herregud vad tiden går fort

Nu va det alldeles för längesen jag uppdaterade.. Men ni som känner mej har nog en liten aning om varför jag inte gjort de..

Det börjar med stormsteg att närma sej jul! Och Fröken Karlsson har inte inhandlat en endaste julklapp.. Men det är som vanligt, jag är alltid ute i sista sekund. Så på fredag ska jag och min kära mamma åka till Ullared. Hoppas bara att jag hittar allt jag ska ha. Men annars har ja ju ett par dagar till på mej. Så hoppas bara att jag kan ha bilen när jag behöver den, sååå jobbigt med bara en bil! Guuuuud, hur klarar man sej med bara en bil?

Lilleman han växer så det bara knakar, just nu är han inne i en sova-dåligt-på-nätterna-period! Han "vaknar" och skriker och ibland skriker han helt otröstligt, och vaknar man själv då mitt i natten så fattar man inte så mycke av vad som händer. Men när man väl fattat så!
Han äter som en häst! Vi äter mer och mer fast föda nu. Försöker dra ner på flaskorna på dagarna, har även försökt med lite välling. Det funkar ibland. Ibland spottar han bara men efter ett tag så går det bra.

Och till sist vill jag bar avreagera mej lite på socialkontoret i Borås! Jag själv är inte inblandad, men mi bror är! Han får inget bidrag för att han söker för lite jobb! Han söker jobb! Han är på AF var och varannan dag. Han har skrivit in sej på massa Bemannings företag! Det finns ju för helvete inga jobb att söka. Antingen ska man ha högskoleutbildning eller körkort, vilket han inte har nåt utav det! Men likt förbannat får han ingen hjälp, detta är andra (!) gången han får avslag! Sen finns det folk som precis kommit ut ur fängelset som får hjälp med 6000 på 2 veckor!! Ska han behöva bli kriminell för att få hjälp? Är det vad som krävs? Är det meningen att våran mamma som är sjukpensionär och har en inkomst på 9000 varje månad ska ge honom mat och pengar? Hur tänker dom nu? Ja, jag blir så jävla förbannad? Det är inte konstigt att folk blir krminella!