17:e Januari 2012

God tisdag folket!

Nu har det passerat en helg igen. Lördagen spenderade vi hos grabbarnas moster medans pappa hjälpte sin syster att flytta. Vi hämtade även mormor så hon va här 2 dagar. Men nu är vi ensamma igen "/
I söndags gjorde vi inte allt för mycket. Nicke och storprinsen va ute och grävde lite. Men jag vet inte om storprinsen va lite trött på grävmaskinsåkandet. För det dröjde inte alls länge innan han kom in och ville vara med mamma.
Självklart fick han det :)

Igår var min extramamma på lite besök och drack lite kaffe. Annars var det lugnt. Pillade och plockade lite som vanligt men det är väl för att jag har så sjukt svårt att sitta ner och bara ta det lugnt.. Hellre full fart hela tiden än snigelfart! :)
På kvällen började jag plocka i Storprinsens kläder, han växer med raketfart nu så alla byxor börjar bli för korta för honom. Så det måste bytas ut till en större storlek. Tur att vi fått så sjukt mycket av Nickes kusin.

Har även börjat förstå lite hur Lillprinsen vill ha det när han tar sina "powernaps" på dagarna. Han vill ha det ljust, inga kläder och en radio.. För nu iaf! Men det ändrar väl sej snart.. Helt galet att han blir 3 månader på söndag! Snart får vi börja med smakportioner! Yayy!! Vi började så smått i förra veckan att faktiskt ge honom ersättning för 4 månader. Men givetvis blandar vi ut det med den vanliga ersättningen, så han får 50/50. Och han har blivit mycket nöjdare med det. Men det dumma är ju att han fortfarande inte tar nappen, och han har ett ganska kraftigt sugbegär så vette sjutton hur man ska grejja det. Det blir ju givetvis bättre och bättre och han kanske får för sej att ta nappen en vacker dag :) Det är både på gott och ont att han inte tar nappen. Men samtidig vill jag inte att han börjar suga på tummen istället. Det är ju mycket svårare att ta ifrån honom.

Nä nu försvann min fantasi totalt! Håll till godo, kanske kommer mer under dagen :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/500624/images/2012/pic_184836426.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/500624/images/2012/pic_184836428.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/500624/images/2012/pic_184836431.jpg" class="image">


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0