Paus!

Nu tar jag en paus från allt vad bloggen och livet heter! Min hjärna måste få andas efter detta som hänt! Jag var på väg upp men dunsade i backen totalt igen.

På återseende!

Måste testa...

...detta med tidsinställd inlägg.. Jag har faktiskt inte fått tummen ur att prova det innan men nu ska jag allt testa..

Prinsen sov en stund på förmidagen och sedan begav vi oss iväg för att handla lite. Pappa ringde in en beställning att jag skulle till bolaget. Suck! Tycker inte att det är så roligt att springa där faktiskt.. Eftersom jag inte dricker mycket själv så är det inte så kul att gå dit då. Men men vad gör man inte för den man älskar..
Idag är det som sagt fredag och då är det fredagsmys! Vi ska äta kebabkyckling ikväll.. Det är så supergott!

Vad hittar ni på för gott att äta en fredagkväll? Är totalt slut på ideér vad gäller det så lite tips skulle sitta fint! :D

110225 - Fredag

Jag vill börja detta inlägget med att säga Grattis till min älskade bästis Helen till sin Prinsessa, givetvis till hennes sambo Henrik med! Äntligen tittade den lilla skrutten ut till världen efter att bosatt sej så länge i mammas mage!


Igår var jag och min syster på Gekås och spenderade lite pengar :D det blev ganska lugnt för min del då jag har lagt ut pengar på min bil denna månaden, typ nästan 2000:-. Så det blev ju att ta det lite lugnt.. Efter Gekås åkte vi hem till underbara Fia som hade passat Prinsen medans jag var och shoppade lite. När vi kom dit så låg han i vagnen och sov. Han sov och sov och sov. Så efter 3 timmar behagade han att vakna. Jag kände att tiden rann ifrån mej lite då vi inte vart hemma på hela dagen och att det troligtvis var svinkallt hemma då det inte blivit eldat på hela dagen. Väl hemma så var det inte jättekallt men det skulle ju likt förbannat eldas..
Vi gjorde oss lite mat efter Prinsen stoppats i sängen. Sen tittade vi på Paranormal Activity 2 för er som sett 1:an rekomenderar jag att se 2:an. Man fattar första filmen mer då kan jag säga. Mitt problem sen var ju "hur ska jag kunna sova inatt nu då?" Det gick galant. Det enda var att jag vaknade av att jag var kissenödig och att Prinsen skrek från sitt rum. Men skickade upp Nicke på det faktiskt, för jag var helt slut. Sen gick inte jag och Prinsen upp förrän halv 7. Det var gott.. Så vi gick och väckte den sovande mostern. Myste lite och åt sedan lite frukost innan det var dax för henne att åka till min andra syster! Så nu sover faktiskt Prinsen igen och jag passar på att sitta ner lite nu.. Känner mej ganska orkeslös idag faktiskt. Hoppas det ändrar sej snart!

Vad hittar ni på idag?

110223 - Onsdag

Usch, fy och blä säger jag bara.. Prinsen vaknade och gallskrek vid halv 1 inatt.Antagligen en mardröm, han var helt tröstlös så jag bar ner honom till våran säng och bäddade ner honom där. Jag la mej jämte och myste med honom, men han sparkade så på mej och Nicke han snarkade så, så jag gick och la mej på soffan och hoppades på lite sömn iaf. Jag somnade efter många om och men. Vaknade av att Prinsen kom intassandes till mej vid 05,15! Självklart, för då kulle ju Nicke gå upp, det hade jag redan räknat med.. Så det var bara att sätta sej upp och försöka verka pigg.. Nu sitter han och tittar på "Bilar" det är hans nya favorit..

Idag ska han till dagis, sen ska jag hämta honom och åka till farbror doktorn (aka Conny) med min bil.. Det blir inte billigt det häringa :( Måste komma ihåg att köpa en halvljuslampa med bara. Så kan han byta den när han ändå håller på :D Smart va. Efter besöket på volvo ska vi nog åka till Nickes jobb så Prinsen får åka lite grävmaskin :D Det tycker han är så kul! Sen blir det att handla lite och sen hem för att slipa och spackla lite till.. Snart är det dax för att måla.. Sen får vi se om det blir att vi flyttar vårat sovrum dit eller inte.. Jag hoppas iaf.. Haha

Tjingeling!

