Bubblor

Jag har massa saker som bubblar inom mej! Som jag känner att dom måste få komma ut snart innan jag exploderar. Men risken att såra människor jag bryr mej om är väldigt stor! Och det är det sista jag vill, men jag orkar snart inte bära på alla dessa negativa sakerna längre, jag har annat att fokusera på..
Tyvärr hjälper det inte att prata med min sambo om detta för han tycker bara jag ska skita i det, men det är faktiskt inte så lätt..

Vill bara att min lilla bäbis ska komma nu, jag längtar så jag blir tokig.. Vill snuffa och lukta på honom NU! Men än får han dock inte komma, har ju inte grejjat till nånting hemma, då jag inte vill det om det skulle hända något den sista tiden.. Men när jag har gått hem i slutet på september åker jag till Ullared och inhandlar allt det där nödvändiga som sängkläder till vagnen och spjälsängen, nya madrasser till båda mina killar (då Max fått för sej att det är superkul att noppra sin, så är det inte mycket madrass kvar om jag säger så) och lite annat smått och gott.. Är det någon som vill bli av med lite grejjer är det bara att hojta till :)

Nääe nu är det la strax hemgång som gäller.. Är såååå trött nu..

Natti natti!

Kommentarer
Helen

Hoppas du talar om för mig om jag gjort nåt...Puss

2011-08-10 09:08:59
URL: http://xenas.blogg.se/



Jessica

Klart att du inte har gjort nåt.. Finns andra som gör det ist eller inte gör beroende på hur man ser de :s

2011-08-10 10:42:27
URL: http://lillafrokenkarlsson.blogg.se/




Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0