Tisdag 31/7

God Tisdag!
 
Träningsvärken gör sej mer påmind idag! Efter nästan en hel dags målning igår.
Vi tog en liten paus för att gå in och fixa lite lunch.
 
Lillprinsen va hemskt trött igår. Han vaknade först vid 6-tiden men somnade om och vaknade 8,30! Sen ville han sova igen redan vid 10. Så eftermiddagen blev ganska lång då han inte ville sova direkt. Men lite efter 17 så badade vi och duschade allihopa så vid 18 fick han sin välling och somnade så gott. Storprinsen va inte sämre han. Han ville ha välling igår och innan klockan va 19 så sov båda barnen :) Kändes konstigt! Men jag visste att Storprinsen skulle komma upp tidigt då eftersom han somnade så tidigt. Japp! 5,45!
 
Idag blir det en tur till stan för att köpa mer färg och för att handla (igen) Sen kommer Pappa Nickes Farmor och Farfar för att fika. Och jag hoppas på ett roligt telefonsamtal från min största syster idag! Vi får se!
 
Annars är det lugnt idag! Haha!
 

 

 


Måndag 30/7

God måndag!
 
 
Jag har haft lite semester från bloggen denna helgen!
Ska försöka återberätta den så gott det går :)
 
Fredag: Då va vi hemma och grejjade lite. Jag målade lite. Vid halv 12 så körde jag Storprinsen till Johan och Fia där han skulle spendera dagen och även sova där. Sen åkte jag hem och duscha och gjorde mej i ordning. Vid 14 åkte vi in mot stan för att få nån mat i magen innan vi åkte mot Göteborg för att få se Bruce Springsteen! Hade en helt fantastisk kväll! "Bossen" levererade! Och vi va hemma runt 2,15 den natten och sov fram till 9 ungefär. Kände mej bakfull hela lördagen trots att jag inte drack nånting. Lördagen va väldigt lugn då! Gick medt runt och slöade och försökte bota den förskräkliga huvudvärken jag hade dragit på mej! Men det va nog mycket pga åska som hängde i luften! Jisses vad det drog på emellanåt. På eftermiddagen åkte vi en sväng till stan för att hämta Finaste Therese och även handla lite. Sen åkte vi hem och grillade och myste till en film :)
 
Igår så hade vi planerat en Lisebergs dag! Så vid 11 packade vi in barnen och åkte mot göteborg! Vi mötte upp grabbarnas båda mostrar där med. Det va himla mysigt att bara gå där ich kika på folk och spela lite. Jag har ju blivit en sån fegis så jag åker ingenting längre. Haha! Blev inga vinster alls för min del. Min mamma däremot vann en fin ljuskyckta som fick bo hos mej :) Sen vann hon 2 plopp med. Men annars så haglade inte vinsterna över oss direkt! Och barnen skötte sej alldeles utmärkt. Storprinsen fick bågra små utbrott men inget direkt allvarligt! Och Lillprinsen satt mest i vagnen och var nöjd med livet :D Väl hemma så va det läggdags för barnen då vi va hemma runt klockan 22. Samtidigt som vi kom hem så kom drt ett hemskt mysigt par och köpte våran vagn :) Så nu har jag äntligen blivit av med den och ska nu då leta efter en ny :) Känner ingen panik heller att köpa en ny, då han faktiskt kan sitta i Storprinsens vagn om det skulle behövas.
 
Idag vet jag inte alls hur dagen ser ut. Pappa Nicke har semester denna veckan. Så vi får väl se lite!
Målningen går ju framåt. Han hade passat på att måla igår när vi inte va hemma. Så nu är det lite kvar bara. Men sen ska det ju målas en gång till "/ Men andra strykningen kommer bli lättare att göra hoppas jag. Tar nog inte alls lika lång tid :) Meeeen! Måste fixa mer färg!
 
Så! Hoppas ni är nöjda med detta och inte saknat mej för mycket de senaste 2 dagarn! Haha!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/500624/images/2012/pic_5016189ce087c3315b0005b1.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/500624/images/2012/pic_5016189ce087c3315b0005b1.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/500624/images/2012/pic_50161928ddf2b37e77000640.jpg" class="image">


Bruce Springsteen

Nu sitter vi i parken utanför Ullevi och njuter i solen och väntar på att få se Bruce! Helt fantastiskt väder har vi! Hoppas ni andra har det bra!


Fredag 27/7

God Fredag people!
 
Mmm, sovit som en liten bäbis inatt med. Träningsvärken är Inte så farlig... Än! Den brukar komma när man vart vaken en stund.
 
Igår hade vi en riktig hemmadag! Syrran och lilla Isabell kom ner en stund. Barnen busade och jag och syrran njöt av solen :) Mamma/mormor kom vid 13-tiden och då hade vi precis fått i oss lunchen så hon fick iaf lite kaffe :) Haha! När syrran åkt så började jag måla lite smått :) det blir nog riktigt bra när allt är målat. Tyvärr måste vi nog måla ett par gånger. Trät suger verkligen in färgen.. Men får nog hjälp med målningen på måndag eller tisdag. Då kommer fantastiska Nina hit och grabbar tag i en pensel :) När pappa Nicke kom hem så åt vi lite och sen gjorde vi inte mycket mer. Lillprinsen fick sej ett bad och sen va det läggdags
för honom.
 
Idag blir det nog att fortsätta måla lite.. Och ikväll är det ju dags för Bruce Springsteen i Göteborg! Yayy! Storprinsen ska sova hos sin kompis William och Lillprinsen får vara hemma med mormor. Tanken va att vi skulle sovit i mammas lägenhet men då skulle Nicke jobba imorn så det blir inget med det! Gahh!
 
Nä det va nog allt för mej för idag!

Frukost ute på altanen är grejjer :)


Happy!

Idag va det dags för det däringa trôkiga man gör varenda månad då "bidraget" landat på kontot!
Betala räkningar! När jag sätter mej vid datorn så känner jag ångesten sakta komma krypandes. Likaså idag. Men (!) när räkningarna väl va betalda så va ångesten som bortblåst!
Det finns pengar kvar på kontona!
Wieee!
Jag drog en lättnandens suck och gick därifrån med ett leende! Vi överlever denna månaden med!
Galant! :)
 
- Glad tjej!!

Torsdag 26/7

God Torsdag!
 
Inte visste jag att jag hade så många ställen
som kan göra ont i kroppen. Träningsvärken blir värre för varenda dag som går. Hujedamej!
 
Igår va vi först och hämta Bobbo, lämnade kärran i Dalsjöfors. Åkte till stan för att hämta färg. Sen blev det en snabblunch med Älskade Therese. Vi körde hem Bobbo igen och åkte vidare hemåt. Vi gjorde faktiskt inget ditekt hemma, jag tände upp i pannan och grejjade lite. Vid 16 satte vi oss i bilen igen för att åka och köpa bensin till trimmern och sen hämtade vi Älskade Therese på jobbet. Vi åkte och tog en kaffe hos mamma/mormor. Pappa Nicke kom dit en sväng med när han hade jobbat klart! Innan vi åkte hem så behövde Therese handla lite så vi gick en sväng på Maxi :)
 
Idag blir det en hemma-dag! Första på väldigt länge känns det som! Känns som om det varit nånting varje dag det senaste! Så idag ska jag bannimej vara hemma! Dessutom så kommer ju mamma/mormor hit vid lunchtid nånting.
Om det inte är så varmt idag så ska ja gå en stund
med trimmern. Det värsta är ju att man behöver ha långbyxor på sej då.. Annars får jag göra det ikväll när det är lite svalare kanske..
 
