♥ ♥ ♥Han växer på bra min lilla plutt! Va på 2 månaders kontroll i Tisdags. Då vägde han 5664g och va 57cm lång.. Inte konstigt att kläderna blir för små så fort när han växer så mycke =) Hihi.. Veckan har annars bestått av bus med syster/moster som kom hit en dag. Jag hade en städdag hemma i måndags. Jeanette va barnvakt ett par timmar så jag fick städa av här hemma, vilket va jättebehövligt.
Idag har jag varit på jobet och fikat med tjejjerna. Skojjigt o se dom allihop. Men kan inte påstå att jag just nu längtar tillbaka..
Imorn ska vi åka och fika hos Robert som har flyttat till ny lägenhet. Måste ju dit o spana lite =) Sen hade han fortfarande lite grejjer som va mina (efter typ 7 år) Så får la se vad det e för prylar.. Annars blir det nog en väldans lugn helg. Nicke skulle fixa med bromsar på sin jobbarkompis bil imorn men sen blir det nog lugnt även för hans del. Det ändrar sej säkert lika fort igen så inget man ska hoppas på..
Nästa vecka kommer tant Helen hit på måndag iaf. På onsdag ska vi till sjukhuset med Lilleman. Jag vet inte om jag berättat att hans njurbäcken var vidgat, vilket dom upptäckte redan när han låg i magen, så ska in och göra ett ultraljud och se hur det ser ut nu. Men det verkar inte vara nåt farligt iaf. För det hoppas jag att dom hade sagt direkt isf. Men sen vet jag inte vad som ska göras mer. Det kommer säkert nåt.


kul blogg

Jag hittade en länk till en skojjig blogg på min kompis sida. Ni måste bara kolla in den..
Nummerupplysningen

Kolla gärna in den här bloggen om ni har frågor om tränin, kost o hälsa. Han e superbra på just detta Philip


090814

Då va det fredag idag då. Inget direkt planerat i helgen. Ganska gôtt faktiskt. I natt ska jag o Plutten sova hos mormor för Nicke ska ut och svira lite. Och eftersom jag är van vid att få hjälp på fredagsnatten så kan det va skönt att få det ändå.. Även på morgonen men då är väl han ganska bakis kan jag tro. Kan ju hoppas att han har såpass vett att ta det ganska lugnt ialf.. Men men det återstår att se.

Plutten har inte sovit över fler nattmål. Men det kommer väl det med. Jag blev så lycklig när han gjorde det. Så skönt tänkte jag. Men nääe då. Äsch han e ju trots allt bara 7 veckor. Får inte begära så mycke =) hehe

Nääe, nu måste jag gå o packa lite grejjer som ska med till mormor.

Puss

cute =)

Varför drabbar kärlek två speciella personer?
1."En person har fräknar, och då letar han upp en annan som har fräknar.
" Andrew, 6 år
2."Ingen vet varför det händer, men jag har hört att det har något att göra med hur du luktar... Det är därför som parfymer och deodoranter är så populära."
Mae, 9 år
3."Jag tror att det är meningen att du ska bli skjuten med en pil eller nåt, men resten ska inte vara så smärtfyllt."
Manuel, 8 år
Hur känns det att bli kär?
4."Ungefär som en lavin där du måste fly för ditt liv."
John, 9 år
5."Om det tar lika lång tid att bli kär som att lära sig att stava vill jag inte vara med. Det tar alldeles för lång tid."
Glenn, 7 år
Spelar det någon roll hur man ser ut?
6."Om du vill bli älskad av någon som inte redan finns i din familj, är det inte fel att vara vacker."
Anita, 8 år
7."Det hänger inte alltid på hur du ser ut. Se på mig. Jag är stilig som bara den, och jag har inte hittat någon att gifta mig med än."
Brian, 7 år
Hur uppför sig kära personer?
8."När en person blir kysst för första gången trillar han ner och reser sig inte på minst en timme."
Wendy, 8 år
9."Plötsligt får de filmfeber så de kan sitta i mörkret tillsammans."
Sherm, 8 år
Varför håller kära personer varandra i handen så ofta?
10."De vill vara säkra på att deras ringar inte trillar av eftersom de betalade en hel del pengar för dem."
Gavin, 8 år