Bläääääää

Känns inte riktigt som min dag idag.. När jag vaknade imorse kände jag att det var något som inte skulle bli bra idag.. Usch vad skrämande rätt jag hade.. Måste köpa nya stötdämpare till min bil.. Och det är ju kanonbilligt.. Inte!! Tur man känner lite folk på volvo så att det blir snabbt fixat.. Men ändå.. Min Gekås-resa ligger lite illa till nu kan jag säga.. Men jag vet inte vad jag skulle behöva köpa där ändå direkt så det kanske inte blir så dyrt nödvändigtvis.. :D Önska kan man ju alltid, haha!
Men imorn ska iaf bilen in till doktorn.. Måste bara ringa Prinsens farmor och fråga om han får vara där under tiden..
Nej, nu ropar Prinsen!

Tjingeling!

110222 - Tisdag

Trodde jag skulle få en relativt lugn dag idag. Icke! Nicke ringer när jag lämnar Prinsen på dagis och säger att han glömt nyckeln till hans pappas förråd där han ska hämta lite grejjer idag som han behöver, idag! Då blir det ju jag som får åka dit och hämta det givetvis. Sen måste jag åka och köpa väggfärg till det rummet som ska bli vårat nya sovrum. Men innan detta måste jag till min pyskolog och sedan ska Prinsen hämtas. Herregud, jag får magsår bara att tänka på det! Sedan blir inte det en lugn dag innan fredag för min del. Imorn ska jag göra en god gärning att åka och storhandla med min mamma och Torsdag blir det terapidag på Gekås! Så på fredag ska jag bara ha en Jessica Dag med allt vad det innebär.. Typ ingenting! Haha!

Prinsen tog sovmorgon idag! Han kom upp vid 7,15 :) Underbart! Jag å andra sidan gick upp vid halv 7 när vi hade konstaterat att Nicke hade försovit sej! Underligt att han behöver väcka mej för att tala om det. Men tror inte att jag är den enda som har det problemet faktiskt..
Ikväll kommer grannen hit och ska putsa lite på våran murstock och Nicke ska fortsätta lägga klart golvet uppe. Jag ska börja spackla lite tänkte jag. Får se bara om Prinsen tycker jag ska göra det. Han är väldigt sällskapssjuk på kvällarna. Och hade jag hunnit hade jag givetvis börjat med detta nu när han är på dagis men det hinner jag verkligen inte. Hinner inte ens börja känner jag. För det ska kastas in ved med kom jag på :( Hua! Kan det inte bli vår nu så man slipper det helvetet varje dag! Jag är less på att elda varje dag nu.. På våren/sommaren behöver vi ju inte göra det..
Men jag kan ju glömma att våren kommer den närmsta månaden iaf. Det ska vara snorigt kallt resten av denna veckan iaf, sen ska det återigen komma lite snö mot slutet av veckan sa dom.. Suck!

Häpp! Sysslorna kallar!

110221 - Måndag

Ujj, nu har jag inte skrivit på ett par dagar. Men det beror på att min mamma har varit här sedan i Onsdags. Vill ju inte sitta vid datorn då ju. Men gud vad man vänjer sej fort vid att ha någon här hela dagarna. Alltid någon att prata med, någon att röka ihop med. Men nu när hon har åkt hem idag så är det enormt tyst (förutom Prinsen som leker) Det är väldigt lätt att vänja sej.. Jag hatar när det är tyst och ensamt.