Detta blir inte mycket till inlägg.. Men jag orkar inte just nu! Så håll till godo!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/500624/images/2012/pic_5010c0049606ee4bfe000576.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/500624/images/2012/pic_5010c0049606ee4bfe000576.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/500624/images/2012/pic_5010c022e087c32267000500.jpg" class="image">


Onsdag 25/7

God Onsdag!
 
Igår gjorde hag det tråkigaste som finns tror jag! Storhandlade! Fyyy vad det är tråkigt! Men det är ruggigt skönt när det är gjort! Glömde ju köpa vissa saker men det får väl bli väl.
Vi va hemma hos mamma/mormor en snabbis. Och på vägen hem så tog vi vägen om Holgers och tog med oss en hängränna och lite andra saker hem. Väl hemma så va det lite grejjande som gällde. Lillprinsen, som inte ville sova ordentligt i bilen, fick sova en stund i sin säng och jag fixade lite andra grejjer medans Storprinsen lekte i trädgården.
Farfar kom efter en stund och pappa likaså. Då var det dags för lite mat. Och sen kom "Bobbo" och Jannike. Vi drack kaffe och tjöta skit. "Bobbo" busade med Storprinsen som vanligt. När dom åkt så skulle Lillprinsen lägga sej. När Storprinsen lagt sej så va det soffhäng och Allsång På Skansen. Och efter allsången igår var det en hel timmes musik med Mr Summer himself: Tomas Ledin! Vilken man! Jisses! Han bara skriker sommar!
 
Idag så vet jag kanske inte riktigt hur jag ska pussla ihop dagen. Måste åka och hämta färg. Och måste hämta brorsan innan det för han ska följa med. Sen ska jag äta lunch med finaste Therese. Sen måste brorsan vara hemma igen runt 13 tiden senast. Blir stressigt detta! När jag kommer hem iaf så ska det dammsugas och städas. Det har blivit lite åtsidosatt nu (igen) de senaste dagarna då det vart takbygge på gång.
 
Men idag blir det inget grejjande med taket. Nicke behövde jobba över och svärfar behövde vara lite ledig. Kan va skönt att få en ledig kväll.
 
Vad ska ni hitta på idag?
 


Härligt!

Idag har det vart full rulle!
 
Först nu som jag slått ner arslet för att njuta av en kopp kaffe vid utebordet som numera har sin plats på gräsmattan! Härligt! Lillprinsen sover en stund och Storprinsen leker i sandlådan. Ska strax gå och hänga lite tvätt.
Storprinsen sa imorse att han kissat i sängen. Även om han hade blöja på sej. Och jag gick upp för att se efter och så va det ju. Så det va bara att slänga det i maskinen.
 
Så snart kommer nog svärfar inrullandes på gården för att grejja lite med taket.. Idag ska det läggas mer pannor och svärfar gör nog lite småfix, som han är bäst på!
 
Såhär ser det ut för tillfället!


Tisdag 24/7

God Tisdag!
 
Hmm, har sovit otroligt oroligt inatt! Men jag vet varför! Jag var irriterad när jag gick och la mej så därför sov jag dåligt!
 
Igår så va det dags för mamma/mormor att åka hem för denna gången! Men på Torsdag kommer hon ju igen :) För på fredag ska vi på Bruce Springsteen på Ullevi! Så Storprinsen ska vara hos våra fina vänner Johan och Fia. Medans Lillprinsen får då vara hemma med mormor. Vi åkte till City Gross igår för att handla lite småsaker. Sen åkte vi till Byggmax för att köpa mer råspont. Sen bad vi en stilla bön att det fanns parkering utanför mammas så vi kunde följa med upp en stund och träffa brorsan samtidigt. Och ja det fanns parkering, jag var dock tvungen att backa och grejja lite, men det gick ju! Vi drack lite kaffe och barnen busade med "Bobbo"! Vid 13,30 åkte vi hemåt igen. När vi kom hem försökte jag mej på att backa in kärran på framsidan, vilket jag lyckades med :) Stolt!
 
Lillprinsen vaknade givetvis när vi kom hem. Medans Storprinsen satt kvar i bilen med öppen dörr och stensov :) Tröttis! Men jag väckte honom när farfar kom. Annars hade han nog hoppat i taket när han hade börjat såga och grejja precis utanför bilen. Haha! Lillprinsen somnade en ytte pytte liten stund på eftermiddagen. Lagom så jag hann hänga ut tvätten.
 
Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Känner att vi verkligen behöver vara hemma. Det ser ut som en krigszon här. Men samtidigt så måste jag åka och hämta takpannor och hängrännor. Får fundera en liten stund på detta! Kanske finns nån som vill komma och dricka kaffe med oss annars..? :)
 
Undra om SMHI kan hålla sitt ord och det blir 20-25 grader idag! Och det kanske inte blåser storm! Tänkte tvätta sängkläder idag så hade vart perfekt att hänga ut det! Så det hoppas vi på!
 
Hoppas ni får en fantastisk dag!
 
Mys med Bobbo!


Måndag 23/7

God Måndag!
 
Uff! Jag är helt slut i kroppen efter all bärande av virke igår. Men bra blir det! :)
 
Ja igår så kom Nickes Pappa vid 10,30 tiden ungefär för att hjälpa till med taket. Innan dess hade vi tagit ner de tegelpannorna som skulle ner, tagit bort den gamla pappen och rivit lite. Så när Anders kom så började dom sätta takstolar. Nickes brorsa va snäll och kom med. För det är helt otroligt va upptagna alla människor helt plötsligt är när man behöver hjälp. Men det gick jättebra igår ändå. Förutom att vi saknar lite råspont som jag fått i uppdrag att hämta! Så det fixar jag när jag ska köra hem mamma/mormor idag. Så ikväl ska den sista råsponten sättas och sen lägger dom på teglet och sen är det småfix kvar! Så skönt att det äntligen är på nu. Jag hann inte ta en "före" bild men jag tror att jag nånstans har en på datorn. Så ska ni få se hur det blir.
 
Igår kom även min stora kille hem! Gud så underbart att ha honom hemma igen! Han har haft det superbra! Han sov en stund i bilen när som kommit. Och han somnade jättegott igår kväll. Han blev ju superglad när han såg att både farfar och farbror va här när han kom ut ur bilen :)
 
Idag blir det då att åka och lämna mamma/mormor och hämta råspont. Måste springa in och handla lite lätt med.Lite mjölk och så..
 
Hoppas ni får en fin dag!
Ska bli jättefint väder heeeeela veckan visst! :)
 
9 månader (igår)

 

 

 

Kusinmys i Varberg


Söndag 22/7

God söndag sverige!
Hoppas ni sovit gott..? Jag har sovit asgott, när jag väl kom i säng. För vi hade lite folk hemma igår och grillade lite ocbara hade trevligt.
 
