Blogg

Jag snubblade av en händelse in på en helt kanonbra blogg igår eftermiddag. Jag kunde inte sluta läsa. Jag rös i hela kroppen när jag läste den.

Den handlar om en liten tjej på 14 år som rymmer hemifrån, och inte får någon hjälp av myndigheterna då dom inte tror på hennes historia. Hon rymmer tillsammans med sin lite äldre bror. Hon blir flyttat till olika fosterhem, men när hon hanmnar på ett där hon absolut inte vill bo, rymmer hon igen och socialen tvingar henne att flytta hem igen.
Läs hennes otroliga berättelse om hur det är att leva ett liv utan hjälp från myndigheterna!

http://youcanrunbutyoucanthide.blogg.se

Torsdag 22/4-10

Idag har "Tant" Helen och "Tant" Anna varit här och fikat lite. Eftersom jag inte har någon bil så hjälpte dom mej att åka ner till Svenljunga så jag fick handla lite. Väldans snällt tycker jag. =) Massa bus med Lilleman blev det också. Han blir en helt annan kille när Helen kommer hit. Han typ bara struntar i sin mamma, men det kan vara ganska skönt det med. Istället för att han bara klänger på mej så fort det kommer någon hit swå är det skönt att han är såpass "orädd" så han kan sitta hos nån annan med.
Nu sover lillfisen så jag passar på att blogga lite, va ju trots allt en vecka sen. Denna vecka har det inte hänt så jättemycke. Min syster med magen va här igår en liten stund. Och i Tisdags va min gamla jobbarkompis Johan här o tjötade lite skit. Och drack kaffe med naturligtvis. =)

Igår bestämde vi att Farmor och Farfar ska ha Lilleman Lördag-Söndag så jag och Nicke kan få lite mamma-pappa tid. Så vi ska gå ut o äta lite och bara ta det allmänt lugnt. Försöka sova ut lite på söndag kanske. Kanske inte blir mycket för Nickes del eftersom det är dax att ta tag i vedhögen som ska kapas o klyvas. Som tur är har man snäll bror och en snäll Johan som kommer hit och hjälper till. Och min mamma kommer med hit och umgås med mej och lilleman medans grabbarna river i högen =)
Så för våran del blir det handling och lite matlagning faktiskt. Och på eftermiddagen lämnar vi iväg lillfisen. Så ser våran kommande helg ut. =)


Han ser något fundersam ut <3


Less

Nu börjar det verkligen bli riktigt tråkit att bara vara hemma. Kan inte åka nånstans. Har ju ingen bil. Dom som vet var jag bor, ni vet att det kanske inte är någon direkt hitt att bara sitta här. Och många säger till mej att gå ut och gå, då ställer jag alltid en motfråga. Gillar du att gå ut och gå själv? Oftast blir svaret "Nej" Nej men dåså..
Och vissa människor säger; "Du har ju lilleman" Ja självklart har jag det, men jag vill ju för guds skull kunna prata med någon vuxen människa om vuxna saker. Att kunna komma upp på morgonen på helgerna och prata med Nicke, det är guld värt. Att överhuvudtaget ha nån att prata med på morgonen är underbart! Men det är ju bara 2 dagar i veckan det är så. Så varje gång jag får komma hemifrån lite njuter jag extra mycke. Igår kom till och med min Helen hit och hämtade oss bara så att vi kom ut lite. Underbart!

Så jag säger bara, ni som har "lyxen" att kunna ta er nånstans om ni vill, njut av det!

Jisses!

Herregud vad jag är dålig på att skriva i min blogg då! Men jag kan väl skylla på att jag inte har lika mycket tid längre.

Ja, vad kan jag skriva idag då?!

Livet rullar på sakta men säkert. Lilleman växer så det knakar. Han håller på att få sin 5:e tand. Och troligtvis är den 6:e på väg med. Stora killen nu =) Det har vart en period med sjukdommar för honom nu. Han har haft öroninflammation 2 gånger på ungefär en månad, och han blir tokförkyld varje gång en tand är på gång. Och under den sista öroninflammationen så vart de ju så att det var en tand på väg så det blev extra gnälligt här hemma.
Men även om han är sjuk så är han ändå en liten solstråle. Det är så underbart! Skönt att han inte bara är tjurig o gnäller.

Måste ju få skriva lite om det underbara vädret vi har fått med =) Det är ju underbart. Man blir såå mycket piggare bara solen tittar fram lite. Och att vi har solen som värmer hela dagarna gör absolut ingenting. Dock påminner det här vädret om att det snart är dax för lilla mej att börja jobba igen, vilket jag inte vill.. Vill bara vara hemma med Prinsen! Men men.. Thats the way life goes..

Snart kommer Max lilla kusin till världen med =) Guuud vad roligt det ska bli.. Tråkigt bara att systers graviditet skulle orsaka så mycket smärta med foglossningar och ryggont. Men nu är det som sagt inte sååå länge kvar.. Bara typ 2 månader =)

Nääe, om jag skulle ta och göra nåt vettigt kanske..

Bjuder på en bild av en nyvaken kille =)