Bara några få dagar kvar av 2008

Gud vad jag har vart dålig på att uppdatera. Men känner inte att denna veckan har gett mej så mycke tid till detta. Och vecka innan dess va det massa jobb bara så va ju halvt död när jag kom hem på eftermiddagen. Så egentligen va det bara matlagning och soffan som stog på shemat.

Julafton är över och tur är väl det, det va himla påfrestande emellanåt. Barn som inte kan sitta still 5 minuter som sedan ska pilla på ALLT. Så när alla åkt hem o vi hade röjjt upp lite så dröjde det inte länge innan Jessica nanade gottit i fotöljen :)  men det är ganska skönt de med..
Vi fick bara bra o ha grejjer i julklapp. Fick bland annat en perkulator, och pengar till renoveringen av badrummet. Mycket bra! Tack så mycke..

På juldagen bar det av till syster i gbg för julfirande med min del av familjen. Där bjöds det på Guitar Hero, god mat och julklappar. Det va hur mysigt som helst. Maten va superdupergod! det gjorde du bra syster! När man väl kom hem därifrån va man ju återigen supertrött.. Men satt väl uppe en stund innan kudden ropade på mej.
På Annandagen körde jag hem mamma till sej, jag handlade lite inför kvällen då det skulle komma lite folk till oss. Bjöd på den enklaste maträtten man kan göra tror jag. Tacos. Alla va väl trötta på julmaten antar jag för det tog slut väldans fort. Det va en mycke trevlig kväll. God mat och goda vänner! :)

Igår va jag bara i stan en snabbis o hämtade ett programm till datorn som Nicke bett Johan om. Fråga mej inte vad det går ut på men han har tjatat om det ett tag. Va nog nån reservdelskatalog till Volvo-bilar. Sen va jag på Mekonomen och inhandlade en termostat till min kära bil. Nu ska jag få värme :)  Sen bar det av hemåt. Gjorde lite käk o slappade i soffan. Syrran va ute en sväng. Lessen att jag kanske va lite tråkig men jag va sjukt trött bara..

Idag tvättar jag lite.. Hittade massa tvätt Nicke burit ner till tvättstugan utan att tala om det för mej. Så jag har väl att göra idag..

Nu har jag ju uppdaterat lite iaf. Ska se om jag kanske kanbli lite bättre, ja lovar inget men jag ska försöka..

Puss hej!

IDOL-kväll på Björkliden

Igår va vi och gjorde ultraljud =) Det va mysigt o se lilla grodan på skärmen. Underbart att se att det verkligen finns något o vänta på.. =) Vi fick med oss en liten bild hem, jag har tagit kort på den med digitalkameran (kanske inte det bästa kortet men det e något iaf) så tänkte jag skulle lägga upp de med.. Jag lägger upp en bättre bild en annan gång när vi scannat in kortet o fixat o så..


Nu är det äntligen helg. Har vart på ett så sjukt jobbigt städ idag. Eller ah, jobbigt o jobbigt.. Det va massa hantverkare i vägen så det va inte så lätt o komma in där vi skulle.. Men det ska ju dit 2 pers på måndag som kan ta det vi inte kunde. Det är ju tur det.


I kväll blir det en lugn kväll i soffan framför IDOL-finalen.. Ska bli kul o se när Kevin vinner. Jag har sagt ända från början av IDOL att han kommer vara den som står som vinnare i år. Dock kan jag tycka att det kanske kan vara lite orättvist att han har ställ upp i typ Melodifestivalen på Malta och att han är utbildad dansare. Men jag menar va fan!! Grabben har ju talang och då ska han ju få visa den med. Så denna gången kommer det faktiskt gå bra för IDOL-vinnaren istället för 2:an. Visst är Alice duktig, men jag kan känna att hon låter likadan vid varje uppträdande. Är det bara jag eller finns det nån mer som tycker så kanske?! Vem är jag att sitta här och döma folk men det är bara min åsikt och man har väl rätt till det?!


Nu ska jag ta mitt pick o pack o krypa ner i soffan tänkte jag..


Ha en underbar helg!


Puss o Kram hela dan!


pics

Jag bara måste lägga in ett kort på det lilla gossedjuret Jeanette har köpt till grodan det ska tydligen vara en giraff men jag vet inte riktigt om jag kan hålla med om detta.

Tänkte faktiskt också lägga in kortet vi har tagit på gravtestet..


Hoppas ingen misstycker men då behöver ni heller inte titta..

4e december

Idag var det ju dags för Barnmorskebesöket då. Hon kollade mitt blodtryck, och det var ju bra. Sen skulle hon sticka mej i armen, men eftersom vi har i våran släkt lite fega vener så sticker dom och gömmer sej så fort man ska ta ett litet prov. Så hon stack mej men missade venen. Så hon sa att vi kan ta det nästa vecka när jag ska dit och se lilla grodan.

Sen fick vi lite info om vad som komma skall. När jag är i vecka 17 ska vi till Ultarljudsmottagningen på Borås Lasarett och göra ett ultraljud för att fastställa vilken vecka jag verkligen är i. Det var tydligen lättare att göra det där.. Sen ska vi tillbaka till våran barnmorska igen i vecka 20. Sedan blir det besök en gång i månaden till och börja med sen blir det lite tätare besök ju närmre BF jag kommer.

Detta är verkligen så spännande att ni inte anar. Det finns inga ord i världen som kan beskriva hur glad och lycklig jag är.

Jag fick veta att min storasysters styvdotter även hon är gravid.. Grattis Erica & Fredrik =) hoppas att allt blir bra. Såå roligt!Nu ska jag krypa ner o titta lite teve tänkte jag. Ha en underbar kväll..Puss o Kram vi syns på stan