Men först på dan så var vi nere i Varberg en sväng. Vi möte upp älskade Therese i centrum och gick lite på marknaden. Sen åkte vi ut till Träslövsläge och drack lite kaffe. Lillprinsen somnade mellan centrum och Träslövsläge. Vilket är ungefär 5-10 minuter. När jag skulle lägga över han i vagnen så vaknade han givetvis. Så det fanns inget att göra. Han fick sej lite mat när vi kom till husvagnen och sen va han pigg igen :) Vid halv 5 så lämnade vi soliga Varberg för att åka hem då folket skulle komma.
 
Idag ska grabbarnas farfar komma och hjälpa Pappa Nicke att börja snickra taket :) Så idag kommer det nog hända grejjer. Och sen kommer ju min stora kille hem i eftermiddag! Igår hade han tid att prata med sin mamma iaf :) Jag ringde när vi åkte hem från Varberg och sen ringde han precis innan han skulle gå och lägga sej för att säga godnatt. Han fick då prata med Pappa först för jag matade Lillprinsen så jag fick ringa upp. Och han va så pratglad så :) Dom hade varit på Torpa slott igår, det är medeltidsdagar där denna helgen och han tyckte väl det va lite kul :) När dom skulle köpa ett svärd (eller vad det var) till han så ville han inte ha nånting. Dom lockade med massa saker men han ville inte ha :) Haha!
 
Nä nu ska jag dricka mer kaffe och mysa med Lillprinsen som sitter här och sjunger lite :)
 
Åka kundkorg i vagnen är kul :)

 

Kusinkärlek ❤


Lördag 21/7

God Lördag Sverige!
 
Sovit som en liten bäbis inatt :) Underbart skönt! Ville dock inte riktigt gå upp när klockan ringde!
 
Igår åkte min stora kille iväg till min extramamma tillsammans med mormor! Kändes hemskt tomt när han hade åkt. Ingen som tjöta på en eller hitta på bus. Och när jag ringde till honom på kvällen så hade han inte tid att prata. Han hade träffat grannens pojk så dom va ute och lekte. Men när grannpojken skulle gå in så skulle Storprinsen genast gå och lägga sej så han snart fick leka med honom igen :) Så mamma hann han absolut inte prata med :) Haha! Skönt att han kan "glömma" oss för ett tag med :) När dom hade åkt så fick Lillprins bus lite mat och sen gick vi ut för att grejja lite. Jag lånade grannarnas högtryckstvätt för att tvätta av min "vita" matta i hopp om att den skulle bli vit igen :) Ja lite vitare blev den nog men inte helt! Sen tvättade jag av våra utemöbler. Vi gick över och lämnade högtrycken och fick oss lite kaffe. Pappa Nicke hjälpte André med hans stuprör medans jag gick hem för att bada och lägga Lillprinsen! Sen blev det pizza och soffhäng :)
 
Idag ska jag och Lillprins bus åka ner till Varberg för att spendera dagen med älskade Therese! Ska bli strålande väder där säger dom :) Så det hoppas vi ju på :) Men först ska vi gå en sväng på marknaden. Så det blir nog en bra dag idag! Lillprinsen kanske kan få sej ett dopp :)
 
Hoppas ni kommer få en lika bra dag som vi förhoppningsvis kommer få!
 
Leker lugnt och fint

Dags att bada


Fredag 20/7

God Fredag på er alla!
 
Fredag idag dårå! Idag blir det en ganska så lugn dag hemma. Grabbarnas moster och kusin Isabell kommer nog ner en sväng :) Och i eftermiddag ska Storprinsen åka med mormor till min extramamma i Länghem. Så ska packa lite kläder och sånt till han under dan. Måste tvätta idag med. Lillprinsen har gjort åt en jäkla massa kläder, ja Storprinsen med för den delen!
 
Igår så åkte vi till Knalleland då Fina Therese skulle köpa lampa på Ekohallen. Hon hitta en jättefin lampa :) Sen åkte vi över till Rusta! Men där hittade hon inget alls. Vi passade på att gå in på Jysk med, och där hittade jag stolsdynor till våra köksmöbler! Äntligen! Sen åkte vi och hämtade upp "Bobbo" och åkte hem till mamma/mormor. Det märks att Storprinsen avgudar sin "Bobbo"! Han gick efter honom hela tiden vart han än skulle. Haha!
När vi fikat lite så skulle vi åka och handla. Men Lillprinsen somnade i bilen så mormor satt kvar medans jag gick in och handlade. När jag kom ut så sov Storprinsen istället och Lillprinsen va vaken :) Haha! Han e ju lite knäpp. Han kan inte sova i bilen när den står still. Han vaknar med en gång om man stannar och stänger av. Sen åkte vi hem och fixade till lite mat. Grabbarnas farfar kom och skulle hjälpa Pappa Nicke lite med balkar till altantaket.
Annars var det en väldans lugn dag igår!
 
Have a najs day!
 
 

 

 


Torsdag 19/7

God Torsdag!
 
Jag är trött idag! Men jag får skylla mej själv! Fina Therese följde med hem igår så vi satt ju uppe lite längre än vad jag är van vid :) Haha!
 
Lillprinsen skulle upp samtidigt som mej igår. Det va ett tag sen nu som han ville det. Och iom att vi skulle iväg så kände jag att det kanske blev lite dumt, men vad ska man göra? Men han blev iaf jättetrött runt 7 och då la jag honom så han sov till nästan 9. Så det blev perfekt :) Jag tog på honom kläder och sen åkte vi och lämnade kärran. Sen vidare till Fina Therese. Mamma ringde när vi va där och så sa hon att hon kunde bjuda på mat. Så vi åkte dit. Innan hemfärd så åkte vi och köpte mer grovbetong och även hamburgare och tillbehör :) Vi grejade med plontarna igår. Gjöt dom och så. Så idag ska balkarna förhoppningsvis på plats. Det går framåt! :)
 
Idag ska vi iväg igen! Vi ska åka med Fina Therese till Knalleland och köpa lampor, så hon snart kan flytta in i sin nya lägenhet! Sen ska vi plocka upp mamma. Hon och min extramamma ska kidnappa Storprinsen i helgen så då ska hon sova här inatt. Sen ska vi åka och handla som vanligt! Uff!
Så vad jag och Lillprins bus ska hitta på i helgen vet jag inte riktigt. Pappa Nicke ska jobba med fiberföreningen, sista helgen för det nu. Sen är det helt klart! Om 2-3 veckor kommer det en snubbe från telia och kopplar in hela skiten :) Yayy! Ska bli skönt att kunna använda datorn mer än man gör nu kanske.
 
Häpp! Thats it folks!
 

 

Tittut! 

 

 


Onsdag 18/7

God Onsdag!
 
