sunday, the most booooring day!

Ja, då va det söndag. Den mest tråkiga dagen på hela veckan. Vad gör man en söndag? Skulle behöva göra en storstädning. Men jag har ingen direkt lust. Bara krypa ner i sängen igen o bara va hela dagen. Men det går väl inte?

Igår va vi i GBG och tittade på Nanne Grönvalls show "VILD" den va väl sådär. Den kunde vart bättre men den va ju inte usel. Men det va skönt o komma ut ur huset o göra nåt annat.
Vi va hemma runt 1 tiden. Det va bara o stupa rakt i sängen, med tanke på att jag klev ur sängen kl 04,40 igår morse för att åka till jobbet. Men det gick rätt lätt på jobbet faktiskt. Kändes som att vi fick gjort en del. Men det återstår att se imorn när vi kommer. Men nu ligger vi inte efter så mycke iaf :) känns ju bra.

Den 25:e oktober är det dax för Björn Gustafsson att komma till Borås. Det måste jag bara gå på. Men som det såg ut så var det väldigt ont om biljetter :( det va inte så bra. Men det fixar sej. Måste bara se han. Han e ju inte bara grym, han e ju söt med ;) haha..

Nu är det snart dax för Fröken Karlsson att kliva på 2-skiftet med. Vill verkligen inte det. Men vad gör man. Det enda positiva med att jobba kvällar är ju att man tjänar lite extra på det. Och att man e ledig var 4:e fredag. Just att det är var 4:e fredag är för att jag går skift. Dom andra som jobbar ständig kväll är lediga varannan fredag. Men det får väl gå ett tag. Hoppas jag hittar nåt nytt snart.

Hoppas på positivt besked i början av veckan :) jag vill verkligen.. Håller alla mina 2 tummar för att detta ska gå vägen.. Annars vet jag inte vad jag gör. Blir antagligen mer depp än vad jag redan är. Och det vet jag inte om jag riktigt orkar med. Så håll alla era tummar för att detta ska gå vägen för mej..


Nä, nu ska jag gå o grejja lite. Måste hitta på nåt. Blir lite smått tokig annars.

Höres!

all by myself

Ja! Ikväll har jag huset för mej själv. Ska faktiskt bli skönt. Hemskt o säga så men det är det faktiskt. Nicke skulle iväg med sin brorsa ikväll. Själv ska jag bara va hemma o mysa framför tvn. Ska ju jobba imorn så det blir ändå inge vettigt gjort.
Så jag har förberett med lite godis o så =) hehe.. Händer väl att jag kanske somnar i soffan men vad gör de? Jag gör det ju nästan varje kväll ändå ;) haha.. Så vad skulle skilja sej ikväll från andra kvällar?

Jag har så mycke jag vill säga men jag kan inte få ur mej det.  Det får nog bli ett helt annat inlägg, när jag vet hur jag ska uttrycka mej utan att det blir fel. För det är folk väldigt snabba på, misstolka saker o ting.
Nääe, nu ska jag iväg en sväng.

Tjingeling =)

The big Deal

Så vart man åter inkallad till chefen! "Vad är det denna gången?"  tänker man ju.
"- Vi anser inte att du har blivit bättre på det som du fick varning för." Nähä, men va fan det har gått en vecka lilla stumpan!
"- Så nu får du 2 alternativ. Antingen gå över på 2-skift. Godtar du inte detta så blir det uppsägning pga arbetsbrist! "
Ehhh.. Va fan! Huvudet snurrar ju naturligtvis! Vad fan gör man?! Uppsägning, åhh vad gött! Komma härifrån! Men tyvärr funkar ju inte det ekonomiskt! Hade inte A-kassan vart så dålig i dagens läge så hade jag naturligvis valt det. Men den e ju så sjukt dålig..
Jag hade 4 dagar på mej att bestämma mej för vad jag ville göra! Det var inte det lättaste beslutet jag gjort vill jag lova er. Va kvar på detta skitstället? Gå på A-kassa? Gå hemma? Va kvar här o gå 2-skift? Frågorna va många o stora.
Vad beslutade jag mej för? Jo, jag stannar kvar och går 2-skift! Bara för att jag inte har råd att gå hemma på A-kassa. Men hade jag dock vart säker på att jag hade ett jobb inom 5 veckor, hade jag naturligtvis tagit uppsägnin. Bara för att få chansen att komma bort härifrån!
Så jag säger bara det töser o pojkkar, sök ALDRIG, ALDRIG  jobb på Fristads Yrkeskläder! Inte hur bra det än verkar! Jag har vart här i 1 år o 6 månader nu. Jag spyr på det! Mår illa varenda morgon, har ångest varenda kväll.. Är det värt det? NÄÄE!!

Så är det nån snäll medmänniska där ute som läser detta! Hjälp!! ;)
Jag tar nästan vad jobb som helst nu..

- over and out -

skit

Jag vet inte..
Vad ska jag göra?
Varför?
Vad vill jag?
Hemska tankar..
Kaos..
Har ingen aning..
När?
Nollställd..


Hua Nanna

Det tog verkligen emot att kliva upp ur sängen idag. Ont i magen som fan. Men kände att jag verkligen inte kunde stanna hemma en dag till. Dom fjantarna kräver ju läkarintyg om man ska va hemma mer än 5 dagar.. Fjantigt.. Jävla idiotier.. Men dagen flöt på ganska bra ändå.. Ny dag imorn o nya tag!