sunday, the most booooring day!

Ja, då va det söndag. Den mest tråkiga dagen på hela veckan. Vad gör man en söndag? Skulle behöva göra en storstädning. Men jag har ingen direkt lust. Bara krypa ner i sängen igen o bara va hela dagen. Men det går väl inte?

Igår va vi i GBG och tittade på Nanne Grönvalls show "VILD" den va väl sådär. Den kunde vart bättre men den va ju inte usel. Men det va skönt o komma ut ur huset o göra nåt annat.
Vi va hemma runt 1 tiden. Det va bara o stupa rakt i sängen, med tanke på att jag klev ur sängen kl 04,40 igår morse för att åka till jobbet. Men det gick rätt lätt på jobbet faktiskt. Kändes som att vi fick gjort en del. Men det återstår att se imorn när vi kommer. Men nu ligger vi inte efter så mycke iaf :) känns ju bra.

Den 25:e oktober är det dax för Björn Gustafsson att komma till Borås. Det måste jag bara gå på. Men som det såg ut så var det väldigt ont om biljetter :( det va inte så bra. Men det fixar sej. Måste bara se han. Han e ju inte bara grym, han e ju söt med ;) haha..

Nu är det snart dax för Fröken Karlsson att kliva på 2-skiftet med. Vill verkligen inte det. Men vad gör man. Det enda positiva med att jobba kvällar är ju att man tjänar lite extra på det. Och att man e ledig var 4:e fredag. Just att det är var 4:e fredag är för att jag går skift. Dom andra som jobbar ständig kväll är lediga varannan fredag. Men det får väl gå ett tag. Hoppas jag hittar nåt nytt snart.

Hoppas på positivt besked i början av veckan :) jag vill verkligen.. Håller alla mina 2 tummar för att detta ska gå vägen.. Annars vet jag inte vad jag gör. Blir antagligen mer depp än vad jag redan är. Och det vet jag inte om jag riktigt orkar med. Så håll alla era tummar för att detta ska gå vägen för mej..


Nä, nu ska jag gå o grejja lite. Måste hitta på nåt. Blir lite smått tokig annars.

Höres!

Kommentarer
Anna-karin

Vad är det jag ska hålla tummarna för?? nyfiken

Pussa

2008-09-29 12:12:12




Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0