Jisses vad dagarna flyger iväg! Redan 18:e Juli. Igår va jag och Storprinsen iväg och hämtade lite virke och betong till altantaket. Lillprinsen sov hemma gott och tryggt i sin säng :) När jag lastat av allt så tog jag på Lillprinsen kläder och satte dom i bilen och åkte mot stan. Mamma/mormor skulle lämnad och vi skulle ju till Fina Fia. Fias man, som är väldigt omtyckt av Storprinsen, var också hemma. Så Storprinsen såg vi inte mycket av :) Haha! Lillprinsen tog en riktig powernap (30 min) innan vi skulle åka hem.
Blev lite grillat igår när Pappa Nicke kommit hem. När vi ätit och Lillprinsen lagt sej så började vi fixa med där plintar och så ska bli. Grävt hål och gjutit! Så mina armar är fullkomligt döda idag! Haha! Men set blir nog bra, bär Pappa Nicke kommit hem idag ska plintarna gjutas. Så imorn när hans pappa kommer ska balkarna på plats. Och på fredag ska det nog börjas snickras lite :) Wiieeee! Ska se om jag kommer ihåg att ta ett "före" kort :) Kommer bli så himla bra detta :)
 
Idag så måste jag åka och lämna tillbaka släpkärran vi lånat av Pappa Nickes jobbarkompis. Så då passar vi på att åka och ta en kaffe hos Älskade Therese! Det är ju hennes sista semestervecka nu så sen kan man ju inte träffas på vardagarna direkt :(
Annars blir det lugnt!
 
Hmm, tyckte jag hade massa att berätta bär jag började skriva. Men nu verkar det vara tomt där uppe :) Haha!
 
Så sant!


Tisdag 17/7

God Tisdag!
 
Idag vaknar vi upp till klarblå himmel och inget regn. Men det ändrar sej säkert "/
 
Igår så åkte vi en sväng till syster/moster och kusin Isabell. Barnen busade och bråkade om vart annat som vanligt :) Vi åt lite lunch och sen va vi tyvärr tvugna att åka. Skulle åka och hämta en kärra och sen hämta virke till altantaket. Jag som avskyr att köra med kärra. Men det fick riktigt bra faktiskt. Så länge jag slipper att backa och behöva vända på trånga utrymmen. När vi kom hem slängde jag ihop en pannkakssmet och grejjade lite. Syrran ringde och gnällde lite över att hon inte hade nån barnvakt då dom ville åka och kolla på en bil. Men det löste sej ju och jag testade på livet som 3-barns mamma igen. Det gick jättebra, inget gnäll efter mamma eller pappa. Hon och Storprinsen härjade loss ordentligt. Strax innan klockan 20 kom dom och hämtade henne igen. Då ville Storprinsen ha macka och gå och lägga sej. Jag och mamma satt uppe en stund och kikade teve. Men vid 22 var det dags för mej att krypa ner i sängen.
 
Idag ska jag först åka och hämta mer prylar till altantaket som vi inte tänkte på igår. Sen ska jag köra hem mamma och jag och grabbarna åker till Fina Fia en sväng. Ja jag vet att det bara är tisdag men det passar bättre idag än imorn. Hehe! Blev ju ingen dejt förra veckan då Storprinsen va sjuk så nu har jag nästan lite abstinens efter lite Fia-snack! Haha!
 
Häpp! Mer kaffe och mys med Lillprinsen som precis kom upp!
 
Mammas tuffing ❤

 

 

 

Kusinmys i fotöljen ❤


Måndag 16/7

God måndag!
Ny vecka och nya möjligheter!
 
Igår blev det en tur till Leo's lekland så att Storprinsen fick springa av sej lite. Min fina Therese va med och även grabbarnas "Bobbo"! Storprinsen drog i Bobbo hela tiden även om han va helt slut :) Haha! Men när han lägger huvet på sne och säger "snääääääälla" kan man ju inte neka honom direkt! Haha! Efter Leo's så åkte vi med hem till Therese och drack en kopp kaffe innan vi åkte hem. Pappa Nicke jobbade sent och vi behövde inte skynda oss hem. Så då passade vi på :) När vi kom hem va det nästan direkt läggdags för Lillprinsen. Storprinsen fick va uppe en liten stund då jag trodde Pappa Nicke skulle hinna hem innan. Men det gjorde han inte :( Igår ville Storprinsen inte ha nån välling utan han skulle ha macka! Och det gick ju bra det med!
 
Idag ska vi väl inte göra alls så mycket. Blir hemmadag iaf. Ser att jag (återigen) behöver dammsuga! Syns absolut inte att jag gjorde det i fredags. Sen blir det väl lite tvätt och sånt. Annars väldans lugnt.
 
Lillprinsen har börjat att sova längre på morgonen igen. Det är jätteskönt! Så numera så går han upp vid 6 ungefär. Så jag får en liten stund för mej själv på morgonen iaf! Han har ju som sagt med börjat ställa sej upp mot saker. Och nu går det fort. Han har till och med lärt sej hur han gör för att komma ner på rumpan så nu står han inte och gnäller för att han inte kommer ner :) Han är ganska våghalsig den där lille. Han ställer sej upp mot bordet t.ex och sen släpper han ena handen och håller bara med en hand. Så jag tror inte att det dröjer hiskeligt länge till innan han går kanske. Han har börjat visa intresse för trappan upp till övervåningen. Och det är lite svårt att sätta en grind där, för vi har bara en vägg att sätta den i. Får fundera på en lösning till det.
 
Men det va nog allt för mej!

 

 


Söndag 15/7

God Söndag Sverige!

Igår så hade vi en ganska lugn hemmadag. Jag gick en sväng med trimmern men körde soppatorsk och vi hade ingen mer bensin hemma :( Så det va ju bara att packa ihop. Sen kom min extramamma och fikade lite. Jag stack ner till Svenljunga en snabbis då Pappa Nicke ville ha öl och jag behövde köpa lite saker till kvällens tacos! Väl hemma igen va det dags att köra igång med lunchen. Storprinsen totalvägrade äta som vanligt. Men efter många om och men fick jag i honom maten. Börjar blir ordentligt less på det nu! Men det är väl som allt annat, det går över!

Idag blir det en sväng till Leo's lekland. Känner att Storprinsen behöver göra nånting, och Pappa Nicke jobbar ju idag med så då kan vi lika gärna åka dit! Fina Therese ska följa med också! Blir nog en fantastisk dag! Som alltid när hon är med! Kanske skulle passa på att köpa hem lite bensin så jag kan fortsätta min promenad med trimmern med. Dock får ju det bli imorn men det blir la väl. Annars blir det nog en ganska lugn dag.

Har inte så mycket att skriva idag. Är ganska trött idag och huvet har inte kommit igång ordentligt ännu. Men håll till godo!

 

 


Lördag 14/7

God Lördag!

 

Härlig natt! Sovit nästan hela natten:)Helt underbart!

