- 4 grader!

Så kallt hade vi det! Hur kallt hade ni?


Tidig morgon idag! Jag hörde honom flera gånger inatt. En gång lät det som att han satt och drog nappisen mot spjälorna (ni vet som fångar gör i många gamla filmer med en plåtkopp) typ som att ”mamma kom och släpp ut mej nu!” Haha.. Men upp fick han komma vid 5 då jag knuffade på Nicke så han fick gå och hämta honom.. Inte mer än rätt tycker jag. Jag gör det varje morgon annars. Så då tyckte jag att han gott kunde gå upp.

 

Vi har myst en hel massa nu på morgonen! Vart förvånansvärt lite bus men han sparar väl det till senare antar jag, haha. Sen åt vi lite frukost och sen var det dags vid halv 9 att gå o nana. Så nu sussar han gott, jag ska lägga över massa bilder och bajs till våran externa hårddisk för att i eftermiddag kommer Johan och ska fixa och grejja lite med datorn.. Yeyy! Och med honom kommer även min mamma som ska vara här till på tisdag. På måndag kväll är det nämligen dags för föräldramöte på dagis. Då ska hon passa Prinsen på kvällen.

 

Idag har vi inga direkta planer (men det skrev jag ju igår) tittade ut på min bil och insåg att vi verkligen inte skulle åka nånstans idag iaf! Får väl klä på oss och gå ut en stund när solen tittat fram och så. Kanske innan lunchen. Eller efter, det blir vad det blir iaf! Men som sagt om det finns någon som är sällskapssjuk eller bara kaffesugen så är vi hemma! Bara att slå en pling, eller bara att komma oanmäld. Det spelar ingen roll!

 

Nää, dags att kopiera bilder..

 

Have a najs day!


Kommentarer
tarja

tror oxå vi hade något likande när jag och N begav oss på promenad :)

2010-10-16 12:24:05
URL: http://lillamammabitchen.blogg.se/




Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0