Sjuuuk

Då var det onsdag idag då, jag är hemma från jobbet idag. Ledig faktiskt. Har fruktansvärt ont i min stackars hals. Va helt hes imorse när älskling ringde.. Men jag har vart en sväng hos mammsen o lämnat lite tvätt, Nickes arbetskläder. Vill inte tvätta dom här då han har för vana att glömma saker i sina kläder och att dom är så fruktansvärt smutsiga. Så dumt o riskera sin egna maskin när mamma bor i hyreshus o inte behöver betala för maskinen om den går sönder ;)


Har ju fått titta på VBÅ nu när jag vart hemma, det är ju den segaste serien som finns men man är ju ändå beroende av den när man är hemma. Måste ju ändå kolla vad som händer. Men nu har det vart väldigt utdraget ett tag måste jag erkänna. Känns inte som om dom kommer nån vart med mordutredningen o allt sånt. Ni vet vad jag pratar om som läser detta, för dom flesta jag umgås med vet jag kollar på det när dom får chansen ;)


Så, jag var ju över i Tyskland igår! Det var lite segt den sista biten hem, då man bara ville komma hem o slänga av sej alla jobbiga kläder o bara krypa i mysisarna. Fick med mej massa gottigt hem till festen, för ni kommer väl? Ser verkligen fram mot det. Hoppas det blir massa skojj o massa folk. Tråkigt att inte Tirre kommer bara. Fast det e ju ganska förståeligt. Lite långt att åka från Portugal för att gå på fest o sen åka tillbax ;) haha.. Lite väl långt pendlingsavstånd.. Hehe..


Känner inte att jag har så värst mycket o skriva om egentligen. Men likt förbannat sitter man här o knåpar.. Blir ju samma saker man skriver om hela tiden då mitt liv är ganska enformigt. Blir ju att göra samma saker varje dag. Det är ju så när man har ett stadigt förhållande och när man får in rutiner och allt sånt. Ni fattar nog vad jag menar..

Nä, dags att återvända till soffan, kanske skulle elda lite med så det blir lite varmare här..


- Ciao -


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0