Ny design

Nu har jag införskaffat en ny design.. IGEN! :) Jag tröttnar ju så satans fort på allt..
Vad tycks om denna.. Ska bara sätta mej och pilla ihop en ny header en dag med.. Och lite annat smått o gott!
Nää men nu är det snart dax att röra sej hemåt för att vila ögonen en stund innan Prinsen/Terroristen vaknar igen..

Natti natti!


Onsdag!

Har inte ett skit att göra på jobbet idag, det ramlar in lite plock då och då.. Men det tar ju ingen tid alls att plocka det heller.. Så vi har suttit och spelat lite kort nu faktiskt.. Haha.. Vad annars kan man göra :)
Fick lite tråkiga besked idag på veckomötet, orderingången är såpass liten nu så dom "vet inte riktigt hur dom ska göra med personalen" Så antagligen gör jag inte så många veckor till här.. Vi får se om en vecka när dom har funderat lite på detta.. Det känns väldigt tråkigt samtidigt som jag inte direkt kan bry mej då jag inte har så länge kvar att jobba ändå.. Kanske låter lite hemskt, men så är det..

Jag har fått väldigt svårt att bara sitta still hemma, hela tiden är jag uppe och grejjar med nånting.. Idag har jag bäddat rent i Prinsens säng, satt upp hans väggtext på hans dörr, tvättat en maskin tvätt, gett köket den dagliga rengörningen, strukit och hängt upp gardiner i sovrummet samt busat med Prinsen.. Så detta får jag väl sota för imorn när jag har superont i fogarna.. Men jag kan ju fan inte bara sitta på arslet heller hela dagarna, då får jag dåligt samvete för det! Så jag får helt enkelt skylla mej själv.. Sådeså! :)

Imorn ska jag och Prinsen åka till stan på förmiddagen, måste göra ett besök hos Försäkringskassan och medans jag är där tar Prinsen med mormor på promenad i stan :) Sen blir det väl en kopp kaffe hos mormor innan det är dags för att åka till dagis..
Imorn är det sista kvällsveckan för denna veckan med och det gillar vi en massa.. Denna veckan har dock gått ganska fort i och med att jag både måndag och tisdag hade och göra hela kvällarna, men idag satte det igån och tryta med jobb redan när jag kom :(

Nää, nu ska jag gå ut och frysa en stund och ta en cigg..

På återseende!

Bubblor

Jag har massa saker som bubblar inom mej! Som jag känner att dom måste få komma ut snart innan jag exploderar. Men risken att såra människor jag bryr mej om är väldigt stor! Och det är det sista jag vill, men jag orkar snart inte bära på alla dessa negativa sakerna längre, jag har annat att fokusera på..
Tyvärr hjälper det inte att prata med min sambo om detta för han tycker bara jag ska skita i det, men det är faktiskt inte så lätt..

Vill bara att min lilla bäbis ska komma nu, jag längtar så jag blir tokig.. Vill snuffa och lukta på honom NU! Men än får han dock inte komma, har ju inte grejjat till nånting hemma, då jag inte vill det om det skulle hända något den sista tiden.. Men när jag har gått hem i slutet på september åker jag till Ullared och inhandlar allt det där nödvändiga som sängkläder till vagnen och spjälsängen, nya madrasser till båda mina killar (då Max fått för sej att det är superkul att noppra sin, så är det inte mycket madrass kvar om jag säger så) och lite annat smått och gott.. Är det någon som vill bli av med lite grejjer är det bara att hojta till :)

Nääe nu är det la strax hemgång som gäller.. Är såååå trött nu..

Natti natti!

Namnförslag

Nu behöver jag hjälp, jag sitter fast i namnförslagsträsket.. Det namnet jag för några veckor sen kände så starkt för, valde mina grannar att döpa sin lille kille till.. Nu har jag ett nytt namn, men känner att jag vill ha några till att välja på då han kanske inte alls ser ut som en "sån" när han väl kommer ut.. Så snälla, snälla hjälp mej! Kraven är som vanligt inget gammaldags namn, ett kort namn och som passar ihop med Max!

Måndag 110808

Ny vecka och nya tag.. Efter ordinerad vila slutet av förra veckan så känns magen mycket bättre, har dock fått lite foglossningar som gör sej påminda emellanåt. Det är inte jätteont men det är sådär jobbigt ont. Och att detta kom nu gör att jag funderar på att gå hem tidigare än planerat från jobbet. Även om jag verkligen inte vill, men för min egen skull kanske det är det bästa. Måste bara ta tag i mina papper och fylla i dom o lämna in dom. Har vart lite slö med det denna gången. Helgen gick i en rasande fart, i lördags va Nicke o hjälpte sin bror med lägenhetsrenoveringen medans jag o prinsen gjorde ett besök hos mamma/mormor. Och igår var vi hos Nickes farmor och farfar och åt middag. På kvällen blev det lugnt, tog en liten sovstund på soffan allihopa. Sen dags för kvällsmatslagning.. Eftersom Prinsen sov sin stund så sent på dagen så fick han vara uppe längre, jag hoppades att han skulle sova lite längre idag, kanske inte till klockan 10 som igår men lite längre än till klockan 6! När jag behöver sova lite längre så ska han minsann upp tidigt som attan. Men men.. Inte mycket att göra åt tyvärr.. Kan ju inte tvinga han till o sova direkt :( Nääe, nu ska jag återgå till mysandet innan de e dags att påbörja kvällsveckan..

Doctors Orders!

Efter att kag har haft ont i magen några dagar så va jag igår först hos BM i Svenljunga där jag normalt går, hon tog blodtryck och urinprov. Detta visade ingenting alls. Hon sa att jag skulle åka in till SPEC MVC på förlossningen. Hon ringde in till dom för att rådfråga om dom tyckte likadant. Dom kan ju kolla lite mer saker där än vad hon kan. Dom tyckte givetvis att jag skulle komma in. Då blev jag orolig iom att dom inte hittat nånting på mina prover i Svenljunga. Åkte hem till min mamma och fick i mej lite kaffe och lite mat. Hon var givetvis med mej hela tiden som stöd då jag avskyr att göra sånna här saker själv! Och Nicke jobbar såpass långt bort och har så mycket att göra så han hade inte kunnat följa med. Så det är tur att min mamma finns hos mej när jag behöver henne. När vi kom till förlossningen vörjade vi med att göra en CTG-Kurva, (för er som inte vet vad det innebär: man mäter bäbisens hjärtslag under en längre tid och dom ser även om jag har sammandragningar) kurvan såg jättebra ut. Sen fick jag göra en mindre trevlig undersöknig som avslutades med ett ultraljud. Dom tog även ett infektionsprov som för övrigt inte visade ett skit heller. Så varför jag har ont och är öm på magen vette sjutton. Kan vara stress eller va fan som helst! Så nu har jag blivit ordinerad ryggläge veckan ut. Hur länge jag nu klarar av det utan att bli rastlös. Prinsen är på dagis så det är bara jag hemma och bara det gör mej rastlös! Men jag ska försöka att bara va, bara vila och försöka att bara va.. Kommer kanske med uppdatering senare..