40+3

Ja! Då har vi knallat över tiden med 3 dagar. Och den gör inge vidare väsen av sej och visar att den vill ut heller. Så den har det nog alldeles för bra i mammas lilla mage.

Vi vill ju bara att du ska komma ut nu! Alla är ju så spända på att få träffa det lilla pyret som har rört sej i lilla magen nu så länge! Så nu säger jag: kom ut till oss!


Bäste Bebis, Härmed varslar jag, i egenskap av hyresvärd, Dig om vräkning. Vräkningen kommer äga rum snarast. Till grund för vräkningen föreligger totalt ointresse från Din sida att följa sedan tidigare överenskommen hyresperiod med slutdatum enligt BF. För att underlätta för alla berörda parter ber jag Dig att flytta ut självmant. Med vänlig hälsning Hyresvärden, Mamma

magen vecka 39+4

En liten bild på magen som den ser ut idag =)

oliiiiiiiiidligt spännande

Ja nääe gott folk då börjar det att lida mot sitt slut.. Hoppas jag iaf. Fast just nu känns det som att den lill* har det alldeles för bra, så den vilar fof tryggt i mammas lilla mage. Den gör ganska mycke väsen av sej så jag är inte det minsta orolig över att den är liten. Va på tillväxtkontroll förra veckan och då uppskattade dom att den väger ca 2381 g. Men som sagt vet jag inte riktigt hur pålitligt det är. Om det är 100% säkert det dom får fram. Men men.. Det återstår att se om ett par dagar. Just nu är det bara 3 dagar kvar till BF men det känns som sagt inte riktigt som att den är redo att möta stora världen riktigt ännu.

På Torsdag kommer min storasyster med familj från Fjollträsk =) ska bli så mysigt. Längtar verkligen hur mycke som helst till dom är här. Dom kommer dock väldans sent på kvällen men som den nattuggla jag blivit ska väl inte detta va några problem. Det största problemet är väl att hålla Nicke vaken till dess.. Men han får väl sova middag på dan, jag får inte köra med han så hårt helt enkelt. Vi har ju dock en del att fixa med på torsdag på dagen. Men inte så att vi inte hinner vila lite. För det lär jag behöva om jag ska orka med. Men det mesta har jag fixat idag iofs, jag har verkligen haft häcken full idag. Så jag e ganska trött i min stackars kropp nu. Jag har fixat med täcken, kuddar och uppblåsbara madrasser till alla folk som ska komma hit i helgen. Nu fattas det bara att vi får dra iväg till förlossningen så jag inte får träffa min kära syster. Fast tror dock att dom kanske skulle stanna ett par dagar extra då kanske?!
Och min andra underbara storasyster kommer på fredag och firar midsommar med oss. Sååå mys detta kommer bli. Hade vart ännu mer mys om den lill* hade velat komma ut innan dess. Men men.. Detta återstår att se om den vill eller inte..

Nääe gott folk soffan och teven ropar på mej och dom börjar ropa ganska högt nu så jag måste kila innan dom väcker hela huset. =)

Kram o Puss Bommulstuss

sikken natt

Ja gud ja, jag gick o la mej på soffan vid 11 snåret igår kväll och skulle kika teve. Somnade till o vaknade igen vid 1. Då gick jag o la mej i min säng, men blev inte kvar där så länge. Nicke har snarkat och levt jävel så jag tog mitt täcke och bäddade ner mej i soffan igen. Sen har jag haft värkar inatt med så det va ganska svårt och inte bli irriterad när han snarkade, så det va ju bara att packa sej ut i vardagsrummet. Fick på nån dålig kriminalserie som jag somnade så gott till. Vaknade när han kom upp vid kvart i 5. Så nu har jag druckit en kopp kaffe och ätit en youghurt. Och nu sitter jag här. Känns meningslöst o gå o lägga sej då ja ska upp kl 7 igen. Har BM besök idag 8,30 sen ska jag till stan igen med min bil. Skulle byta skyltbelysningen igår som dom anmärkte på på besiktningen, men när vi tog isär det visade det sej att det hade brunnit, så nu måste vi byta lite mer än vad det var tänkt. Lite kablar o brôte. Så det ska vi se om vi kan göra idag =) hoppas de, så kan jag köra in den på besiktning igen så har vi det ur världen innan bäbis får för sej att kika ut. Slippa tänka på det. Känner att man har annat o tänka på än att bilen ska bli besiktigad.
Men jag tror att jag ska gå o lägga mej i sängen och läsa lite iaf. Har ju äntligen fått tag på Leif GW Perssons nyaste bok =) Det tog ett tag att hitta den kan jag säga. Men till slut hittade jag den, på ICA Maxi! Haha.. Till ett billigt pris till o med.. Kunde inte bli bättre =)

Men ha de gôtt då!