120501

God Tisdag!

1:a Maj idag då! Nån som ska demonstrera? :)

Vet inte riktigt vad det är med min lilla kille! Han är lika vaken som jag just nu! Klockan är nu 5,13!
Fattar inte varför han inte sover längre, som han brukar. Det är ju inte det att han är vansinnigt hungrig heller.
Det är väl nån period. Han vaknar ju innan min klocka ringer så det är ju inte det han vaknar av "/

Gårdagen va den underbaraste dagen på mycket länge! Solen sken på oss mest hela dgen. Va lite på eftermiddagen som den försvann. Men det va hur gôtt som helst.
Storprinsen fick på sej kläder så han gick ut vid 9 på morgonen. Och han gick här ute och grejjade hela dagen. Problemet va ju att han inte ville äta när lunchen serverades, för han ville bara grejja med farfar. Men vi tog undan hans mat och han fick inget annat.
Lillprinsen va inte så kul igår heller. Mycket gnäll va det. Han vaknade ju då kl 5 igår med. Och hanskulle bara inte sova på förmiddagen. Men iom att vi skulle åka och handla lite så fick han ju sova i bilen. Men nackdelen va att vi åkte till Skene och det tar typ 20 minuter dit. Jag la över honom i vagnen och han sov en stund till men inne i affären vaknade han.
Han fick sin lunch vid 11 och sen somnade han vid 12 ute i vagnen. Men han sov en knapp timme och det är inte riktigt okej enligt mej. Men han va vaken en stund och somnade sen vid 15,10 och sov en halvtimme "/

Idag fortsätter vedkapningen. Familjen Vourela-Hall kommer :)
Jag ska försöka rensa ur i mina odlingskragar. Måste ju plantera snart om jag ens ska odla nåt alls i år. Förra året hade vi ärtor och morötter. Se om jag hittar nåt kul.
Igår fick min bil lite invändig kärlek så ska se om jag kanske orkar ge den utvändig kärlek idag. Skulle behövas om inte annat :) Men hur jag ska hinna med allt vet jag inte "/ Vi får se. Kanske bäst att passa på innan solen får för sej att inte visa sej på ett par veckor igen.

Och imorn ska jag till volvo och felsöka bilen, den gör några konstiga skutt emellanåt. Vi har haft problemet innan. Då rengjorde vi spjällhuset och uppdaterade programvaran i bilen och sen gick den klockrent. Men nu har det börjat igen.

Nää nu är det mysdags med barnen som är uppe båda två!


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0