Torsdag 7/2

God Torsdag!

Sovit som en riktig kratta inatt. Somnade tidigt men vaknade vid 22 med världens hostattack! Kunde inte somna om. Facebookade lite, kollade instagram och spelade lite. Men blev inte trött alls. Plockade upp min bok och läste några sidor.
Boken är perfekt, det tar oftast inte många sidor innan ögonen börjar bli sega. Men nu tog det måååånga sidor. Men till slut så somnade jag och boken smällde mej i ansiktet.
Så jag ville väl kanske inte riktigt gå upp när klockan ringde..

Igår var det provdag.
Men innan jag kunde köra igång med det så skulle jag sprida ut ungarna. Den lille på dagis. Sen styrde jag bilen mot stan för att lämna den stora hos mormor. Vilket aldrig är några problem. Och det är skönt. Han hann inte ens ge sin mamma en puss igår :) Så skönt..
När jag sen kom hem så kastade jag in lite ved, tände upp i pannan och gjorde mej lite kaffe innan jag körde igång.

Till en början kändes provet ganska lätt. Det va vissa delar som va lite svårare. Sen kom det en fråga som jag inte hade en aning om, jag har läst det men inte gjort några uppgifter på.. Men jag tror att jag löste den på rätt sätt..
Det återstår att se, om han rättar den idag. Det hoppas jag. Jag löste provet på 4 timmar, och det va rätt skönt. Så jag hade en timme till godo egentligen :)

Hämtade lillgangstern på dagis efter jag tagit igen mej lite och tagit en dusch!
Vi passade på att mysa när det bara va jag och han :) Vi busade lite med. Då inser jag att han faktiskt har två tänder på gång i överkäken. Jag har tyckt att han varit lite väl gnällig och tagit sej i munnen lite mycket det sista, där va ju förklaringen :) Tand nr 8 har precis spruckit igenom så varför inte köra på ;)

Pappa Nicke hämtade Storprinsen hos mormor. Så det va en lycklig kille som kom hem. Fått vara hos mormor hela dagen och sen få åka i pappas "lastbil" hem :)
Vi åt lite kvällsmat och sen badade barnen innan dom la sej.

Idag blir en ganska lugn dag. Repetera lite inför slutprov imorn.
Helt sjukt vad dessa 5 veckor på denna kursen har gått fort. Slutprov redan. Men det har varit ganska intensivt måste jag säga. Jag har varit riktigt trött på kvällarna.
För att återgå till idag, det blir lite att repetera då som sagt.
Sen måste jag iväg och handla och köpa en present till min fina kompis som fyllde 30 igår. Herregud! 30!! Tyckte inte det va längesen vi va glada över att fylla 20 och få gå på bolaget :) Eller ännu mer fylla 18 och få gå in lagligt på krogen och kunna köpa cigg själva :) Haha!
Vart ska detta sluta :P

Anw..

Hoppas ni får en fin dag!


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0