Booooring!

Ja då var det helg. Vad ska man hitta på? Nån som vet? Tråkigt väder är det ute med så man blir ju inte så värst motiverad till o hitta på nåt! Måste dock åka till stan o lämna kattburen hos mamma så vi kan vänja katten vid buren då hon ska till farbror doktorn på tisdag. Men just nu orkar jag inte det. Måste titta in hos min frisör med, ser ju ut som faan i huvet nu! Får han fixa till.

Har fortfarande inte fått min bil. Vet i faan vad det kan ha vart för fel på den, det var nog inte så lätt för det har ju tatt en vecka för dom nu! Vill ha min alldeles egna bil.. Det är inget fel på V50:n men klart man vill ha sin egna när man nu har fått tummen ur o köpt en.

Fick några dagar till med dej! Ja är glad för din skull. Jag hade med gjort det om mitt liv sett annorlunda ut. Då har jag ju en anledning o åka till Portugal kanske ;) hehe

Jobbet i veckan har vart bra. Johan har inte vart på jobbet o då har man inte haft nån o busa med. Lite tråkigt men på måndag kommer han tillbax =D Igår fick vi lite strömavbrott på jobbet. Var lite mysigt, vi satt nere i källaren o myste ;) hehe Drog lite dåliga skämt o så. Vi fick tillbaka strömmen efter typ 40 min. Då gick vi på fika. Vi har en kvarts fika på fredag eftermiddagarna. O det kan ju inte vi rå för att det blir strömavbrott o vi inte kan jobba ;)

Nu tycker jag att det kan bli sommar, typ Augusti, så jag får flytta. Men idag är det 5 månader till det preliminära inflyttningsdatumet. Hoppas verkligen att det går fort. För jag vill verkligen ut ur detta huset nu. finns inget positivt me det. Önskar inte ens min värsta ovänn att flytta hit. Allt är snett o vinnt o krokigt.. Nä du gubbe lille, du får nog inte 700 000 för detta. Då får du nog muta nån. Det slutar nog med att du får skänka bort det.

Nä, nu ska vi se vad jag kan hitta på idag!


~ Ciao ~

Oj oj oj...

Då var allt vad påsk heter över för denna gången då. Kan ju inte säga att man firar den så flitigt. Traditionen brukar ju vara Elmia på påskafton, men eftersom det vart kasst dom senaste åren vi vart uppe så struntade vi i det i år. Man blir bara besviken jue :( Känner inte att man behöver kasta ut såpass mycke pengar på o se bilar man ser varje dag.

Så jävla trött jag är idag, alla rutiner försvinner ju så fort man är lite ledig.. Så nu blir det till o fixa till det igen.
Det vara ganska slitigt på jobbet idag, blev nerskickad i källaren för att plocka.. Det är väl okej om man får hjälp!! Vi skulle vart 3 st som skull jobba där idag men det slutade med att jag var helt själv större delen av dan. Allt för att chefen är på semester! Blir så less! Vill ju inte springa till chefen så fort det är nåt, känner sej ju som en skvallerbytta då :( Men nu har det vart så mycke på kort tid så han måste få veta vad som hänt under dessa 2 veckor han har vart borta. Jag tål mycke men nu får det fan vara nog.

Och inte har jag fått tillbaka min bil idag inte. Tycker att det är lite dålig stil faktiskt. Dom kan väl åtminstonne höra av sej om vad som är fel, så att vi får lite information iaf. Men ICKE! ja, jag är ganska nöjd med V50:n ändå.. Den tar mej fram o tillbaka till jobbet. Annars hade det vart lite surt. Men jag har ju vart utan bil ett tag så jag vet jue hur det känns. Det vill jag inte göra om, så mycke kan jag säga!

Nä nu börjar strax Dr House!! Han e grym han.. Dax o sjunka ner i soffan..

Ti Amore! Carpe Diem!

WTF!!

Vem i helvete är det som beställt detta jävla skitväder?!? Nu snöar det på bra me! Känns inte som att det kommer sluta snöa heller.. HMF!! Massa mycke snö blir det! Vi har ju inte fått såhär mycke snö under hela vintern så det behöver väl faen inte komma nu heller när det vart så fint väder i förra veckan..

Så, då har Lina vart här o hämtat voffen, så nu är det ganska lugnt o skönt här.. Ska göra lite mat tror jag.. Det kurrar lite i min stackars mage.. Idag serveras det köttfärssås! *mums* Ska bara vänta på han den där som är ute i skogen o grejjar.. Vet inte när han behagar att kika hem! Men som tur är har vi jue micro! Han är ju inte så knuschlig! hehe..

Och så var det dax för jobb imorn då! lite ångest är klart man har men det ska bli sååå skönt att få in rutinerna igen! Dom försvinner jue ganska lätt när man har ledigt ett par dagar! Men imorn är det upp 4:15 igen! Får väl åka tidigare om det ska förtsätta snöa såhär..

Tycker det är så tråkigt att du ska flytta! Men som sagt har du inget som binder dej kvar här, ta chansen. Det är en chans man får en gång i livet.. Jag hade gjort samma sak om inte jag hade haft det liv jag har idag.. Man får se det från den ljusa sidan! Du kommer ju hem nån gång, du blir ju inte kvar där för alltid.. Och sen finns det ju alltid telefon o MSN.. Vi kommer ju inte tappa kontakten iaf.. Hoppas jag!? Kommer sakna dej som faen! Ingen att snacka skit med i telefon ingen o dricka kaffe med i tid o otid! Ingen o mysa med eller lösa korsord! Men det är ju bara så att vi får ta igen det när du kommer hem!

Nä, nu är det dax att sluta beklaga sej, dax för mat!!

Ciao!

Iskallt o snöyra!

Jaha, då har man skaffat sej en Blogg då ;)

Ja som vanligt kommer det massa snö till påsk.. Lider med er som har bytt till sommarskor på era bilar..
Själv fick jag lämna in min bil igår, hämtade den från Volvo i Onsdags men den gick inte rent så det var bara att köra tillbaka den.. Så nu har jag fått en lånebil, en Volvo V50 1,8F, rätt go o köra måste jag säga.. Så, åkte Audin till Örnsköldsvik igår! Dumfan som köpte den hade åkte med bilkärra efter hela vägen hit ner. Och sen visade det sej att bilen faktiskt behövde laddas bara. Dåligt batteri var orsaken till att den inte ville vara med längre. Så jag har vart utan bil i 2,5 veckor för ingenting. Trött kan man bli för mindre..

Vad händer idag då? Funderar på o bege mej mot stan o dricka lite kaffe hos mor min.. Sen ska vi gå över till grannarna o käka påskmiddag o kika på Lets Dance ikväll.. Go Karl-Petter!! Tror dock inte han tar hem det men han har nog en god chans om svenska folket får säga sitt.. Värsta charmtrollet jue ;) Hade ju inte suttit fel ;)

Nä, om man skulle slänga på sej lite andra kläder o bege sej ut o skotta fram bilen..

~ Over and out ~