110314 - måndag

Den värsta chocken efter svärmors bortgång har lagt sej. Men igår morse överrumplades vi av nästa nyhet. Nickes moster, som legat dålig i cancer jättelänge, försvann i lördags kväll. Jag vet inte vad man ska säga. "En olycka kommer sällan ensam" brukar man väl säga? Vi träffade då inte dom så ofta i och med att dom bor i Ö-vik så det är en bit att åka och hälsa på. Inget man gör över en dag.
Men på onsdag kommer det till att bli en riktigt tuff dag. Svärmors begravning! Men! Det kommer att känas som ett avslut på något sätt.. Hoppas bara att obduktionspapprena kommer innan så man slipper få ett slag till i anskíktet efter detta.

Jag kommer återkomma med en ny uppdatering om vad som händer här hemma med. Inte bara tråkigheter! Men det tar ett tag för mej att komma ner på jorden nu känner jag. Kan inte riktigt komma till ro! Hoppas ni har överseende med det :)

vila i frid.

Den 25/2 var en helt vanlig dag. En dag fylld av ärenden och veckohandling tillsammans med min kära mamma. Allt var frid och fröjd. Väl hemkommen och Prinsen stoppad i badet, ringer Nickes telefon. Det var hans pappa. Inte vanligt! Han sa till honom att sätta sig i bilen och åka in till dem, ensam! Som de flesta i min närhet vet, så var min svärmor periodare. Och tanken slog mig att hon hade ramlat på fyllan eller liknande, att hon möjligtvis var på sjukhuset!


Det var mycket värre än så!

Hon fanns inte mer. Hon är borta! Kära svärmor!

 

Ingen som vet varför hon försvann från oss, hon var inte sjuk eller så. Bara 58 år gammal. Det är det som gör det hela så fruktansvärt svårt att ta in i huvudet! Det är så orättvist! Att en till synes fullt frisk människa ska behövas tas bort från jordelivet bara sådär. Men någonting var det som orsakade detta, och jag vet att hon har det mycket bättre där hon är nu.

 

Vi kommer tids nog att få reda på vad som hände, innan dess kan vi bara gissa..

 

Vila i frid älskade svärmor! Saknaden och tomheten efter dig är enorm! ♥