Ahhhhh :)

Underbara dag! Dock började dagen redan klockan 4 här hemma. Lilleman ville gå upp o gosa med pappsen innan han stack till jobbet =) Sötnos! Då han sovit jämte mej ett par timmar satte han sej upp i sängen när pappa reste på sej o började säga Ba-ba-ba-ba.. Åhh.. Då kan man inte annat än bara säga att "-Jaja vi ska med gå upp.."
Sen har dagen bara vart underbar. Han är en solstråle min lilla kille. Han ä superglad hela dagarna nästan. Detta kommer säkert att ändra på sej så jag passar på att njuta för fulla muggar nu =)

Idag bär det av till stan för att förhoppningsvis dricka lite kaffe hos "Tant Tirre" på Alideberg. Sjukt längesen var det sen vi träffade henne. Tror minsann att det var på hennes födelsedag den 29e December. Så JA det är ett BRA tag sen! Det får det allt bli ändring på.

Just nu sitter prinsen och tittar på "Supernanny" på Tv4+. Haha, han lär sej hur han INTE ska göra =) Tötis!

Nääe, nu ska det busas lite verkar det som..

See ya!

Bjuder på en liten bild me =)


Nyvaken efter bilturen till moster


Men gud!!

Nu är det ju en hel evighet sen jag skrev sist. Men känner inte att jag riktigt har tiden att sitta här och blogga just nu. Lilleman har börjat krypa och ställa sej upp så det är massa saker att passa. Senast imorse hade vi en till blom-incident. Lilleman grävde i mammas blomkruka.. Haha, jordig och dan.. Men blev inte så hysteriskt arg när jag tog bort honom därifrån. Torka handsingarna så va allt okej igen =)
Han är väldigt "självständig" nu. Han sitter och pratar för sej själv och leker med sina saker. Mamma får gjort en massa nu. Men klart att vissa dagar går åt till att bara va Mamma och Max. Det får man!

För en månad sen ungefär blev han väldigt tät i lungorna och som mamma får man gärna lite panik då. Jag ringer hysterisk till Vårdcentralen och säger att vi MÅSTE komma dit så dom får lyssna på honom. Sagt och gjort, vi kommer dit. Läkaren lyssnar och kollar öronen. Diagnos: Förkylningsastma OCH öroninflammation! Hua! Både Kåvepenin och Bricanyl skrivs ut. Det var pest och pina att försöka få i han Kåvepeninen, fick vara två. En för att få i han medecinen och en som fick hålla hans lilla huvud, men Bricanylen va de inga som helst problem med. Men nu är han frisk och go o gla! =)
Men nu har jag fått veta att det går spysjuka i vår närhet. Vi stannar hemma dom närmsta dagarna kan jag ju säga. Jag har haft nog med sömnlösa nätter och gnäll på ett tag. Men det blir väl snart mer gnäll då han 4e lilla tandsing är på väg =)

Nej nu ska jag väl kanske få lite gjort, eller om jag kanske skulle vila lite innan illbattingen vaknar igen. Vi va ju uppe med pappa redan halv 5 idag. Han e en morgonpigg liten kille den där Max =) Men det går bra nu. Va lite jobbigt i början bara.

Men! På återseende! Haha