Tick-tack, tick-tack

Min första dag som Dammråtta startade idag kl 05.00.
Jag satt iofs på kontoret redan kvart i 5 då jag behöver kaffe innan jag börjar jobba för annars fungerar jag inte som människa om första timmarna iaf. Fick lite info av min städkompis för dagen, vilket idag va Sofie. Ganska skönt att starta det nya jobbet med någon man känner sen innan. Vi kollade upp vart vi skulle ta vägen för dagen, idag blev det Ulricehamn, ett byggstäd i en av Stubos lägenheter. Vi plockade ihop vad vi skulle tänkas behöva hela dan. Moppar, trasor, medel, dammvippa, dammsugare och en massa massa prylar.. Vi packade bilen full och begav oss till Ulricehamn. Det började ju redan på morgonen att kråbgla lite. Va ju tvugna att hämta nyckel på ett ställe för att komma in på ett annat ställe för att hämta nyckel där :s jaja allt kan inte va lätt alltid..
Men det va ju bara att sätta igång när vi väl va på plats. Inte så krångligt måste jag säga. Den som städar hemma vet ju att man bör vara noggrann annars får man göra om det tusen gånger innaan man är nöjd. Vi va färdiga framåt kl 11. Då va de bara och packa bilen igen och bege sej till Borås. Närmre bestämt till kontoret där vi fick ett litet uppdrag till innan vi skulle sluta. Även det krånglade. Först hittade vi inte dit och för det andra va dom på lunch och vi kan inte va där när dom har lunch. Så då packade vi in oss i bilen och styrde den mot kontoret igen. Plockade lite på lagret för att sen skriva timrapport och sen dax att åka hem.. *pust*
Jag åkte dock inte hem. Som vanligt va det ett besök hos mamsen, men mer egentligen för att jag skulle till frisören klockan 3 och det är ju ingen idé att åka hem innan de. Åt en macka och drack lite kaffe. Sen brummade jag vidare till mr frisör.
Och fin i håret blev jag allt. Alltid lika nöjd när jag kommer därifrån. Och nu sitter jag här, nyklippt och mätt efter en god middag. Kött, ris och brunsås blev det idag. *mums*
Nu väntar jag bara på att pannan ska visa att jag får duscha sen ska jag hoppa i mina mysisar sen är det dax för soffan

Guuud vilket inlägg detta blev :D haha

Tiden går ;p

So long folks

kika in

Jo, har ni fortafarande inte kollat in Philip Lailanis blogg tycker jag återigen att ni ska göra det. Han skriver om sitt liv tillsammans med min bästa kompis Alexia, deras gudomliga hund Chihuahuan Heffi. Philip jobbar som PT ( personlig tränare )  och har alla svar på vad som handlar om träning och dieter. Så har ni ännu inte kollat in hans blogg, gör det!

Philip Lailani


upprörd till 1000 ( apor )

Så nu har jag kommit hem efter en sväng i stan. Passade på att besöka min mamma med o ta en kopp kaffe. Min syster kom upp hon med en sväng men egentligen mest för att jag ville berätta en sak för henne och hon e ju sååå nyfiken av sej att hon verkligen inte kan låta bli att luska i vad det kan vara ;) men jag älskar dej ändå.
Så imorn blir det hårfärgning hos min svägerska, och sen bär det som sagt av till Christina för att titta på lite ljus o stuff. Åker väl mest dit för att träffa henne antar jag, kan inte säga att jag e hyperintresserad av att köpa svindyra ljus direkt.
Ikväll blir det väl lugna gatan, känner inte direkt för o hitta på nåt. Så det blir väl kanske nån film o lite godis framför teven.


Jag satt och läste på Alex Schulmans blogg innan. Tycker egentligen att hans innehåll e ganska meningslöst. Nu säger jag absolut inte att mitt innehåll i min blogg är det mest läsvärda som finns men ändå. Kan inte fatta hur man orkar skriva inlägg på 4-5 rader flera gånger om dagen. Även om jag nu skulle få betalt för det så skulle jag inte ha tid till att göra det. Jag har faktiskt ett liv utanför bloggen oxå (tro det eller ej) Och sen kan man läsa hans sms som han får till sin telefon, nog för att han e kändis men jag ger fullständigt f*n i vad han får för sms. Det intresserar inte mej det minsta. Iget privatliv alls?! Jag kan tycka att vissa sms kan vara ganska privat och att man kanske inte alltid vill dela med sej av innehållet i det. Blir faktiskt ganska upprörd över att en människa som han kan vara så populär som han faktiskt är. Jag personligen tycker att han är fruktansvärt barnslig. Och hans brorsa ska vi inte ens börja prata om. Gahh, jag blir riktigt upprörd.
Det finns fler människor i detta avlånga kändistäta land som får mej att bli galen, men det kan jag ju spara till ett annat inlägg. Så blir det kanske ytterligare ett ganska intressant inlägg ;)