Igår så packade jag in grabbarna i bilen ganska tidigt för att åka och handla. Kände att vi behövde komma iväg så att vi kunde komma hem igen. Då det fanns saker som behövdes fixas hemma innan min mamma och Göran kom. När dom hade kommit så påbörjade vi lunchen som blev lite sen. Sen blev det lite kaffe och slapp i soffan. Gick över och kollade till grannens katt. Och gav han ny mat och så. Sen blev det lite bus med barnen innan grillen tändes. Sen blev det matkoma! Gudars! Att grillat kan vara så gott! :)

Idag blir det nog inte så mycket mer än igår. Mamma och Göran ska vara kvar. Göran åker ikväll men min mamma stannar till imorn iaf. Kanske lite längre. Min extramamma kommer en sväng idag med. Så ska flörta lite extra med henne om hon har lust och sy lite mer gardiner till mej :) Haha! Hon har gjort alla gardiner i hela huset snart, förutom i köket :)

Pappa Nicke ska jobba idag med :( Men förhoppningsvis är det bara idag och inte imorn med. För imorn åker vi nog till Leo'Lekland :)

Är det nån som vet vart man kan köpa sånna påstrykningsbilder till tyg, typ ganska billigt? Ska ha till grabbarnas rum. Nåt häftigt :) Haha! Till Storprinsens rum vet vi ju alla vad Det kommer bli :) Blixten McQueen! Haha! Finns inget annat i denna värld för honom!

Nä det va nog allt för mej :)

 

Mammas knäppo ❤


Fredag 13/7

God Fredag! 
 
Regn, regn, regn. Det är ju så man blir lite deppig! Men tyvärr hjälper det inte att gnälla. Jisses vilket väder vi skulle haft om det blev bätte av att gnälla om det :)
 
Idag funkade det inte att logga in med appen :( Så blir inga bilder idag :( Såååå trött på att den inte fungerar som den ska! 
 
Anyway! Igår morse så kände jag mej så rastlös så jag bestämde att vi skulle hitta på nåt, men vad? 
Vi bestämde att vi skulle åka till mormor en stund iaf. 
När vi stod och tog på oss skorna så händer det här:
 
Storprinsen: Mamma, kan inte vi åka till Max lekland idag?
Jag: Oj, ja det kanske vi kan göra. Vi funderar lite på det.
Storprinsen: Snääääääälla mamma! 
 
Men nu hör det till saken att jag tycker att barn i den åldern ska förtjäna att få göra sånna saker! Och jag kan säga att han inte riktigt förtjänade att åka dit iaf. Så det får allt bli en annan dag. Och jag har redan "en annan dag" i helgens planering. Så vi får se! Ni kanske tycker att jag är lite hård, men man kan inte hålla på ich göra saker som dom tycker är kul även om dom inte förtjänar det! 
Så vi va som sagt hos mamma/mormor en sväng. Sen åkte vi till Älskade Therese en sväng. Va kanske inte riktigt meningen att stanna så länge men det blir ju alltid så! Haha! 
Storprinsen har denna veckan på riktigt matvägrat allt jag har serverat honom. Så igår kom Pappa Nicke med idén om att vi kanske skulle köpa pizza och se om han åt då, för han ääääälskar pizza (vilken unge gör inte det?) Sagt och gjort, vi köpte pizza och han åt som en häst. Så nu vet vi att det inte är nåt "fel" på honom. Bara att han inte vill ha maten jag serverar! Så nu får vi komma på ett bra sätt att få honom att äta igen. Kanske lättare sagt än gjort. Men han måste ju äta. 
Iaf! Efter maten gick vi ut en sväng i det fina vädret. De stora killarna klippte gräset och jag och Lillprinsen tittade på. 
När dom va klara så skulle jag provköra grävmaskinen! Gud så kul det va! Men så svårt! Är nog en vanesak! Mycket att hålla redan på och man måste ha en jäkla simultanförmåga (stavning?) Ville kanske inte riktigt gå ur sen kan jag säga :) Haha! Men Lillprinsen va ju tvungen att sova! 
 
Storprinsen ville ha välling igår kväll. Det kanske bara är en grej han kör med att han inte vill ha. Men jag ska testa idag, han ska få en hal flaska nu på morgonen och sen se om han hellre vill ha macka när vi ska äta frukosten. För känns samtidigt att man kanske ska blrja avveckla det här med välling? Vad tror ni?
 
Idag då! Vi ska iväg och handla en sväng på förmiddagen, då min mamma och hennes kompis Göran kommer vid lunchtid och stannar hos oss och ska grilla med oss ikväll. Så måste handla hem lite grönsaker och grejjer till det! Pappa Nicke slutar tidigt idag :) Dom börjar klockan 6 på det stället han är nu så dom jobbar bara till 11,15 idag! Fantastiskt att få hem honom så tidigt en fredag!
Annars blir det nog en lugn dag. Måste dock dammsuga, igen! Syns inte alls att jag gjorde det i måndags! Tråkigt! 
Och den där satans tvätten tar ju aldrig slut heller "/ Ingen ro ingen vila!
 
Nä, nu ska jag inte sitta här och babbla, ni ska få återgå till vad ni gjorde innan ni kikade in här :) 
 
Och hoppas ni får en bra dag trots att det är Fredag den 13:e!
 

Torsdag 12/7

God Torsdag!
 
Återigen vaknar man upp till regn. Börjar ge upp hoppet om sol och värme nu.
 
I går så va vi bara hemma. Hade en riktig pyjamasdag! Lillprinsen ville inte riktigt sova ordentligt under dagen. Han la sej inte en gång utan protest :( Nånting är det som stör honom! Men vad?!
Storprinsen va näst intill feberfri och ingen alvedon behövdes alls under dagen. Skönt att det går åt rätt håll nu. Men han har ingen ditekt aptit och det oroar jag mej lite för. Han ville inte ha välling igår morse eller igår kväll. Men nu på morgonen ville han det. Får se om han dricker upp det bara "/
 
Idag blir det troligtvis en hemmadag igen. Får se hur Lillprinsen ter sej! Har inte så mycket att skriva idag känner jag!
 
Känner mej fof på lite dåligt humör. Och har känt så ett par dagar nu! Men tror jag har kommit på varför. Men det tänker jag faktiskt inte ta här heller!
 
Nä nu får det vara bra för nu!
Hoppas alla får en fin dag idag!

Glad kille :) Mammas stjärna!

 

Sov sött! Mamma älskar dej ❤


Onsdag 11/7

God Onsdag!

Halva veckan har nu nästan gått! Skönt! Snart helg igen..

Igår fick vi besök på förmiddagen av Cissi och hennes grabbar. Alltid trevligt att träffa dom! :) När dom åkt så tog jag med barnen hem till mormor. Chansade faktiskt lite då Storprinsen till synes va näst intill feberfri och jag höll på att klättra på väggarna efter 3 dagar hemma! Men det skulle jag inte ha gjort! Hans feber kom tillbaka igår kväll :( Dumma mej! Pappa Nicke jobbade sent igår så vi hade lite myskväll när vi kommit hem och Lillprinsen lagt sej. Han har mer och mer börjat visa att han inte vill ha välling mer. Så nu får vi hitta på nåt annat. Nu på morgonen så sa han att han inte ville ha välling alls och igår kväll tog det sån himla tid för honom att dricka en halv flaska bara. Ganska typiskt då jag köpte ny välling till honom igår "/

Idag får det då bli en hemmadag. För det är en seg feber han har "/ Inte fullt så varm idag men ändå varm. Får ringa nertill VC sen och se vad jag ska göra. Han är lite täppt i näsan men inget mer. Konstigt! Måste försöka röja lite i vårat sovrum idag om tid finnes och barnen sköter sej. Det ser ut som en tornado gått genom där. Men det blir ju lite så när Lillprinsen sover där känner jag. Lättare att hålla ordning där inne när han flyttat ut kanske :) Lillprinsen sover fof :) (5,57) Han gastade lite för en timme sen men jag lät han ligga och han somnade om :) Gudars så skönt!