Idag började dagen vid halv 7 ungefär. Prinsen tog lite sovmorgon. Vi hade mys i soffan till Musses Klubbhus, Händige Manny och vad allt nu heter som går på Playhouse Disney. Sen var det dax för klädbyte för att sen åka till dagis. Efter lämningen begav vi oss till stan för att plocka upp Fia för hon skulle hjälpa mej sy gardiner. När allt var sprättat och grejjat visade det sej att symaskinen inte fungerade.. Haha.. Lite ironiskt faktiskt när vi har försökt få till detta nu ett tag. Men då har diverse sjukdomar och dylikt kommit i vägen..
Jag körde hem henne och min mamma och åkte sedan hem igen. Kände inte riktigt för att följa med mamma upp då Prinsen sovit dåligt idag. Han vaknade dock strax efter vi släppt av henne så det hade gjort varken till eller från. Men nu leker han så snällt så..

Nu är Badrummet klart me, jag håller på att plocka in lite saker i det nu :) Så som lite handdukar och diverse andra saker som man behöver där inne. Men jag kommer att lägga upp lite bilder när allt är helt klart och jag är nöjd med inredningen.

Tjingeling!

110216 - Onsdag

Har jag nån gång sagt hur mycket jag avskyr att vara förkyld? Annars så säger jag det nu! Jag hatar att vara förkyld!! Nog för att man inte känner nån som helst smak på saker och ting man äter, men att behöva hosta sej genom en hel natt, nä det orkar man inte med! Jag har vaknat och fått sätta mej upp flera gånger. Men då har jag varit så satans trött att jag somnat sittandes typ. Herregud, jag känner mej som en zombie. Tur att Prinsen är på Dagis så jag får lite lugnt och skönt..

 

Badrummet börjar närma sej klart nu. Igår va röris här och fixade det sista och på kvällen var Prinsens Farfar här och grejjade lite han med. Badrumsskåpet och duschhållarmojängen kom på plats. Det målades lite i taket. Farfar började med skåpet som ska vara under handfatet. Så nu känner man att det börjar bli färdigt iaf. Och det är väldigt skönt! Ska bli skönt att ta sej en dusch där och veta att det inte är svinkallt på golvet eller i hela rummet när man kommer ut..  Så till helgen hoppas jag att det blir invigning :D

 

Åhh, jag känner för att hitta på nåt riktigt skojjsigt.. Men jag vet inte vad. Samtidigt som jag känner att jag borde vara hemma och bara vila upp mej. Lite beslutsångest där då! Men nu kom jag på att vi ska ju till BVC och göra extra viktkoll idag + göra glutentest. Det hade jag precis glömt av.. Tur jag kom på det så jag inte hade åkt nånstans :s


Valentines day!

Idag började dagen jättetidigt! Klockan 05,00 hör jag Prinsen från sitt rum: Maaaaaaaaamma, Maaaaaaaaamma, Maaaaaaaaamma.. Jag som hade önskat mej lite sovmorgon såhär på Alla Hjärtans Dag men Prinsen tyckte helt klart något annat. Suck. Han var inte den direkt gladaste kille heller på morgonen. Han älskade "Bompa" börjar ju inte förrän 05,30 på morgonen. Så att hitta nånting han kunde titta på innan dess var näst intill omöjligt. Men när klockan blev "Bompa-dax"så blev han lugn. Skönt! Nu sitter han och äter en clementin, han älskar clementin. Hur sjutton ska jag göra under sommaren när det inte finns? Får köpa på mej ett lager, haha!

Igår spacklade vi och målade lite i badrummet. Nu börjar det synas att det är ett badrum :D Handfatet är uppe, toalettstolen är på sin plats och idag kommer röris och ska koppla på vattnet.. Wiee! Snart, snart, snart.. Efter vi spacklat och målat lite, Prinsen hade tagit sin förmiddagsnap så var det dax att bege sej till staden för att fira Nickes Farmor som idag fyller 70 år! Vi hade bokat bord på "Köket" Det var väl god mat men ganska små portioner givetvis. Men så är det ju alltid. Efter maten åkte vi hem till Prinsens Farmor för kaffe och kaka. Prinsen härjade massor med deras hund. han tycker det är så kul när hon jagar honom :D haha..
Vi åkte hem lagom så att det bara var att ge Prinsen lelle och sen i säng. Sedan var det en väldigt lugn kväll.. Skönt!

