Tisdag 3/7

Morrn! 
 
Haft en ganska tuff natt med en liten kille som inte ville sova. Han vaknade vid 2,30 och vi somnade om kanske runt 4 tiden. Han somnade först på mitt bröst men han vaknade nog när jag la ner honom i sin säng. Sen fick han ligga mellan oss och sova. Han fick lite ipren med så det kanske va det som gjorde att han lugnade sej. Mmen detta är första gången som han sover mellan oss. Har aldrig behövts innan. Han sprattlar ganska mycket så det är skönt om han kan sova i sin säng. Men vi fick iaf upp kl 6 idag. Kände mej mer död än levande när klockan ringde. Så vi drog oss lite. 
Idag fick han desutom välling på morgonen. Han är mer en grötkille på morgonen. Men idag var han så tjurig och hungrig direkt så då fick det bli så. Att försöka sätta honom i matstolen när han är så tjurig är ingen idé. Då vill han inte äta alls ist. 
Så nu sitter han på golvet och leker med sina grejjer. Storprinsen är uppe på sitt rum och leker lite. Så jg kan försöka få i mej mitt kaffe i lugn och ro :) 
 
Igår va vi ju i GBG hos min syster. Kälade lite lunch och bara hade det gött. Storprinsen ville ha med sej sin "deg" till moster och det är ju helt okej. Inte så jobbigt direkt att plocka med sej. Så vi degade en hel massa :) Kul att vi hittat nåt han gillar att göra stillasittandes! Haha! 
Vi körde hem mormor som också va med. Sen åkte vi hem och kom hem samtidigt som pappa Nicke :) Vi fixade lite mat och badade barnen. Sen tog vi det bara jäkligt lugnt. Han börjar bli sjuk så det kommer nog bli gnälligt här hemma nu :) Haha! 
 
Idag blir det bara en hemmadag med tanke på natten som varit. Behöver städa lite och plocka undan lite saker som jag tycker står överallt! Får se vilket humör den lille kommer vara på resten av dagen. Om jag får nåt sånt gjort.
Annars verkar ju vädergudarna faktiskt vara med oss idag. Så kanske blir lite utelek med :) 
 
Ha en fin dag allihopa! 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0