Jag va uppe extra tidigt idag.Pappa Nickes klocka ringde kl 4 och jag vaknade givetvis då och jag va så kissenödig så jag kunde verkligen inte somna om "/ Så jag gick upp då. Så jag kommer väl vara helt död ikväll "/

Ni får ursäkta att inläggen är väldigt jobbiga att läsa. Sen den senaste uppdateringen av bloggappen så funkar inte radbytet! Blir så sne'! Men jag gör vad jag kan för att det ska se någorlunda bra ut och att det ska få lättare att läsa.

Vädergudarna ser ut att vara på våran sida idag. Så vi hoppas att solen kan vara med oss hela dagen så vi kan få komma ut och njuta av den lite i trädgården. Tänkte kanske gå en stund med trimmern. Men vi får se :)

Ha en fantastisk dag allihopa!


Mormor vs Lillprinsen

Är dom inte lika så säg :)
 
 


Tisdag 10/7

God Tisdag.
 
Idag blev jag väckt av Pappa Nickes klocka, klockan 4! Han hade problem att stänga av den. För ni vet när man "dubbelklickar" med 3 fingrar på en iPhone så blir displayen megainzoomad :) Det hade han lyckats med!Sen fick Lillprinsen ett hostanfall så då kunde jaginte somna för det. Så jag gick upp vid halv 5.
 
Igår hade vi en riktig hemma-mys-dag. På morgonen kändes Storprinsen inte så varm. Men lite feber hade han ju. Så jag gav han alvedon och vi myste i soffan mest. Men när han sovit en stund så gick tempen upp till 40,1. Men numera blir jag faktiskt inte orolig på samma sätt när han får så hög feber. Han har haft det såpass många gånger nu. Första gången ska vi inte tala om hur orolig jag va! Uscha!
Jag fixade till lite mat på eftermiddagen lagom till pappa Nicke kom hem. Men då fick han gå ut och hjälpa en lastbil som va påväg ner i diket på andra sidan vägen från vårat hus. Så maten blev lite försenad ändå. Men efter maten så badade dom 2 stora grabbarna och jag tog mej en snabbdusch. Mest för att varmvattnet tröt.Hade inte haft en tanke på att jag kanske skulle elda igår. Haha! Men då får vi göra det idag. För idag blir en hemmadag med om Storprinsen fortfarande är sjuk.
 
Nu är Lillprinsen inne på andra morgonen med att sova längre än till 4,45. Peppar peppar! Ska inte ropa hej än. Men han kanske håller på att gå tillbaka till sitt normala jag :) Men jag hör att han är hemskt hostig, och han har hostat en hel del inatt med. Dessa tänder säger jag bara!
 
Nä men det va nog allt för mej idag. Hoppas ni får en bra dag trots regnet!
 
 
Min egna lilla bonnläpp :)

 

Här kan jag stå bra :)


Tacksamt

Jag har ett väldigt tacksamt barn när han har feber må jag säga. Just nu (eller ah, för en stund sen) tog jag tempen på Storprinsen då jag visste att han hade feber. Men av ren nyfikenhet så tog jag tempen på honom. Då stannade den på 40,1! Stackars barn! Men! Han är hyfsat pigg. Uppe och leker lite emellanåt men sitter gärna och kollar på en film. Och han är inte ett dugg gnällig eller klängig och det tackar jag gudarna för då Lillprinsen är väldigt mammig idag. Men nu hoppas vi att denna dumma feber kan försvinna så vi kan hitta på nånting! Och träffa folk. Inte för att han är direkt förkyld och feber smittar ju inte. Men för hans skull så är vi hemma tills han är feberfri!


Instagram

Du följer väl mej på instagram :) (jessicakarlsson1983)


Måndag 9/7

God måndag!

 

Ny vecka, nya möjligheter. Och denna veckan startar vi med en febrig Storprins. Eller ah, han hade feber igår. Han va som en kamin! Somnade på soffan vid 12 tiden och jag bar upp honom till sin säng så han fick sova bättre.

Gårdagen va väldigt lugn! Gjorde ingenting egentligen. Båda barnen sov från klockan12 på dagen fram till 14,45 då kom Lillprinsen upp och Storprinsen kom nästan en timme efter. Så jag och Therese fick en lugn och skön eftermiddag som vi spenderade i soffan. Grabbarnas farfar och Nina kom vid 14,30. Så då blev det lite kaffe och tjöt :) Alltid trevligt. Efter dom hade åkte så va det nattning av Lillprinsen och senkörde jag hem Fina Therese :( Resten av kvällen spenderades i soffan :)

Idag blir det en väldigt lugn dag med tanke på Storprinsens feber. Hoppas bara han inte är fullt så varm idag som han va igår. Knappt så man kan ta i honom :( Annars ska jag försöka städa lite om tiden finnes.

Så vad ska ni hitta på idag?

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/500624/images/2012/pic_4ffa51ace087c30aa2000436.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/500624/images/2012/pic_4ffa51ace087c30aa2000436.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/500624/images/2012/pic_4ffa51d19606ee1d170006e9.jpg" class="image">


Söndag 8/7

God Söndag!

Idag är jag en trött tjej. Blev rätt sent igår med Bästaste Therese! Vi tittade på "Twillight - Eclipse" och sen "Breaking Dawn - part 1" fast jag tittade inte på hela sista filmen då jag visste att Lillprinsen skulle vakna tidigt. Men kom i säng vid 00,30 eller nåt. Se vaknade han den obligatoriska tiden 4,45. Men jag försökte snooza honom, gick inge vidare, men vid 5,45 gick vi upp! Storprinsen kom lite efter klockan 6. Han fick en släng av feber igår och han känns varm även idag.Så det är väl nåt på gång nu :( Typiskt!

Igår så va vi ute och grejjade lite på baksidan. Har haft massa virke liggandes som vi kollat igenom vad som går att använda och inte. Så igår bar vi in lite i garaget på tork som vi ska använda till altantaks-bygget. Lillprinsen han sov en 2,5 timmars nap. Så det va skönt. Lagom till han vaknade skulle vi börja med våran lunch. Så han fick lite mat i magen han med. Sen tog jag och han på oss och åkte till stan för att hämta Bästste Therese. Va en sväng på Maxi för att handla lite till kvällens grill :) Sen åkte vi hem och bara myste! Storprinsen som sov när jag åkte satt i grävmaskinen när vi kom hem igen.Världens lyckligaste kille :)

Dagen idag är väldigt oplanerad! Men blir väl hemmadag och altanhäng med tanke på vilket väder det ska bli! :) Underbart! Får passa på idag för imorn går det tillbaka till det däringa vanliga sommarvädret, REGN! Hoppas ni haft en bra helg! Och ha en fin dag!