Idag skulle Fia kommit hit för att hjälpa mej med mina gardiner, men hon mådde inte så bra så vi skjuter fram det tills imorn. Så idag blir det en ganska lugn dag faktiskt. Passa på att vila lite och så. Kanske inte blir mycket utav det när röris är här, men det går nog bra.
Nu ska jag strax köra Prinsen till dagis. Ska bli skönt för oss båda att han ska dit. Han behöver nog det, han är lite understimulerad!

Ha en underbar alla hjärtans dag allihopa!

110212 - Lördag

Det har vart en relativt lugn och fin dag idag. Våran elis är här och grejjar lite. Jag har slängt ihop både en sockerkaka och lite lunch.. Känner mej ganska duktig. Dock finns det saker jag egentligen borde göra istället, men det är inte lika roligt :p

Igår var jag och Prinsen iväg till goda vänner i Limmared och fikade lite. Under tiden vi var där fick jag ett sms om att jag fått ett paket att hämta!! Mitt tyg! Så på måndag ska jag och bästaste Fia ha gardin-fixar-dejt! Ska bli så kul! Dels att få träffa Fia som jag inte träffat på så många år och dels för att få fina gardiner :D
Efter jag hämtat mitt tyg bar det av en sväng till ica för att handla lite. Det var lagom med folk och det tog ingen större tid. Väl hemma var det dax att sätta igång med lunchen och sen när jag skulle sätta igång kaffet lagom till Farbror Johan skulle komma så försvinner strömmen! Neeeej! Pannan var igång och det är ju ingen vidare bra idé att strömmen försvinner till en fläktstyrd panna! Så det var bara att leta reda på en ficklampa och sen ta sej ner till pannrummet. Men som tur va så va det inte så mycket i den så jag slapp att plocka ur glödheta vedträn :)
När strömmen kom tillbaka så var jag snabb som attan att sätta på kaffet. Sen kom och gick strömmen hela eftermiddagen. Så tråkigt det är att inte ha nån ström. Kan ju inte göra nånting alls.
Kvällen blev jättelugn. Vi sjönk ner i soffan och tittade på Lets Dance. Mycket annat blev det inte. Lika bra de :D

Vad hittar ni på?

110211 - Fredag

Uppe med tuppen idag kan man säga. Klockan 05,00 stog Prinsen i givakt i sin säng för att komma upp. Suck! Vad jag hatar när han e sjuk. Han verkade inte jättepigg när jag tog upp honom ändå. Och som nästan ett brev på posten blev han trött och tjurig redan vid 06,30. Så då gick jag faktiskt upp och la honom. Men han vill inte somna :( Jag blir tokig på detta. Han gastar och hostar med jämna mellanrum, det är inte så att han skriker helt hysteriskt heller.
Han har dom 3 senaste kvällarna ratat vällingen. Så han har mer eller mindre lagt sej utan mat! Men han har sovit natten igenom. Tycker det är lite konstigt faktiskt att han inte alls vaknar och ger ljud ifrån sej någon gång under natten. Men jag och Nicke pratade om det igår kväll. Han har nog möjligtvis ont i halsen, och det brukar ju bli allt värre på kvällen och då kanske han inte vill dricka varm välling. Ska försöka ge honom rumsvarm välling ikväll. Se om han kanske tar det. Men han sover ju hela natten utan, så det är ju ingen större fara.

Idag har vi ingenting planerat förrän på eftermiddagen då Farbror Johan kommer och busar med oss lite. Han behöver låna garaget igen och det är han ju mer än välkommen att göra :D
Så jag sitter här och funderar på vad man ska hitta på innan han kommer. Jag måste verkligen komma hemifrån idag. Men, undrar bara om det finns någon som vill leka med oss en stund?

