska göras inför kvällen. Välling och kaffe :)
Strax innan 12 åkte jag för att hämta mina gangstrar för att styra bilen mot stan och hämta upp mormor och sen vidare till Ikea :)

Det jag skulle ha på Ikea va givetvis slut :( Suck! Se om det finns någon annan vänlig själ som ska dit snart :)
Men fick med mej en hel del värmeljus hem. Är så trött på Icas och Euroshoppers ljus så jag kan spy. Dom slocknar nästan innan man hunnit tända dom "/ Finns inga bättre ljus än Ikeas :) Och billiga är dom med ju :)

När vi va klara styrde vi bilen mot Borås igen. Lämnade av mormor. Storprinsen va uppe och lånade hennes toalett innan vi fortsatte hemåt.
När vi kom hem körde vi igång med kvällsmaten med en gång. Grannen "Aggi" och hans son kom över och åt med oss då mamman i hushållet va iväg på kryssning med jobbet :)

När Lillprinsen lagt sej så myste jag och Storprinsen ner oss under filten i soffan. Det skulle jag aldrig ha gjort, gud så trött jag blev! Slumrade till och från hela tiden. Helt slut!
Så jag gick och la mej vi 20 och tvärslocknade! Gud va skönt!

Idag blir det att repetera mera inför imorn.
Vet inte hur mycket man kan repetera egentligen. Men jag känner att jag läser på det som jag har svårt för.

Pappa Nicke skulle iväg och titta på ett jobb (till) ikväll. Så han blir lite sen då..
Undrar om han hinner hem innan Lillprins ska lägga sej!

Åh, jag måste få skryta lite!
Lillprinsen är så duktig med allt.. Jag minns inte att Storprinsen va så medveten om saker när han va i Lillprinsens ålder. Han kan "be" om saker, och vi förstår honom.
Häromdagen stog han och pekade mot köket. Jag sa till Nicke att gå med honom. Han tog pappa i handen och gick ut i köket, pekade mot vattenkranen.. Han ville ha vatten, han va törstig :) Så söt va han!
Jag kan som sagt inte minnas att Storprinsen gjorde sånna saker i den åldern. Men det är väl mycket tack vare att han har en storebror han kan se på hur han gör.
Och han äter i stort sett helt själv, ibland blir han frustrerad lver att han inte kan lasta skeden, men hjälper man honom då så är allt bra :) Så duktig kille!

Ha en fin Tisdag allihopa!

Storprinsen fick en glass på Ikea igår :)


Instagram

 
Följer du mej? Om inte, klicka på bilden och börja :)

Måndag 4/2

God måndag!

Ny vecka igen. Sista veckan på denna kursen. Blir mycket att bara läsa denna veckan. Men kanske inte bara ska sitta och plöja igenom boken heller. Kommer inte fastna så mycket i huvet då tror jag..
Har examinationsprov i 5 timmar på onsdag och slutprov i 1 timme på fredag. Sen börjar ny kurs på måndag.. Fullt ös!

Igår hade vi en hemmadag. Nickes farmor och farfar va här och åt middag med oss och fikade lite.
När dom åkt så slängde vi barnen i ett bad.
Sen var det lugn kväll resten.

Barnen har vart oregerliga denna helgen.. Suck! Bara bråkat med varandra och gjort saker de inte får. Så tålamodet igår kväll var ganska icke excisterande.
Lillprinsen kan vara sååå elak mot sin storebror. Han slåss och bråkar hela tiden.
Så ska faktiskt bli riktigt skönt att köra dom till dagis idag. Missförstå mej rätt!
Men idag blir det bara halvdag för dom. Hämtar dom runt 12 för att sedan åka en sväng till IKEA vilket inte blev av igår då.
Känner som sagt att jag inte bara kan sitta och plöja igenom boken på en dag så lite paus är nog bra.

Hoppas ni får en fin måndag!


Söndag 3/2

God Söndag!

Idag ville inte ögonen riktigt öppna sej när klockan ringde. Barnen har sovit oroligt inatt så var uppe hos dom några gånger.
När jag slog ipp ögonen så insåg jag att Storprinsen låg i våran säng :) Han hade kommit 20 minuter tidigare sa Nicke. Det har inte jag märkt :)
Men han sov så gott när vi gick upp!

Vid 8 igår så packade jag och Lillprinsen oss i bilen och styrde den mot Ullared.
Det var inte mycket folk så vi klarade av hela Gekås på en dryg timme.
Gjorde ett stopp på "grillen" i Svenljunga och köpte med lunch hem.
När vi hade ätit så drog jag fram snabeldraken, välbehövligt kan man säga. Sen var det ganska lugnt. Gjorde ett försök i att få Lillprinsen att sova i vagnen ute men han va inte riktigt med oss där.
Nicke gjorde ett försök att få den trötta Storprinsen att sova, vilket resulterade i att han själv somnade :) Haha! Ner kommer Storprinsen istället för Pappa Nicke :) Jag skickade upp honom igen för att väcka pappa :)

Jag fixade till sallad och tzatsiki inför kvällens grill!
Grannarna kom över vid 18 tiden för att avnjuta detta med oss. Och fyttirackarn så smaskigt det var! Mums!
Barnen va uppe på övertid, båda två. Lillprins gick och la sej nästan 2 timmar senare än han brukar. Men han va på riktigt gott humör ändå, trots att han va vaken mellan 11,45-20,00. Storprinsen somnade jämte mej i soffan strax efter 20.

