Torsdagkväll!

Tänkte ja skulle passa på och göra ett litet inlägg nu när jag inte har nåt o göra på jobbet.. Att jag inte tänkt på de tidigare att ja kan blogga när ja har en stund över :) Haha.. Sitter som sagt på jobbet, har haft häcken full från klockan 15 fram till nu ungefär.. Nu sitter jag med fötterna uppe på en annan stol och pustar ut lite och känner hur lillbäbis sparkar och bökar runt i magen.. För er intresserade så har jag nu gått 23+3 och har alltså mindre än halva tiden kvar. Ja skulle behöva hjälp med lite namn då min sambo inte vill veta va det är för liten krabat,så jag får be er om hjälp istället :) Jag är ute efter ett kort pojknamn, det måste passa bra ihop med Max givetvis.. Jag har funderat på ett namn, det tänker ja inte nämna här kan bli intressant o se om nån annan föreslår det :) Jag har kikat runt på lite olika ställen på nätet med pojknamn, men inte funnit nåt intressant :( Gärna ett ovanligt, inte gammaldags gärna.. Jag är inte förtjust i gamla namn faktiskt.. Många namn jag kan tänka mej har vänner eller bekanta på sina barn och då känns det inte riktigt rätt.. Det måste ju kännas helt rätt, jag menar han ska ju ha sitt namn resten av livet! Inte bli mobbad för det, och känna sej trygg med det! Nääe! Nu tog min fantasi en kraftfull vändning, får nog jobba upp hjärnan med lite korsord nu istället :)

VAB-DAG

Dagen började nästan som den brukade, den enda skillnade va att jag vaknade runt 03,30 med kramp i båda vaderna som sedan gick ut i fötterna. Ont som skôven gjorde det. Försökte att räta ut de och låg kvar i sängen.. Gick upp klockan 4, satte på kaffet, gjorde min smörgås och ett glas mjölk. Gick o satte mej o titta lite teve. Klockan blev 05,10 och det var dax att få upp "barnen" (har nämligen 2 barn att väcka när jag jobbar tidigt. När jag väckt det stora barnet gick jag upp för o hämta det lilla barnet.. Ett väldigt varmt barn.. Tog tempen och den stannade på 39,8 så det blir till o vara hemma och mysa idag istället. Blir dock en sväng till stan för att hämta mormor och handla det sista till imorn.. Så nu ber jag till högre makter att det bara är en febertopp idag, så att vi kan fira en hyfsad midsommar ändå. Men nu leker han lite iaf i skrivande stund. Han har dock inte ätit sin morgonlelle än. Men han dricker juice så vätska får han i sej och det är ju huvudsaken. Skrotnisse rullar i dvden och han grejjar med sitt lego. Nu får ja kanske en liten chans att ta hand om den överfulla tvättkorgen idag. Nu har det ju regnat i nästan 2 veckor så vatten ska det väl för sjutton finnas till det. Det märker vi :p hehe.. Får även se om Prinsens farfar kommer hit idag och bygger en sandlåda till honom. Det regnar massa ute så det kanske inte är så roligt o snikra sandlåda just idag.. Nääe,nu är det mysdax! Nu har ni fått en liten uppdatering iaf..

110603 - Fredag

Japp fredagen den 3:e Juni var det idag då! Vart tar tiden vägen? Snart fyller Prinsens kusin Isabell 1 år och han själv blir 2 år.. Och nu kan jag meddela att han även ska bli storebror i Oktober till den lilla krabaten på bilden nedanför :) Vi är så glada över detta. Det kom lite tidigare än vi tänkt men vad gör det när vi ändå tänkt och få en till? Och på måndag den 6/6 ska vi åka till Göteborg för att kolla vad den lilla Loppan är för något. Jag känner att jag vill veta denna gången. Det är ju andra barnet och det känns lite smidigare då känner jag. Och nu när jag tänker jobba så länge som möjligt innan bäbis komer så känner jag att det blir smidigare så.. Längtar så!
Annars har jag faktiskt inte så mycket mer att säga i dagens inlägg..