Igår kväll hade vi ingen sändning på våran parabol så då satte vi igång filmen "Grown Ups" hysteriskt rolig. Så den rekomenderar jag varmt. Ikväll blir det nog att titta på "Paranormal Activity 2" Får se om grannen vill komma och titta på den med mej då Nicke inte alls tyckte att 1:an var nåt att ha. Men han gillar ju inte sånna filmer alls så då kan man ju förstå det kanske.

Nä, nu tycks han ha somnat så nu ska jag gå ut och kasta in ved och tända i pannan!

Have a najs daj! :D

110210 - Torsdag

Jag har varken haft ork eller lust att skriva nånting idag. Det har jag inte nu heller egentligen, men ska försöka plita ner några rader till dom stackars futtiga läsare jag har..

Idag började dagen halv 6, nu när Prinsen igen är lite sjuk så vill han inte sova nåt vidare länge på morgonen, men jag får väl vara nöjd för han sover faktiskt, peppar, peppar, på natten. Så jag kan ju vara nöjd. När han va mindre så sov han ju inte alls på natten när han var sjuk. Och det var fruktansvärt frustrerande att inte få sova på natten då han sovit jättebra nätterna igenom ganska bra från början.
Idag har vi haft en strejk-dag. Vi har bara vart inomhus och myst massa. Tittat på vad Prinsen kallar för "ompa" (I Drömmarnas Trädgård), vi har ritat lite, byggt lite lego.. Ja vi har bara haft en mamma-prinsen dag. Tanken var att vi skulle åka och handla på eftermiddagen men Prinsen har inte haft sitt solskenshumör påkopplat så jag har dragit ut på det. Nu sover han och det faller enorma snöflingor så jag bestämde att vi tar det imorn. Vi klarar oss till dess. Jag har väl kanske nte heller haft solskenshumöret idag direkt. Vart allmänt deppigt och haft nära till gråten hela tiden. Jag vet inte vad det har vart idag. Men vissa dagar är bättre än andra. Hoppas morgondagen blir bättre bara.

Är det någon som kanske vill leka med oss en stund imorn? Det är bara att hojta till isf :)

110208 - Tisdag

Idag är en ganska bra dag trots att jag gick upp klockan 05,00!
Har vart i stan idag och träffat bästaste syster Jeanette hennes lilla Bellis och bästaste Tant Tirre.
Vi begav oss ner till knalleland då jag sökte korgar till badrummet.. Utan någon lycka. Så får leta vidare en annan dag :D Så jag köpte lite kritor till Prinsen istället som han provmålade med direkt när vi kom hem. Jag fick mej 2 par nya skor! Helnöjd! Och när jag kom hem hade min nya mössa dumpit ner i brevlådan med. Kan det bli bättre? Efter knalleland begav vi oss till xl-bygg för att inhandla det där j*vla materialet jag blivit ditskickad för.. At släppa in mej i en brädgård är som att skicka in en kille på Kicks för att köpa en Mascara! :) Men jag lyckades hitta det jag skulle ha och kom därifrån med nästan en tusing mindre :( men det är det ju värt.

Hoppas mitt tyg kommer vilken dag som helst med. Så att älskade Fia kan komma hit och sy nya gardiner till mej. Jag kmmer vara dej evigt tacksam för att du vill göra detta till mej ♥ Hoppas det blir en och en annan duk med. Så trött på dom jag har. Kollade på nya idag men insåg att jag inte behövde köpa om tyget räcker till det med.

Nu ska jag gå en våning upp och se hur det går för dom. Har hela huset fullt med hantverkare idag :)

Uff!