Jag hoppade i säng vid 21 skulle jag tro att klockan va. Pappa Nicke va ute och lekte jägare med grannen. Dom provsköt hans gevär. Små barn roar aej lätt :) Haha!

Vet inte riktigt vad som händer idag. Skulle vilja åka en sväng till IKEA. Men får se om Pappa Nicke är med på den idén. Inte för att han ska med, men när han är ledig vill jag ju inte dra iväg på sånna saker.
Han kanske har nåt att grejja med :) Haha!
Får kika på detta tror jag :)

Annars blir det hemskt lugnt här. Barnen ska badas ikväll då det är dagis imorn :) Fått in ett riktigt bra badschema för dom nu :)
Fast Lillprinsen vill bada så fort vi ens är där uppe :) Skönt att dom gillar att bada iallafall.


Lördag 2/2

God Lördag!

Myst ner mej i soffan, tänt ljus, dricker kaffe och tittar på "Ellen"
Skön morgon. Barnen sover.. Än så länge :)

Igår hade jag en uppladdningsdag med mina små ❤
Vi tog en tur till mormor och fikade lite. Hon följde med oss och handlade.
Innan vi åkte hem stannade jag för att spola av bilen. När det ändå va plusgrader tänkte jag att den kunde få sej ett snabbt bad. Har ju ändå garaget och ställer bilen i så den fryser inte under natten :)

När vi kom hem så hade Storprinsen somnat i bilen. Jag och Lillprinsen gick för att tända upp i pannan och sen plockade vi in marvarorna och sen gjorde vi inte mycket mer. Storprinsen fick inte sova så länge, blir så svårt att få han att sova på kvällen då.

När pappa Nicke kommit hem så åt vi lite och sen badade dom alla tre. Och då var det dags för Lillprinsen att gå och lägga sej. Vi plockade fram lite fredagsmys till oss och Storprinsen.

Han gick och la sej framåt 19,30 men hade lite svårt att komma till ro, så han lekte och grejjade på sitt rum.
Vet inte vad som hänt, men fredagsteven har blivit värdelös. Finns ju ingenting att titta på. Likaså lördagar! Fast idag får det nog bli Melodifestivalen. Dock avskyr jag Petra Mede, men får väl ge det en chans.

Idag ska jag och Lillprinsbus ha mamma-son-dag. Vi ska ta oss en tripp till Ullared och handla lite kläder till barnen! Fattar inte vart alla kläder tar vägen..
Och strumpor ska vi inte tala om! Tycker jag köper strumpor hela tiden.

Storprinsen och pappa ska ha en Pappa-son-dag. Dom ska iväg och titta på ett jobb och sen grejja lite med Nickes nya bil. Plocka i lite saker i den och så.

Ikväll blir det lite grillning :) Mumma!
Nån som känner för att joina oss i denna smaskiga måltid? :) Bara hör av er isf :)


Fredag 1/2

God Fredag!

Återigen kallt ute.. Säkert snorhalt på vägarna. Tur att saltbilen åkte förbi för en stund sen :)

Igår va en ganska lugn dag ändå. Pluggade ganska lugnt :) Vid halv 2 åkte jag ner mot Svenljunga för att uträtta lite ärenden :)
Va hos Tarja och fikade och hämta de fina väggljuslyktorna :)

Åkte från henne så det va lagom att hämta grabbarna på vägen. Igår bestämde vi oss för att hämta pizza så det gjorde jag och grabbarna innan vi åkte hem.
Det va lugn kväll efter maten.

Lillprins bus har fått ögoninflammation :(
Hans ögon såg ingen kul ut när jag hämta han på dagis. Ändå hade Angelica (fröken) torkat hans ögon under dagen. Konstigt att dom inte ringt..? Det smittar ju nåt sjukt!
Så idag är det uppladdningsdag med mina små!

Jag fick inskickat inlämningen igår, efter många om och men.
Så jag kan med gott samvete låta böckerna ligga tills på måndag då vi tar nya tag fram till Examinationsprovet på Onsdag..

Så idag ska vi åka iväg till mormor. Måste handla lite (igen) Behöver även gå en sväng i Knalleland, men får se..

Kanske skulle ta med det där USB minnet med bilder på och framkalla dom när jag ändå är i stan :) Japp! Det får det nog bli!