Tisdag 18/12

God Tisdag!

Varför är tisdagar värst på hela veckan? Man tycker att måndagar borde vara det.
Men för mej är tisdagar riktigt jobbiga, allra helst att komma upp ur sängen.

Igår infann sej inte motivationen till plugg alls, men lite åstadkom jag iaf. Inte mycket, men lite :) Känns väl sådär med tanke på att jag borde repetera inför provet imorn.
Men får försöka ge 100% idag ist.
Nackdelen är att jag måste ge mej ut idag och besöka affären. Mjölk och cigg :) Säkert lite mer som slinker ner men det är det viktigaste!

Igår fick vi ett litet strömavbrott. Började fundera på hur jag skulle göra och lagom till jag kommit fram till en lösning så kom strömmen tillbaka. Nackdelen med strömavbrottet är att det tar tid innan fibern kommer igång, mycket trix innan det funkar som det ska.

När gangstrarna kommit hem och busat lite, och även pappa kommit hem så åt vi lite kvällsmat. Pappa Nicke skulle iväg på möte med styrelsen i Bygdegården.
Så jag och Storprinsen fick titta på julkalendern själva och mysa lite. När han lagt sej så intog jag soffläge och bara njöt av tystnaden och att alla måsten var gjorda.

Idag blir det som sagt att försöka plugga 100%. Hoppas jag får återkopplingen på inlämningen (som kändes riktigt bra) så då kanske motivationen kommer tillbaka.

Hoppas ni får en bra dag!


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0