Jag gick upp klockan 05,00 idag! Ja, ni läste rätt. Detta tack vare att Prinsen skrek. Så jag tänkte att jag går upp så jag får kanske 5 minuter egentid. Det är viktigt för mej annars kan jag bli på dåligt humör. Om jag inte får i mej mitt kaffe som jag ska så är det kört. Och min egentid varade ända fram til 07,30!! Detta var ju både bra och dåligt! Jag hann tända i pannan och gå ut i stormen för att kata in lite mer ved :D Duktigt va? Jag kände mej himla duktig iaf.. Haha.. Had eja vetat att han skulle sova så länge hade jag tagit mej en susch med. Men jag var u lite osäker på det, så det får vänta tills han tar sin nap. När han har gjort det och möjligtvis fått i sej sin lunch blir det att styra bilen mot stan för en träff med Moster Jeanette och Kusin Isabell! Möjligtvis Tant Tirre med. Har ju inte pratat med henne idag. Men det kommer väl :)
Efter det ska jag och Prinsen åka till XL-bygg för att hämta det där materialet vi inte hämtade igår. Sen hem! Puhh.. Helst av allt hade jag faktiskt stannat hemma idag med. Men käner att jag behöver träffa lite folk!

Grattis till min Kusin Angelica som igår fick en liten Prinsessa!


De underbara Kusinerna! ♥

Blir tokig

Jag har hittat dom mest finnaste gardinerna i världen (enligt mej) Men nu är det bara så att dom som bodde här förut gillar tydligen att folk ser in ordentligt så man skaffar sej fönster som är lite bredare än normalt.. Så det är hur svårt som helst att hitta gardiner som passar! Jag blir tokig!

Visst är dom fina? Finns även i vitt!


110207 - måndag

Idag var tanken att jag skulle lämna Prinsen på dagis för att sedan bege mej till stan för att handla lite material till badrummet. Men när Prinsen kommer upp är han tok täppt i näsan, hostig och lite febrig. Så han får bli hemma från dagis och vi får nog stanna hemma hela dagen. Vi som skulle träffa Moster och kusinis i stan i eftermiddag :( Ingenting går som man planerar nu för tiden känns det som.

Helgen var ganska så lugn. Lördag var vi bara hemma och tog det lugnt. Pappa Nicke och Grannen grejjade i badrummet som vanligt. Prinsen var med och hjälpte till lite :D (som vanligt :D)
Igår fick vi låna Farbror Urbans bil så vi kunde åka till Götelaborg och köpa en duschkabin på Bauhaus. Exakt samma som jag kikat på i stan. Bara det att dom hade denna på rea nu så den var 2000:- billigare.. Det gäller att hålla ögonen öppna när man renoverar :D Så jag, Prinsen och Farbror Johan åkte dit. Johan skulle snabbt in på Ikea med och köpa den där tavlan han hittade när vi var där förra gången.. Hade jag haft råd hade jag med köpt den.. Sen åkte vi vidare till Bauhaus. Prinsen skötte sej exemplariskt där inne. Charmade gud och alla människor som vanligt när han sprang omkring med min handväska på armen.. Haha!
Han och Farbror Johan busade en massa som vanligt. Och Prinsen blev rent ut sagt förbannad när vi släppte av honom innan vi åkte hem.. Haha!
När vi kom hem hade det hänt massa i badrummet. Tacket var färdig gipsat och spottarna satt på plats. Det hade kommit upp lite lister och lite annat smågrejjs. Sedan kom grannen över och dom skulle foga väggarna. Gudars så bra det blev. Så nu har vi täkt av golvet med så nu ser man helheten hur det kommer att se ut. Jag älskar det! Bara längtar tills röris kommer och får det sista fixat. Elektrikern kommer imorn och kopplar in det som ska kopplas in :D Så snart är det klart! Detta är nån form av rekord tror jag. Idag är vi inne på den 23:e dagen sedan vi började och då har dom ju inte kunat hålla på varje dag hela dagarna utan det är 3 hela helger och kvällar som dom har hållt på. Så det har verkligen gått undan! Och det är jag väldigt glad över! Jag trodde att det skulle ta 7-8 veckor minst!

Är det någon som vågar trotsa Prinsens lilla förkylning och vågar komma hit och fika med oss.. Känner mej väldigt sällskapssjuk :( Då är det bara att höra av sej :D

Suck, pust, stön, stånk!!

