lite mer bilder


Södra Näs 090709
(fotograf Ralph Digerud)


Myser hos tant Helen 090724
(fotograf Jessica Karlsson)


Här va han bara ett dygn gammal 090626
(Fotograf Jeanette Thoresson)


Nu har Lilleman hunnit bli en månad och några dagar. Allt börjar gå mycke bättre nu. Nu vet man lite mer vad han vill när han skriker eller gnäller. Han skriker inte så jättemycke så det e skönt.  Han är en ängel helt enkelt. Han har gjort sin första Ullareds resa med mamma och moster =) Jag vet inte om han tyckte det va så tråkigt eller vad det va för han sov genom nästan hela Gekås =) haha.. Han vaknade en gång o va hungrig men sen somnade han gott igen efter en ny torr blöja och lite käk. Dagarna går så fruktiansvärt fort. Hinner knappt med nånting tycker jag. Men Lilleman tar ju upp den mesta tiden nu. Så då får allt annat hamna efter.
Vi va hos Tant Doktorn igår på viktkontroll.. Nu väger han 4274g och har blivit 52cm lång =) stoooooora killen =) Sen hade vi mysdag hemma hos moster som vi senare avslutade hos mormor =)


bilder

Tänkte jag skulle lägga upp lite bilder för er som inte har facebook. För där lägger jag ju mina bilder på min prins =)


Södra Näs 090709

 
Södra Näs 090709


BB 090625


Mys med pappa 090628

uppdatering

Ja nu har ju då lillkillen kommit till världen. Han tittade ut den 25/6 kl 13.45.
Allting gick hur bra som helst. Från det att krystvärkarna började så tog det en halvtimme innan plutten va ute. Han vägde då 2770g och mätte 46cm. Ingen stor skit men han e min skit! =) hihi..
Vi låg på BB i 2 dagar sen kände jag att det var dax för oss att åka hem då jag inte vart hemma på 4 dagar och hade en sjuk hemlängtan. Och allt såg bra ut med plutten så vi fick tillåtelse att åka hem. Väl hemma kunde jag äntligen slappna av ordentligt. Fick duscha hemma och bara njuta. Men sen har det bara vart full rulle. Folk har vart här och vi har försökt få in rutiner och sånt. Som tur är har min mamma vart här och hjälpt mej en hel massa. För jag har fått mjölkstockning så jag kan inte amma lilleman, så jag har inte mått så bra alla dagar. Men nu har jag fått antibiotika. Och mjölkstockning är inget jag rekomenderar till någon. Det gör ont!! Men nu börjar det ge med sej förhoppningsvis.

Nu hinner jag inte sitta här mer. Det väntas besök om en stund =)

Men slänger in nån bild på plutten ändå!

Puss Hej!

  Myser på mammas mage i soffan!

Mycket stolt pappa!