Ni kan själva läsa den meninslösa bloggen här -->  Alex Schulman

Självklart har alla rätt till en egen mening, detta är vad jag tycker om honom..


Nu ska jag gå o tända i pannan så jag kan få gå o duscha nån gång.

Baj-Baj for nåv

ett tag

Ja nu va det ett tag sen jag uppdaterade. Nu har jag för en gångs skull lite tid över så då passar jag på..

Vart ledig en vecka nu, men fy satan så fort det har gått. Känns inte som jag fått nåt gjort alls egentligen. Min mamma va ute här måndag till torsdag. Vi grejja o pilla lite. Gjorde mat o så. Annars va det lugna gatan..
Va på Fristads en sväng i torsdags, hämtade ett arbetsgivarintyg. Passade på o prata lite med folket. Vissa saknar jag grymt mycke o vissa lite mindre. Det finns ju massa rötägg där om man säger så.
Men nu har jag lagt det där stället bakom mej o ska börja mitt nya på Tisdag. Fick va ledig på måndag me =D det skadar ju aldrig någon ;) haha..

Fått lite positiva besked med det senaste! Ska bli superskojj.. Vad det är får ni nog veta tids nog =)

Men nu ska jag strax åka till stan o inhandla lite hårfärg. Ska färga det imorn tänkte jag. Sen ska jag till Christina på ljusparty. Ska bli riktigt mysigt faktiskt.

Have a najs day!

försnyld

Jag har åkt på världens försnylning. Fast nu börjar det gå åt rätt håll. Känns det som iaf. Hostar dock som fan fof. Är hemma från jobbet idag. Men har planer på att gå imorn, men får väl se på de.
Igår va jag hemma med, men då var jag ledig. Va hos farbror doktorn. Hade ingen aning om varför jag skulle dit överhuvudtaget. Så jag tog ledigt hela dagen. Det skadar ju aldrig. Men anledningen till mitt besök där va för att dom ville se hur mina Antidepressiva fungerade. Om ja kände mej bättre eller så. Jag måste säga att jag känner mej mycke piggare och gladare än förut. Och jag tror att jag kommer må mycke bättre när jag väl börjar på det nya jobbet.

Det värsta med att man är sjuk är att saker och ting blir helt bortglömda här hemma. Man orkar ju inte riktigt att ta tag i de saker man egentligen bör göra. Men om man gör lite i taget så har man gjort de man ska men det tar bara lite längre tid än väntat. Mitt kök ser ut att ha vart med i 2:a världskriget eller nåt. Men det får väl ta den tid det tar.

Nu ska jag lägga mej på soffan o tycka synd om mej själv en stund.

Ha de gött heeej

Blääää

Mådde bra i morse när jag vaknade och hade duschat o så.. Men när jag kom till jobbet kände jag mej snurrig i huvet, hostade som fan och en jävla huvevärk. Jag stannade ändå kvar till kvart över 10. Men sen fick jag nog. Åkte hem till mamsen o blev lite ompysslad. Sen åkte jag hem och nu ligger jag i soffan och snörvlar och hostar. Känner inte för att göra så mycke faktiskt. Bara ligga här och tycka synd om mej själv. Vilket jag tänker fortsätta med just nu iaf. Ha de gött!

04,35

Ja så mycke är klockan nu! Har duschat nu på morgonen. Riktigt skönt vill jag lova. Förstår inte varför jag inte gör det oftare. Kanske för att ja vill sova lite extra? ;) Åker till helvetet om en stund, men nu är det bara 10 dagar kvar. Jag räknar ner sakta men säkert. Denna tiden kommer antagligen bli den längsta i världshistorien! Men de får man väl ta? Kommer ju därifrån! :) Nääe, dax att väcka den andra! Gomorron!

hösten här för att stanna ?