Om någon tar illa vid sej eller tar det personligt av detta inlägg så ber jag inte om ursäkt! Detta är min blogg och jag skriver vad tycker/tänker och känner..

Just en sån här dag när ingenting riktigt funkar som jag vill så orkar man inte ha någon människa i hasorna som klänger och tjatar (nej, jag menar INTE Prinsen) det finns andra människor som är väldigt påfrestande. Som inte fattar när man varken vill eller har lust att ses. När man till och med säger: "nej, jag mår inte så bra idag så vi kan kanske ta det en anna dag" Men slutar personen fråga/tjata? Nej! Detta kan driva mej till fullkomligt vansinne! Varför kan inte människor förstå att man ibland vill vara ifred? Att man inte orkar vara den där tjejen jag var för flera år sedan. Hallå! Jag har ett barn att ta hand om i första hand, sen kanske jag kan se om vi kan träffas. Men icke! Tjat, tjat, tjat!!

Hemklickat!

Kunde inte motstå detta bara, jag har länge och väl letat efter den! Nu har jag hittat den!


Gapskratt!

För er som inte har mej som vän på Facebook delar jag med mej av ett filmklipp jag laddat upp där:



110204 - Fredag

Morrn, morrn!

Då har det ramlat ner lite mer snö inatt då! Skit med! Jag som hade sett fram emot en hemma dag med sambon! Men klockan 05,00 ringde hans telefon och han fick kliva upp och ge sej iväg för att ploga snö! Gahhh! Nu får det allt ta slut! Det skumma va att jag och mamma pratade om detta igår och sa att det kommer komma minst ett snöfall till.. Jag menade inte att jag ville att det skulle komma nu!! Jag ville ju ha han hemma idag! :(
Och jag känner inte för att ge mej iväg nånstans heller. Så får väl vackert stanna hemma! Prinsen har inte sagt till att han vill komma upp ännu så får väl se om det blir dagis för honom eller inte. Känner att det lika gärna kan kvitta idag. Ingen idé att gå ut och bråka med att sopa av bilen och köra den lilla sträckan för att sedan åka hem och kanske behöva göra om samma sak när han ska hämtas! Nä, han kan gott va hemma med sin mamma idag. Inez och Emilia får vänta till på måndag :) hihi

Helgen har vi som sagt inga planer alls. Jag vet ju att det blir grejjande i badrummet så att det kan bli klart nån gång! Börjar bli trött på att vänta nu. Otålig som jag är! :D Vill ju börja pyssla där nu ju.. Inte mycket att pyssla med kanske, men sätta upp krokar och diverse andra saker som ska upp :)
Men det dröjer säkerligen en vecka till.. Så! Om någon känner för att hitta på nåt i helgen så är det bara att säga till. Vi är öppna för förslag!



Blivande ekonom? :)

Designen

Jag känner mej ganska nöjd över designen. Men inte riktigt 100% nöjd. Känns som det fattas något.. Jag kan bara inte förstå vad det är som fattas!

Vad tycker ni? Duger den som den är? Eller är det nåt som saknas?

110203 - Torsdag

Idag har varit en ganska bra dag. Prinsen blev inte ledsen när jag lämnade han på dagis, men det beror nog på att Emilia var där och att Inez skulle komma lite senare. Ja, Prinsen har nog skaffat sej 2 (!) tjejer på dagis! Det ska börjas i tid :)
Efter lämningen åkte jag hem och kasta in ved och tände i pannan, gjorde mej i ordning för att åka till min pyskolog! Det gick jättebra hos henne, jag har varit hos henne innan och det kändes lika bra nu som då. Hon kände igen mej och kom ihåg mej. Visst har hon journaler att läsa men ändå. Vi pratad om allt som får mej att må knasigt och vad som kan göras bättre.
Efter detta bar det av en snabb sväng till ica för att handla lite mjölk. Sen iväg till dagis för att hämta Prinsen, hem för att äta lite lunch och sedan packa oss i bilen igen för att åka till bästaste Fia som skulle ge mej lite massage! Lite stressigt känner jag men det gick bra. Massagen var helt underbar! Längtar redan till nästa gång :D Nu gör vi inte mycket alls. Prinsen sitter och tittar på I drömmarnas trädgård för tillfället. Snart kommer väl grannen med och ska sätta lite mer kakelplattor :) Känns som ett evighetsgöra egentligen när man inte kan hålla på så länge som man vill på kvällarna. Men snart är det klart så då gäller det för röris och elektriker att komma hit och göra det dom ska. Sen är det färdigt!

