♥ ♥ ♥


Glad kille som leker med sina nya leksaker
♥ ♥ ♥

oj då!

Nu har det gått en tid sen jag skrev sist. Jul och nyår är äntligen över.
Lilleman blev sjuk ett par dagar efter jul. Så det var ett par dagar som va riktigt jobbiga, så planerna vi hade på nyår blev inställda. Meningen var att  vi skulle på bröllop, men eftersom Lilleman va sjuk så hoppade vi över detta. Tur var väl de eftersom han blev sämre. Men nu är han frisk igen =) Han har haft en vecka då han har vart gnällig, så min kära mamma har vart här och avlöst mej så jag åtminstonne får nåt litet gjort hemma på dagarna. Så igår åkte hon hem, nu är jag och lilleman hemma alldeles ensamma =) ganska skönt faktiskt.

Igår blev vi av med soffan som stått i vårat gamla sovrum, så nu startar operation lekrum till Lilleman =) ska bli skojj. Skönt o kunna ha han på ett ställe och kunna ha koll på han ändå. Så nu ska de inhandlas lite grejjer.. Och hans rum ska påbörjas med målning o spackling. Så här händer det grejjer..

Lilleman ska få en kusin!! Min kära Lillasyster ska ha en liten i Juli. Ska bli så underbart. Skojj för min prins om det blir en liten kille. Dom kommer nog bli riktigt bra kompisar, då jag o syrran är så nära som vi e. Men vi bli naturligtvis glada för det som blir. Bara lill*n är frisk.. Så vi önskar all lycka till er! ♥

Nu vill min prins mysa lite. Så nu säger jag hej så länge!