Zuuuuul...

Ytterligare en helg har sprungit förbi oss.. Och den helgen har vart nåt så fruktansvärt varm! I lördags tänkte vi att vi skulle åka ner till Falkenberg o hälsa på Fia och Johan som är där nu =) Men då skulle dom tyvärr på STCC så det blev inget med det. Så vi begav oss till stan ocg gjorde ett besök hos Prinsens Farmor o Farfar istället. Det va najs de med. Men fof varmt =)

Igår va den varmaste dagen på helgen. Vi stack upp till sjön för att bada lite.. Guuuud vad skönt de va =) Prinsen ville inte ens gå upp.. Haha.. Men vi va ju tvungna eftersom i väntade besök och Prinsen behövde sova lite.. Men när besöket åkt så stack upp igen. Innan regnet och åskan kom.
Vi blev av med strömmen till råga på allt.. Nog för att vi blir av med teven o måste dra ur den men kan vi inte få behålla strömmen. Som tur va så var den ite borta några längre stunder.

Idag har det inte blitt så mycke gjort känner jag. Jag har röjjt lite i köket (o lite överallt när jag tänker efter) men mer än så blir det nog inte. Laddar inför kvällens jobb. När Prinsen vaknat ska vi åka mot stan, måste handla lite o så. Sen blir det en kaffe hos mamma när jag lämnar Prinsen. Sen bär det av mot jobbet. Det negativa med att stå på ett lager på sommaren är att när man tittar ut så ser man det fina vädret, men positivt är ju att när man jobbar kväll har man hela dagen på sej att vara ute i solen. (om man orkar dvs) Och det andra är att det är så sjukt varmt! Inga fläktar finns och ingen möjlighet till att öppna nånstans.. Men annars är det underbart att gå på lager.. I love it!

Nej nu ska jag sätta ner arslet i soffan lite innan Prinsen vaknar..

Puss hej

Helgen som gått!

Ja nu har ytterligare en helg susat förbi. I fredags kväll blev det inte mycke gjort faktiskt. Va helt slut efter veckan så jag somnade faktiskt runt halv 9 (!)
På lördaen va planen att vi skulle åkt till kusten, men med tanke på att Nicke behövde laga sin bil så la vbi den planen åt sidan, han knallade ner i garaget runt kvart i 9 på morgonen och var färdig runt 1 på dagen. Då kände jag att det inte va någon idé att dra iväg till Varberg. Så vi åkte ut till Varnum istället. Till syster, Daniel och Max kusin Isabell! Grillade lite och tog det fruktansvärt lugnt i denna värmen som va. Närmare bestämt 32 grader! Det va till o med för varmt att sitta ute och äta. Då är det på tok för varmt. Nu klagar jag absolut inte men det hade inte skadat om det hade fläktat lite mer! =)

Söndagen jöd på sol den med. Vi var bara hemma hela dagen. Prinsens Farmor o Farfar va här en sväng. Fick min bil städad =) Snäll Farfar han har =) Sedan kom Elin ut en sväng, lekte med Prinsen i poolen och grillade lite. Det var allmänt lugnt alltså.

Idag får vi se om lilla jag ska åka och jobba eller inte. Detta återstår att se när Camilla får för sej att ringa. Men känner att jag har lite att göra idag så det gör inget att jag börjar imorn =) haha.. Måste hur som helst åka och handla lite då vi har sveriges tråkigaste kylskåp!

Ha en underbar dag i solen!

Puss!

Lite bilder


Prinsen badar i poolen hemma hos Fia-Lottas pappaPrinsen med sin faster vid hans alldeles egna midsommarstångHan tyckte att det gick lika bra att bada med blöjan på sej =) ♥

Sommar, sommar och sooooool nananananana

Har inte riktigt hunnitatt uppdatera mej här känner jag. Har vart massa att stå i. Midsommar, Prinsens födelsedag. Jobbsökande..

Midsommarhelgen var det full fart här hemma. Vi hade bestämt oss för att inte fira Prinsens födelsedag nåt vidare den dagen då det var många som va bortresta för midsommar. Så kalaset skulle äga rum på söndagen.
På självaste midsommarafton va Nickes päron, min mamma, nickes syster med sin nya kille, min syster med familj, Nickes moster me gubbe här och firade midsommar med oss. Det blev en hyfsat lugn o fin dag. Vi va nere en sväng vid bygdegården för att titta när folket dansade runt stången och alla barnen va så sommarfina. Prinsen härjade loss där på fotbollsplanen. Så mamma o pappa fick ingen lugn stund. Bara jaga han hela tiden =)

Lördagen va det dax att baka lite bullar till Prinsens kalas. På eftermiddagen va det också lite folk här. Cissi med familj kom o fikade lite och älskade Fia-Lotta med familj kom o grillade lite =) En helmysig eftermiddag/kväll blev det..

Söndagmorgon fick jag allt lite välbehövlig sovmorgon. Efter ha sovi 4 timmar natten innan hade jag gjort mej förtjänt av det. Halv 8 traskade jag minsann upp. Efter det att Prinsen somnat igen var det dax att slänga ihop 2 stycken smörgåstårtor och 2 stycken prinsesstårtor =) med massa hjälp av Nicke och min mamma klarade vi detta galant. Sen var det bara att vänta på allt folket =) Han fick mycke fina presenter.. Dock var det så att det blev några dubbletter, men så är det väl alltid? När man inte kan ringa till föräldrarna och frågar vad han behöver och inte, utan kringgår det så kan det lätt bli så.

Nääe nu ska jag ta mej lite välbehövlig mammatid nu medans prinsen tar sin förmiddagslur =)

Ha en underbar dag allihopa!