Sådärja!

Nu så känner jag mej nöjd över designen. Kommer säker komma lite nya saker vid tillfälle, men just nu så känner jag mej nöjd :) Tyvärr är det lite saker jag fått ta bort då de är för breda för att få plats i menyraden :(
Ser designen bra ut i era webläsare?

Nyckeln är återfunnen! Och jag tror minsann att det är Storprinsens verk! Den låg nämligen nerknôlad i en handske där jag normalt brukar lägga nyckeln. Och varför skulle jag göra så?! Men men. Nu är den tillbaka och det är ju skönt!
Jag höll på att tappa hoppet när jag letade efter den, men gav mej f*n på att jag hade lagt den där jag brukar och gick för att leta efter den där igen (för 10:e gången säkert) och då ruskade jag i alla mössor och vantar som också ligger där och vips så flög den fram!
Och känslan som då infann sej är obeskrivlig. Avskyr att tappa bort saker, allra helst nycklar eller plånboken.

Hade en sjukt vild diskution med Storprinsen innan om huruvida han skulle gå ut i spöregnet eller inte. En del av mej ville klä på honom och skicka ut honom så han skulle få se vad tråkigt det är ute när det regnar, medans den andra delen tyckte att det skulle va så onödigt om han nu skulle bli sjuk(are). Så jag valde att ta fajten och jag vann! Visst tjatar han fortfarande om att han ska gå ut men (hör och häpna) han lyssnar när jag säger nej!

Vad gör alla idag?

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/500624/images/2012/pic_202909039.jpg" class="image">


Kommentarer
Jeanette

Visst var dem gosiga?!:)

2012-05-17 19:26:22
URL: http://jeanettefoss.blogg.se/



Kajsa

Fin designe=)

2012-05-17 20:32:57
URL: http://www.nattstad.se/ringblomma




Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0