Det var inte så kul o slå upp ögonlocken idag när jag vaknade. Det blåste o regnade som faen. Regnar gör det fortfarande iofs. Men blåsten har lugnat ner sej. Idag är en sån där säng liggar dag. Men det funkar ju inte så bra när Nickes päron ska komma hit. Så då får man ju vackert kliva upp.. Iofs kommer dom ju inte än, men har ju lite att fixa med här hemma. Här går jag aldrig arbetslös ;) haha..

Igår hade vi lite folk hemma. Renée o hennes Flipp va ute en sväng, Nicke syrra Evelina o sen tittade även Conny o Fia ut med den stora magen =) hihi.. Mysigt.. Vi tjötade massa massa skit o hade jätteskojj.. Det blev ganska tidig sänggång ändå vilket va skönt eftersom jag gick upp klocka 6 igår. Men ändå så vaknade jag när klockan va halv 8. Det va ganska jobbigt vil jag lova. Men jag somnade om efter många om o men o sov till klockan 10 ungefär..
Gick upp o satte mej i soffan en stund för o vakna lite men de sket sej. .Haha.. Blev ju bara tröttare. Men fick ju ändå göra det som skulle göras. Och nu sitter jag här..


Jo, har ni inte kollat in Philip Lailanis blogg tycker jag att ni ska göra det. Han skriver om sitt liv tillsammans med min bästa kompis Alexia, deras gudomliga hund Chihuahuan Heffi. Han jobbar som PT ( personlig tränare )  och har alla svar på vad som handlar om träning och dieter. Så har ni inte kollat in hans blogg, gör det!
Kolla här ---> 
Philip


Nu ska jag gå o dricka lite kaffe med min sambo tror jag..

Hörs..


good morning

Då kanske ni undrar vad jag gör vaken vid den här tiden? Faktum är att jag faktiskt gick upp klockan 6,00 idag. Nicke skulle iväg o jobba så jag va tvungen att köra honom. Och sen när jag kom hem igen va jag naturligtvis inte trött. Satte mej här en stund o kikade lite, men som vanligt hittade jag inget skojj, då jag la mej på soffan o kollade lite tv. Men dom "bra" programmen kommer ju inte än.. Så jag gick ner i källaren lite, tände i pannan o gick där och lurade lite. Men det va ju inte heller skojj så nu sitter jag här igen.. Skojj början på dagen va? Nääe, inte så om ni frågar mej.

Jag har fått många frågor om det nya jobbet jag har fått. Jag ska börja på Dammråttan. Det är ett städföretag. Det är ett jobb precis som jag kan tänka mej. Eget ansvar, jobbar i team om 2, underbara arbetstider.. Ja lite sånt smått o gott. Men det är ju ingen som sagt att jag inte kan söka mej vidare om jag inte trivs.. Självklart kan jag det. Så Fröken Karlsson ska bli "hygientekniker" även kallat städtant.. Haha..

Vad ska jag hitta på idag då? Jag tror jag ska klä på mej lite o gå ut o köra in lite ved vilket jag såg att det behövdes. Sen vet i sjutton vad jag ska göra resten av dagen. Får väl se lite vad som händer. Är lite sugen på att åka till stan o kika i Knalleland lite, men får se om jag orkar o hinner detta innan Nicke ska hämtas upp igen.

Bye bye, äppelpaj..

najs

Jag fick ett underbart besked i början på veckan =) Så tack ni som höll tummarna! ;)
Jag har fått nytt jobb. Så jag knallade direkt in till chefen efter lunchen och sa upp mej.. Fattar ni hur underbart det va eller? Det går inte beskriva hur bra det kändes. Kunde inte sluta att le på hela dagen tror jag. Kom på mej själv när jag körde bil hur jag log. Och hur dum jag antagligen såg ut när jag gick runt o log hela tiden. Men det var en sååå underbar dag i Måndags.. Sen dess har jag bara längat efter att veckorna bara ska gå. Jag har 10 arbetsdagar kvar. Sen stämplar jag ut från Fristads för gott.. Det ska bli så skönt.
Min syster slutade idag. Hon hamnade i lite tjafs med chefen förra vecka och beslöt sej för att sluta tidigare än hon väntat. Men det va ju skönt för henne.

Och jag slipper gå skift. Jag fixade mej ur den veckan jag skulle gå skift. Så nu går jag 2 veckor till på dagen sen e det slut. Visst kommer man sakna många av dom men dom e lätträknade. Får plats på en hand ungefär.

Nu ska jag åka en sväng..