Mammarollen

Förstå mej inte fel nu! Jag älskar mina barn över allt annat! Men just nu vill jag säga upp mej som mamma! Lillprinsen gör inte så mycket väsen av sej. Men nu handlar det om Storprinsen! Han är inne i en fruktansvärt jobbig gnällperiod! Får han inte som han vill så slänger han sej på golvet och skriker och sparkar med benen, det är sånna tillfällen man bara vill ge med sej för att man bara är för trött i huvet för att lyssna på hans gnäll och skrik! Men NEJ! Jag ger inte med mej för han lär sej alldeles för fort att om han bara gnäller lite så får
Han som han vill för att mamma inte orkar lyssna på honom.
Idag handlar det om att han inte kunde följa med sin pappa och åka grävmaskin! Hade det gått hade han självklart fått följa med! Men att försöka förklara för honom lugnt och sansat att han inte kan följa med/åka till sin pappa är inte lätt.
Underbara trots!
Det finns inte mycket annat jag kan locka honom med som han faktiskt tycker är roligt att göra. För en stund tänkte jag faktiskt plocka fram fingerfärgen han fick av sin moster i julklapp. Men kom snabbt på att jag inte tänt i pannan och kan slänga honom i badet när han är färdig! Lego tyckte han inte va alls kul idag! Och ja! Vi ska gå ut lite senare! Då ska han få åka lite sopsäck tänkte jag :) Hoppas bara han blir nöjd med detta!

Men om någon har nån idé på hur man annars kan göra så tar jag gärna mot förslag. Känner mej helt slut som människa, färdig att begravas!


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0