 


Lördag 7/7

God Lördag Sverige!

 

Äntligen funkar appen igen! Det va på tiden kan man säga :) Så nu kan jag ju bjuda på lite bilder igen :) Yayy

 

Igår så hade vi en lugn förmiddag hemma. Lillprinsen sov 2,5 timme och jag och Storprinsen gjore inte så mycket faktiskt. Vi åt frukost vid 10 tiden och sen fixade jag lite och vi åkte sen mot stan. Vi hämtade först upp mamma/mormor som även hon ville följa med till Therese! Vi drack kaffe och tjöta skit som vanligt. Himla mysigt! Blev lite längre än jag tänkt men vad gör det :) Sen åkte vi till City Gross för att köpa snus/cigg och helgmys. Mamma skulle till apoteket. Pappa Nicke va redan hemma när vi kom hem :) Det hör inte till vanligheterna kan jag säga. Men vi åt lite, jag köpte grillad kyckling på City Gross. Men den var jag lite missnöjd med. Smakade väldigt underligt och till och med Storprinsen ville inte ha den "/ Sen myste vi ner oss i soffan. Jag fick så sjukt ont i magen så jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Men idag har det släppt :)

 

Idag ska Pappa Nicke fixa med min bil :) Den gör små ryckningar när man kör med den. Otroligt jobbigt! Så han ska rengöra spjällhuset igen och så får vi hoppas på att det hjälper :) Sen så kommer även underbara Therese hit och stannar till imorn :) Sååå mysigt ska detta bli! ❤

 

Att sluta med nappen var inga stora problem alls för Storprinsen! Det har gått hur bra som helst. Och nu har han varit utan den i... Ja, vad är det nu? 2 veckor? Ja det måste det vara. Så skönt är det! Och nu i 2 dagar har han inte heller velat ha blöja :) Men igår morse så hände den "stora olyckan" i kalsongerna så han fick ta ett skönt morgonbad :) Men det hade han ju inget emot :) Igår kväll sa han till och med till att han va kissenödig men då hann han inte sätta sej på pottan utan det kom bredvid :( Men jag tycker han va duktig som sa till att han va kissenödig :) Så får vi se om han vill ha någon blöja idag när han kommer upp. Hoppas att han känner sej redo för att bli blöjfri nu :)

 

Och vad gäller Lillprinsen så ställer han sej upp i tid och otid :) Han går utmed soffbordet eller soffan :) Men han har fortfarande inte riktigt fattat hur han ska göra för att komma ner på rumpan igen. Så han står och gnäller tills någon av oss hjälper honom. Haha! Någon som har en förklaring till varför han vaknar 4,45 varje morgon? Alltså det är prick (!) 4,45! Inte 4,44 eller 4,46!

 

Nääe nu ska jag ta lite mer kaffe innan Lillprins bus vill ha sin välling (som han numera vill ha istället för gröt) Ha en fin dag!

 


Fredag 6/7

God Fredag! 
 
Här behövs ingen väckarklocka inte. Varje morgon denna veckan så har "alarmet" gått 4,45. Prick! Jag fattar inte! 
 
Igår va Fina Fia här hela dagen med oss. Det va altanhäng som gällde hela dagen. Bortsett från att vi va nere i Skene för att handla lite. 
Pappa Nicke jobbade hemma igår så Storprinsen ville va hemma
Medans vi åkte och handlade. Och det fick ju bra. När vi kom hem skulle Lillprinsen ha mat. Sen la han sej liten stund, bara så vi hann fixa till mat och äta. 
Barnen badade lite. Storprinsen gick i "songer" hela dagen nästan utan att det hände en olycka :) Duktig kille. Fia åkte hem strax efter 16 och då började jag skruva ihop det nya bordet. Himla bra blev det måste jag säga. Trots att jag hade en tjurig Lillprins springande i gåstolen runt benen. 
 
Idag ska vi åka till älskade Therese! Vet inte när än bara :) Annars blir det inte mycket idag alls. 
 
Nää jag vet inte vad jag ska skriva mer. Blir korta inlägg nu för tiden :(
 
Hoppas ni får en fin dag iaf!

Torsdag 5/7

God Morgon. 
 
Natten har vart jättelugn. Lillprinsen har sovit hela natten :) 
Han vaknade till strax innan klockan 5, men som tur va så somnade han om. Så idag är första morgonen på jättelänge som jag får lite ensamtid. 
 
På förmiddagen igår tog vi det lugnt. Lillprinsen sov 2,5 timme. Då passade jag och Storprinsen på att ha kvalitetstid. Vi myste i soffan till "Hitta Nemo" När Lillprinsen vaknat så åt vi lite frukost och gjorde oss i ordning för att åka till Fina Fia. 
Där blev det kaffe och skitsnack som vanligt :) 
Vid 16 så packade vi in oss i bilen och åkte till Pappa Nickes kusin för att fira Elias som blir 5 år nästa vecka. Men dom är inte hemma då så vi firade honom igår ist :)
Barnen var mestadels ute i trädgården och körde bil eller hoppade studsmatta :) Innan vi åkte hem lastade vi på det nya bordet på Pappa Nickes bil och sen åkte vi hemåt. 
Inga direkta problem att få barnen i säng igår heller med tanke på tiden vi kom hem (inte för att det brukar vara några problem)
 
Idg kommer Fina Fia hit och myser med oss. Blir väl altanhäng hela dagen antar jag. Måste bara åka iväg till affären vid ett tillfälle för att köpa mjölk och lite annat smått och gott. 
Så det blir nog en lugn dag i solen :) 
 
Hoppas ni får en fin dag :) 

Onsdag4/7

God Onsdag!
 
Natten har varit ganska okej, han har vaknat till nån gång och "sjungt" lite men intte vaknat helt. Men han skulle prompt gå upp med mej kl 5. Så vi började morgonen med lite alvedon och senare fick han lite välling. 
 
Gårdagen var jäkligt lugn, va ute och lekte lite. Och bara tog det väldigt lugnt. Va ganska trött efter natten. Lillprinsen va inte på sitt bästa humör kan man säga. Jäkla tänder! Han hade feber till och från hela dagen "/ Ville inte riktigt äta nånting annat än välling egentligen. Lite gröt fick jag i honom när jag och Storprinsen åt frukost.
Han sov bara korta stunder på hela dagen. Uscha, bara inte denna dagen blir likadan! 
Men idag ska vi ju iväg på vår sedvanliga onsdagsdejt hos Fina Fia. Men vi åker när Lillprinsen (förhoppningsvis) sovit på förmiddagen. Så äter vi lunch hos henne :) Sen i eftermiddag ska vi ju iväg till pappa Nickes kusinbarn som fyller år. Och då ska vi ju få hem vårat nya köksbord med :) Ska lägga upp en bild på det när jag sätter mejvid datorn nästa gång :) Blir ju inte direkt att man sitter där numer. Även om inte blogg.se appen fungerar så kan man ju ändå blogga via "safari" Men jag hoppas att appen kommer igång snart, så jag kan lägga upp lite bilder :) 
 
Tror inte jag har så mycket mer att berätta nu. 
Men idag ska det bli fantastiskt väder så njut av det, hela helgen ska det regna! MASSOR! 
 
