8 November 2011

Då var det tisdag idag! Dag 2 för Storprinsen hemma från dagis.. Idag har inte febern gjort sej påmind iaf så han kanske kan gå till dagis imorn..
Vi har inga planer för dagen alls, ska bara försöka ta oss till affären och köpa lite frukt. Har ju en liten kille som hellre äter frukt än nåt annat.. Och det är ju bra så sett. Men när frukten tar slut hemma är det ju inte så bra :)

Måste försöka komma iväg och handla lite julklappar med.. Undra om jag ska göra det denna månaden..? Då vet man ju om man saknar nåt dagarna innan julafton.. Det får ju bli en sväng till gekås då.. Vi har sagt att det inte blir så mycke julklappar i år. Vi koncentrerar oss först o främst på barnen i familjen.. Och dom minsta barnen fattar ju inte det här med julklappar ändå..
Den här julen kommer ju bli tuff ändå, då 2 mycket älskade personer inte kommer vara hos oss. Men vi får göra det bästa ändå, för barnens skull :) Men förhoppningsvis så kommer min syster, hennes sambo och lilla Bellis att fira jul med oss i år. Och min storasyster kommer nog att vara här med :)
Hur firar ni jul? Kul att höra hur andra gör :)


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0