Underbart

Känner mej utvilad idag för en gångs skull. Plutten har vart så duktig att han sovit över nattmålet inatt. Men fick dock lite panik när jag vaknade av Nickes klocka o insåg att jag inte vart uppe med han inatt.. Men jag kollade så han andades o insåg att han sovit över bara.. Guuud va skönt att han börjat med det nu. Sen kanske det inte blir varje natt men nu har han påbörjat ialf.. =)

Idag kommer tant Helen hit o fixar med mitt hår. Jag har bestämt mej för att slinga det blont nu. Så nu påbörjar jag resan mot ett ljusare huvud.. Haha! Så ska jag färga hennes hår med. Så det blir en heldag idag.. Det gillar vi. Får passa på när hon e ledig.

På Fredag ska jag o plutten sova hos mormor. För pappa ska ut o svira med ett par kompisar och eftersom han alltid går upp med plutten en gång per natt på helgerna så kan han ju inte göra de nu o då tänkte jag att mormor hjälper säkert till lite. Behöver ju med sova lite granna. Men ska han nu sluta äta en gång på natten så är det ju ingen fara. Men kan va mysigt o nana borta för en gångs skull.. Äta lite middag o bara mysa. Annars blir det inte så mycke av det här hemma.

Men nu ska jag fixa lite ialf..

Puss på er!

♥♥PLUTTEN♥♥


Mammas glada lilla plutt ♥


Nanar gott i mormors sängHar skojj i babygymmet

wonderful

Gud jag hinner ju aldrig uppdatera här ju. Men nu så kanske jag hinner skriva ett par rader. Har precis lagt Lilleman efter morgonmaten. Men tänkte jag skulle skriva innan jag själv går och lägger mej igen.

Han växer så det knakar. Va på BVC igår. Han väger nu 4984g och har blivit 54cm lång. Han är 6 1/2 vecka redan. Guuuud vad tiden går fort. Kan inte förstå vart den tar vägen. Men det e klart, han tar upp all tid så man hinner inte med så värst mycke annat. Men man måste försöka hitta orken under tiden Lilleman sover. Det är inte alla gånger den finns där kan jag säga.

Igår vart han så kinkig att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Jag visste inte vad felet va. Han bara skrek o skrek o skrek. Helt hysteriskt va de. Jag blev hur rädd som helst, jag visste ju inte va det va. Men jag gjorde ialf oss i ordning och skulle åka till Lillemans mormor, för när han åker bil blir han lugn ialf. Så också denna gången =)  Och resten av dagen var han en ängel! Han somnade så gott på mormors säng med näsan ner i täcket (bild kommer) och sen va vi på BVC med. Och han somnade återigen när vi skulle åka hem men när vi kom hem va det fart igen.. Mat, mat, mat, mat.. Tycker inte jag gör så värst mycke annat än och sitter och matar han. Då är det tur att jag inte ammar honom då. För sitta där som en jävla mjölkkossa hade jag nog inte pallat med. Men han somnade efter många om och men. Och sov faktiskt från ca 19,30 ända till 1,26 då han skrek efter sin mamma att han ville ha mat. Gullunge ♥
Jag har inget emot att få gå upp mitt i natten men om han bara kunde sluta vakna kl 6 på morgonen och inte vill somna om igen. Eller bäst av allt skulle va att han slutade med nattmålet helt och hållet. Då kanske man själv skulle va lite piggare med.. Kanske skulle orka med lite mer kanske. Men det kommer väl snart att han slutar med det med. Han e ju så stor min kille.. Mammas plutt!

Idag blir det nog inte så värst mycke äventyr. Blir nog till och va hemma o grejja lite. Hemmet blir lite åtsidosatt =(

Men nu ska jag ialf gå och lägga mej en stund när jag fixat klart det här. Ska lägga upp några bilder med =)

Puss♥