I morgon
har vi inget planerat, pappa Nicke ska var hemma så det blir väl en hel del bus och mys skulle jag tro. Helgen är också helt oplanerad faktiskt..

Vad händer hos er?

:(

Jag är inte nöjd med min design. Jag vet inte vad jag ska göra. Hittar ingen fin gratis design jag vill ha. Jag hittade en, men då är det ju samma som min än Tarja använder. Och man kan inte ha samma väl?

1:a Februari

Första dagen på årets andra månad redan. Tycker inte det var längesen vi sa "Gott Nytt År" Tiden går sjukt fort nu tycker jag. Och eftersom den går så fort betyder det att det borde vara vår snart.. Eller?! Jag längtar efter våren. Solen som värmer, vårkänslor, slippa palta på sej massor med kläder, gräsmattan som kikar fram.. Ja massa positivt finns det. Kommer den snart?

Idag har vi inte gjort jättemycket faktiskt. Prinsen har vart på dagis för idag vaknade han bra tid för det. Så när han var iväg på dagis så hade jag besök av min goa Cissi! Tjôta massa skit och drack kaffe. Jag fixade i ordning lunchen så att det bara va att äta när Prinsen kom hem, han var inte så jättesugen på att äta dock. Tror han har lite ont i sin lilla mun. För det är 2 bissingar på G. Efter lunchen kom Tant Helen en stund för lite kaffe och tjôt! Vi åkte sen till stan för att hämta ett däck och för att handla lite. Jag gjorde något idag som jag aldrig gjort förut... Jag åkte och handlade i mysbyxor! Detta kändes mycket konstigt då jag aldrig under mina (snart) 28 år aldrig har åkt och handlat i mysbyxor. Okejj, jag kanske gjorde det när jag var liten men då bestämde ju inte jag direkt vad jag skulle ha på mej.. Men det gick bra iaf! :D

I morgon har vi nog ingenting bestämt tror jag. Vi kommer att få en paus i renoveringen iaf då pappa Nicke ska iväg på möte. Känns ganska skönt tycker jag. Ska bli lugnt och fridfullt hemma efter jag lagt Prinsen för första gången på 3 veckor. Underbart!
Så!
Är det någon som kanske är sugen på lite kaffe så är det bara att höra av sej..

Bjuder på en bild från dagen! Prinsen ville ha med sej Elefanten i gungan...



Stjärntecken!

Snubblade av en händelse över denna mystiska artikel: Nya Stjärntecken

Tror ju inte att det är så om man läser nästa artikel men det blev lite snurrigt för mej :D

Enligt detta är de nya datumen för stjärntecken:

Stenbocken: 20 jan - feb 15

Vattumannen: 16 feb - 10 mars

Fiskarna: 11 mars - 17 april

Väduren: 18 april - 12 maj

Oxen: 13 maj - 20 juni

Tvillingarna: 21 juni - 19 juli

Kräftan: 20 juli - 9 aug

Lejon: 10 aug - 15 sept

Jungfrun: 16 sept - 29 okt

Vågen: 30 okt - 22 nov

Skorpionen: 23 - 28 nov

Ormbäraren: 29 nov - 16 dec

Skytten: 17 dec - 19 jan

 

Helt plötsligt är jag Vattuman och inte Fisk.. Knasigt..

Dom kan lägga ner pengar på att forska om sån här skit, men dom kan inte hitta nåt riktigt botemedel till ex Cancer! Sånt här kan göra mej riktigt upprörd..