nothing much

Hua, känner inte för någonting längre. Allt känns knas.

Jobbet känns knas, hälsan känns knas, livet i allmänhet känns lite knas.

Fast det är väl perioder man får gå igenom ibland..? Då allt känns.......... Knas, helt enkelt!


Nu börjar jag känna mej tjock till och med. Fastän jag inte är det direkt. Till och med det känns knas! Nu kan jag inte längre ha mina vanliga kläder, mina linnen halkar upp över magen, jeansen sitter inte där dom ska och mina tröjor är små..


Nu har jag gått 23+4 så nu har vi bara 16+2 kvar. Det är inte lång tid. Det går verkligen fort. Snart är den lill* här hos oss..

Jag insåg i söndags att det faktiskt bara är dryga 40 dagar till jag slutar jobba, fick nästan lite ångest, vad ska jag göra i 2 månader innan bäbis kommer? Den första veckan vet jag med mej att jag bara kommer vila och bara ta det lugnt. Men sen då? Vad hittar man på? Finns det någon som läser min blogg som har gått igenom samma sak? Som gick på havandeskapspenning? Vad gjorde ni hela dagarna?


måndag

Klockan ringde på tok för tidigt idag. Tyckte jag iaf, fast den ringde ju när den skulle. Snooza ett par gånger som jag brukar. Sedan satte jag ner foten på det iskalla golven. Gnuggade mej i ögonen och reste mej upp. Till min stora förvåning höll jag på att ramla ihop igen. Vilken smärta! Så ont i magen! Men det släppte, jag gick ut i köket och gjorde smörgåsar, då kom det igen! Guuud vad är detta..? Vet fof inte vad det är. Men jag åkte allt och jobbade ett par timmar tills det gjorde så ont så jag mådde illa. Då beslöt jag mej för att åka hem. Men jag gjorde ett tappert försök iaf. Och i vanlig ordning på måndagar så va min partner sjuk.. Så jag fick jobba själv dom timmarna jag va där. Och det gjorde inte det hela lättare.
Väl hemma la jag mej på soffan en stund. Vilade lite. Då min störiga inneboende (lillebror) satt och frågade varannan minut om jag sov lyckades jag ju inte med detta. Fast det kanske va lika bra de. Då somnar jag tidigt ikväll förhoppningsvis. För imorn är en ny arbetsdag.

Nu ska jag iaf lägga mej på soffan. För middan och disken är avklarad. Så nu kan ja faktiskt slappa ikväll! Känns rätt gôtt faktiskt!

Ciao

kafferep

Idag har vart en riktig fikadag. Först kom min bästaste kompis i hela världen (Renée) med hennes mysiga mamma och drack kaffe och prata massa skit. Sedan kom Nickes päron och min svägerska som också ville ha lite kaffe. Så nu studsar den lilla bebben i mage av allt kaffe den fått idag. Jag har ju dock inte druckit så värst mycke, men det är mer än vad jag normalt dricker på 2 dagar annars (en kopp om dagen ungefär) men nu har alla åkt så nu sitter jag här, pojkkarna är i garaget (för ovanlighetens skull ;))  så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Rasta snabeldraken kanske, dvs dammsugaren! Eller så kanman bara göra ingenting! Fast det vet jag inte om jag har nån lust till samtidigt faktiskt. Nääe, jag får nog ta och tänka över detta vad jag ska göra dom sista timmarna av helgen. Så då går jag och gör det så kanske jag berättar för er sen vad jag har hittat på.

Hej så länge!

överskattat

Alla hjärtans dag är en väldigt överskattad dag om man frågar mej. Varför får man bara en dag om året man ska visa sin pojkvän/flickvän/sambo/fru/man/nära och kära hur mycket man älskar varandra? Kan man inte göra det varje dag? Detta är bara ytterligare ett sätt för att få affärer att tjäna massa pengar på korkade svenskar som ska köpa dyra presenter till den dom älskar! Jag blir hellre uppvaktad när jag minst anar det. Det blir mer roligt då. Lite mer spontant sådär..

