Bara några få dagar kvar av 2008

Gud vad jag har vart dålig på att uppdatera. Men känner inte att denna veckan har gett mej så mycke tid till detta. Och vecka innan dess va det massa jobb bara så va ju halvt död när jag kom hem på eftermiddagen. Så egentligen va det bara matlagning och soffan som stog på shemat.

Julafton är över och tur är väl det, det va himla påfrestande emellanåt. Barn som inte kan sitta still 5 minuter som sedan ska pilla på ALLT. Så när alla åkt hem o vi hade röjjt upp lite så dröjde det inte länge innan Jessica nanade gottit i fotöljen :)  men det är ganska skönt de med..
Vi fick bara bra o ha grejjer i julklapp. Fick bland annat en perkulator, och pengar till renoveringen av badrummet. Mycket bra! Tack så mycke..

På juldagen bar det av till syster i gbg för julfirande med min del av familjen. Där bjöds det på Guitar Hero, god mat och julklappar. Det va hur mysigt som helst. Maten va superdupergod! det gjorde du bra syster! När man väl kom hem därifrån va man ju återigen supertrött.. Men satt väl uppe en stund innan kudden ropade på mej.
På Annandagen körde jag hem mamma till sej, jag handlade lite inför kvällen då det skulle komma lite folk till oss. Bjöd på den enklaste maträtten man kan göra tror jag. Tacos. Alla va väl trötta på julmaten antar jag för det tog slut väldans fort. Det va en mycke trevlig kväll. God mat och goda vänner! :)

Igår va jag bara i stan en snabbis o hämtade ett programm till datorn som Nicke bett Johan om. Fråga mej inte vad det går ut på men han har tjatat om det ett tag. Va nog nån reservdelskatalog till Volvo-bilar. Sen va jag på Mekonomen och inhandlade en termostat till min kära bil. Nu ska jag få värme :)  Sen bar det av hemåt. Gjorde lite käk o slappade i soffan. Syrran va ute en sväng. Lessen att jag kanske va lite tråkig men jag va sjukt trött bara..

Idag tvättar jag lite.. Hittade massa tvätt Nicke burit ner till tvättstugan utan att tala om det för mej. Så jag har väl att göra idag..

Nu har jag ju uppdaterat lite iaf. Ska se om jag kanske kanbli lite bättre, ja lovar inget men jag ska försöka..

Puss hej!

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0