Men ha en bra dag allihopa! 
 
 
 

Göttans

Fantastiskt väder vi har idag.
Vi gick ut vid 9 tiden och jag skulle vända på Storprinsen stol i bilen. Men lagom då vaknade Lillprinsen som tog en liten nap på 45 minuter. Men han fick sitta i vagnen medans jag fixade till stolen.
Sen åt vi lite frukost ute på altanen :) Man får allt passa på när den gula underbara saken visar sej! Man vet aldrig när den hälsar på nästa gång :)

Nu sover Lillprinsen lite lunch. Men lunchen ville han inte alls äta. Antingen har han superont i munnen eller så var han för trött. Får prova när han vaknat igen.

Måste verkligen åka och handla lite sen. Men den lusten finns bara inte. Tyvärr klarar vi oss inte till imorn för då har vi ingen frukost "/ Jävla dilemma! Suck!

Har ni en bra dag?

Tisdag 3/7

Morrn! 
 
Haft en ganska tuff natt med en liten kille som inte ville sova. Han vaknade vid 2,30 och vi somnade om kanske runt 4 tiden. Han somnade först på mitt bröst men han vaknade nog när jag la ner honom i sin säng. Sen fick han ligga mellan oss och sova. Han fick lite ipren med så det kanske va det som gjorde att han lugnade sej. Mmen detta är första gången som han sover mellan oss. Har aldrig behövts innan. Han sprattlar ganska mycket så det är skönt om han kan sova i sin säng. Men vi fick iaf upp kl 6 idag. Kände mej mer död än levande när klockan ringde. Så vi drog oss lite. 
Idag fick han desutom välling på morgonen. Han är mer en grötkille på morgonen. Men idag var han så tjurig och hungrig direkt så då fick det bli så. Att försöka sätta honom i matstolen när han är så tjurig är ingen idé. Då vill han inte äta alls ist. 
Så nu sitter han på golvet och leker med sina grejjer. Storprinsen är uppe på sitt rum och leker lite. Så jg kan försöka få i mej mitt kaffe i lugn och ro :) 
 
Igår va vi ju i GBG hos min syster. Kälade lite lunch och bara hade det gött. Storprinsen ville ha med sej sin "deg" till moster och det är ju helt okej. Inte så jobbigt direkt att plocka med sej. Så vi degade en hel massa :) Kul att vi hittat nåt han gillar att göra stillasittandes! Haha! 
Vi körde hem mormor som också va med. Sen åkte vi hem och kom hem samtidigt som pappa Nicke :) Vi fixade lite mat och badade barnen. Sen tog vi det bara jäkligt lugnt. Han börjar bli sjuk så det kommer nog bli gnälligt här hemma nu :) Haha! 
 
Idag blir det bara en hemmadag med tanke på natten som varit. Behöver städa lite och plocka undan lite saker som jag tycker står överallt! Får se vilket humör den lille kommer vara på resten av dagen. Om jag får nåt sånt gjort.
Annars verkar ju vädergudarna faktiskt vara med oss idag. Så kanske blir lite utelek med :) 
 
Ha en fin dag allihopa! 

Måndag 2/7

God Morgon världen! 
 
Skönt att inte vakna upp till regn för en gångs skull! 
 
Idag ska vi åka till grabbarnas moster i Göteborg. Får se när vi kommer iväg med tanke på att Lillprinsen skulle upp tidigt idag. Jag hade tänkt vi kanske kunde komma iväg vid 9-9,30 tiden. Men frågan är hur trött och grinig han kommer vara innan vi kommer iväg. Han kanske hinner sova en sväng innan vi åker.. 
Blir nog inte mycket annat än en tur till Göteborg idag. Ska försöka vara hemma lagom till Pappa Nicke kommer hem från jobbet. 
 
Igår va vi ju en sväng inne i Knalleland och träffade systrar/mostrar och kusin Isabell! Vi åt lite och sen kikade vi lite. Köpte present till Nickes kusinbatn som vi ska till på Onsdag. Nicke ville även köpa nåt till Storprinsen. Så han fick en jättestor traktor. Jag undrar bara vem som tyckte den va häftigast :) Haha! Stora moster köpte present till Storprinsen. Han fick ett kit med play dough och massa grejjer till det. Han tyckte det va jättekul. Han och Pappa Nicke satt och grejjade lite med det medans jag städade upp i köket lite :) För hans ena dagisfröken berättade för mej att han gillar att "dega" så då tyckte jag att det va en perfekt grej för henne att köpa :) Det är så kul att köpa saker till honom för han uppskattar det och leker med allt. 
 
Lillprinsen är så duktig så! Han har i några dagar ställt sej upp mot saker och nu har han även börjat att sakta men säkert ta sej utmed soffan eller bordet :) Så nu jäklar händer det saker :) Han blir rädd när han ramlar på rumpan bara. Men det lär han sej väl snart att det inte är farligt :) 
 
Nä men det va nog allt jag hade för idag! 
 
Hoppas ni får en fin dag! 

Söndag 1/7

God söndag Sverige! 
 
Idag går mina tankar till min älskade pappa som skulle fyllt år om han hade funnits i livet. Så grattis älskade pappa/morfar på din dag! 
 
Gårdagen började ganska tidigt med Lillprinsen som ville upp redan 4,45 :( Dom andra två kom vid halv 6 ungefär. Tog en ganska lugn morgon. 
Vi va ute en sväng medans Lillprinsen sov. Vi gick igenom virket som ligger här och skräpar. Kollade vad som går att använda och inte. Kan säga att det va inte mycket som gick att spara. 
När vi drog bort presseningen så hittade vi ett gigantiskt myrbo, och det kryllade av myror överallt. Fy vad äckligt det är! 
Kändes som att det kröp myror på mej hela tiden "/
Vi gick in och fikade lite och då vaknade Lillprinsen givetvis.Så efter vi fikat så packa jag och Lillprinsen in oss i bilen och åkte ner till Sätila för att hämta lyktorna till min bil. Sen gick vi in på Willys en sväng och handlade lite.
När vi kom hem var grabbarnas farbror här och fixade till ett golv till sin balkong. Vi gjorde lite hamburgare och sen bytte vi lyktan på bilen. 
Vid 16-tiden åkte vi upp till Aplared för en myskväll hos familjen Vourela -Hall! Grillat bjöds det på :) Mumsigt. Va hemma igen vid 22 med två jättetrötta barn. Så det va inga problem alls att få dom i säng :) 
 
Idag tog vi lite sovmorgon allihopa (därav den sena uppdateringen) så vi haft ordentlig mysmorgon och nu sover Lillprinsen en stund. Vi ska åka in till Knalleland senare för att träffa grabbarnas mostrar! Lite lunch ska vi äta där med. Ska bli mysigt detta. 
Annars blir det ganska lugnt innan vi åker. Ska hänga en maskin tvätt om en stund och tända i pannan kanske. Spöregnar ju ute så värmen står sej inte så bra :(
 
Hoppas ni får en fin dag trots att det regnar!