10 år

10 år har gått

10 år av sorg och saknad

10 år av massa frågor

10 år är en lång tid


Det händer fortfarande att jag ibland tror att jag ser dej

Men jag skakar fort av den tanken

Du finns inte hos oss mer

Det är längesen nu


Fortsätt vila i frid pappsen


Nils-Eric Thoresson

♥ 1/7 - 1937

 11/2 - 1999


Pappa

Svärfar

Morfar

Vän


Vi är många som saknar dej


...

Känner mej depp. Varför? Irriterad hela tiden, på dåligt humör. Kan inte komma fram till varför jag känner såhär. Känner att jag kan gråta när som helst. Spelar ingen roll vad det är. Vill bara krypa ner under täcket och inte vakna på ett par dagar. Eller när jag känner mej piggare. Kan det vara vädret/årstiden? Frågorna är många.
Vill bara va på bra humör. Kan jag få vara det?

.depp.

Bäbismagen 21+2

Schå, nu har jag tagit kort på den lilla magen igen som jag vill dela med mej till er.. Så håll till godo. Och kom ihåg! Bristningarna är INTE nya..Tröttsamt

Trodde verkligen vi va på rätt väg, att det äntligen skulle bli lite värme och sol. Men ack vad fel ja hade. Då kom de lite mer snö! Gahh! Kan ju bli galen för mindre! Är så fruktansvärt trött på detta vädret. Vill ha ljus, sol, värme och vår.. Så man kan bli på lite bättre humör och inte behöver vara depp och trött största delen av dygnet. Tror att det finns fler som håller med mej faktiskt?! Eller har jag helt fel? Pust, suck, stön o stånk!

Kick it

Blivande mormor fick känna Bäbis sparka idag. Hon blev jätteglad att känna det lilla livet. Men Nicke kan absolut inte känna de. Han känner o känner men...ingenting! Tycker ja är lite tråkigt. Vill ju att han ska känna junior sparka ju :( Det är ett jäkla liv i magen hela tiden. Hur mysigt som helst. Helt fascinerande hur det verkligen fungerar det här med att vara gravid. Att det kan växa en liten människa i min lilla mage. Att man kan känna en så otroligt stark längtan efter någon! Underbart!!

dagsbetraktelse

Herregud vad jag är dålig på att uppdatera den lilla bloggen. Kan kanske vara för att det egentligen inte händer nåt spänande just nu?! Så kan vara fallet. Jag vet faktiskt inte själv. Dagarna består ju av det gamla vanliga: Jobba, sluta, matlagning, kanske nån maskin tvätt o lite slappande.. Så ser ju mina dagar ut då. Så ni kan ju tro att jag inte har sååå mycket och skriva om. Men jag kan ju försöka..

Idag har jag då vart och jobbat. Fick jobba själv idag då min kära partner va sjuk. (igen) Fast jag kan tycka att det är ganska skönt att någon gång jobba ensam. Man kan gå o lura i sin egna takt o egentligen inte behöva bry sej om någon annan. Förutom kunden man är hos då. Kunna lyssna på musiken man vill i bilen, och lägga upp jobbet som man vil. Men självklart är det alltid skönt att ha någon att prata med emellanåt. Fast då är de tur att vissa kunder vi har är ganska pratglada.
Efter jobbet är det i regel kaffe hos mamma som gäller så även ida. Kände att jag behövde åka dit en stund. Efter de bar det av hemmåt, och här sitter jag nu. Försöker komma på vad jag ska skriva. Men det verkar gå ganska bra eller vad tycker ni?
Nu ska jag gå och hjälpa våran inneboende (lillebror) med maten. Känner mej ganska hungrig nu.

Kommer att lägga in kort på magen snart igen. Så den som väntar på nåt gott..... Hehe.. Har gått halva tiden nu. Eller rättare sagt 20 veckor och 3 dagar. Så det flyttar sej sakta men säkert framåt. Kan inte vänta till den lill* är här. Nu kan tiden knalla på fort tycker jag. Går hem på havandeskapspenning sista april. Kan va skönt tror jag att va hemma och förbereda sej innan det är dax att ställa om hela livet.


♥ fröken karlsson

PS. Lämna gärna en liten kommentar DS.