Sunday bloody sunday!

Söndag idag då..

 

Igår jobbade jag som sagt en stund. Blev kortare än det var tänkt. Kl 11 var vi färdiga med det som vi låg efter med. Underbart! Så skönt att gå hem efter en övertidslördag och veta att vi är ikapp igen. Detta hände aldrig på den förra arbetsplatsen där vi jobbade 7-8 lördagar i rad men kom inte ikapp för det. Men där va det ju så att folket bara tänkte på lönelappen istället för att hjälpas åt. Så tråkigt sånt! Men det kändes så skönt att gå från jobbet med gott samvete.

När jag kom hem från jobb och handling så låg Prinsen och sov och jag kunde sätta mej ner och dricka en kopp kaffe i lugn och ro med min mamma och Nicke. Det var himla skönt måste jag säga. Vid 16 kom våran barnvakt för kvällen. Då jag och Nicke skulle ner till Bygdegården för lite festligheter, jag va ju då inte så taggad som han var eftersom jag hade då jobbat. Men jag gick väl med en stund, men då alla jag känner som man kan prata vettigt med gick hem så kände jag att jag med skulle kanske göra det. Frågade Nicke om han skulle med, men han sa att han skulle gå hem sen.  Jag åkte hem och hade en mysdejt med Edward Cullen och min kudde. För nu har jag ju äntligen sett den 3:e filmen och kan nu läsa 3:e boken. Jippie!

 

Idag blir det lite tvätt och städ hemma, måste även bege mej till närmsta söndagsöpnna apotek och inhandla Bisolvon till Prinsen. Han har en jäkla hosta! Me don’t like :( Annars får vi nog besök av Prinsens farmor & farfar skulle jag tro. Och mormor ska köras hem också. Så det blir väl ingen jättelugn dag här hemma. Måste bege mej ut och leta efter min regplåt till bilen med som jag uppenbarligen har tappat nu :( Fan! Men jag vet ju vart jag körde så det ska kanske inte bli några problem, så ska man bara se till så herrn i huset sätter dit den med. Vill ju inte bli stannad av polisen var och varannan dag för att han inte ”har nån lust!”

 

Vad ska ni hitta på idag?


Kommentarer
Millah

Hej... Allt bra?

Är du tävlingsintresserad?



Jag har igång massa tävlingar nu

& det kommer in nya titt som tätt.



Var gärna med och tävla =)

--> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html



Är du int intresserad så ber jag så hemskt mycket om ursäkt..

Ta hand om dig =) Kramar // Millah

2010-10-03 10:41:34
URL: http://millahoman.blogg.se/



Tarja

Det är lugnt här hemma. P kommer äntligen hem igen. Ska kolla på henne när hon sjunger i Ljushultskyrka idag.

2010-10-03 11:07:02
URL: http://lillamammabitchen.blogg.se/




Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0