Torsdag 7/3

God Torsdag!
 
Det var en mycket nöjd tjej som gick och la sej igår :)
Jag, eller vi rättare sagt vi, och Kicki löste uppgiften igår. Hon gjorde ju då sin uppgift på första dagen medans min tagit nästan en vecka. Men gör man inte rätt från början så är det klart det blir fel.. :p
 
Det var mycket frustration här igår. Alltså man sitter vid datorn, har massa siffror framför sej. Man ser att något är fel. Men vad?! Inte så lätt att komma nån vart då. Jag la ner det för ett tag för att skriva lite på uppgift 3.
Men sen fick jag ny fart och till slut så löste det sej.

Till den här uppgiften tillhör även att göra ett bokslut för året efter dvs 2013. Det är valfritt. Har till på lördag på mej och jag påbörjade det faktiskt igår.. Hinner jag så hinner jag. Så enkelt är det ju..
Behöver ju inte ens skicka in det om jag inte är klar. Väljer ju själv vilka filer hon ska få :)
 
När barnen var hämtade så åkte vi hem för att äta lite. Storprinsen va inte hungrig då dom hade ätit Amerikanska pannkakor till mellis. Och det blir man ganska mätt på.

Så det var bara jag och Lillprinsen som åt, pappa Nicke jobbade sent. Han hade lite att grejja med på sin maskin sa han.
 
När Lillprinsen lagt sej så satte jag mej för att plugga lite. Storprinsen hjälpte mej emellanåt. Men han gick och la sej ganska så snart efter Lillprinsen. Dagis är tröttsamt :)
 
Idag så ska jag iväg en sväng. Först förbi Sexdrega för att plocka upp en bok till nästa kurs. Och sen vidare till stan för att lämna mina gamla böcker. Då passar jag på att handla lite när jag ändå är ute och brummar. Så slipper jag kanske det till helgen :p hoppas kan man alltid. Men med mitt huvud så glömmer jag alltid nåt och får åka extra!
 
Sen blir det väl hem och plugga antar jag.
 
Hoppas ni får en bra dag!
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0