finally

Då har äntligen den här underbara semestern kommit. Kan inte beskriva med ord hur skönt det ska bli o va ifrån jobbet i 4 veckor!


Fast sista dagen va riktigt lugn o skön faktiskt. Jag o Christina fick ett riktigt guld jobb, (terapiarbete), fick 2 Kartonger med ID - kortshållare som skulle packas om. Dvs sätta ihop dom 5 o 5 för att sen lägga dom i en påse om 10 och sen sätta en klisterlapp med artikelnummer. Haha, riktigt guld.. Vi satte oss i matsalen för att få sitta ner = )
Då kommer till o med chefen in för att snacka lite skit i en halvtimme eller vad det var. Han var på riktigt underbart humör igår, kan ju vart för att lillpajken gick på semester igår han med. Haha..
Sen var det dags att åka o hämta käk, i form av pizza, för att fira att de va semesterdax. Chefen satt o åt lunch med oss! Va riktigt konstigt faktiskt. Fast lite skönt på nåt sätt, man såg att det finns en annan Martin under den där chefsrollen som han har. Så man kunde slappna av på ett annat sätt.

Vi fick ju göra färdigt våra ID - kortshållare efter lunch men det tog ju inte så lång tid så vi tog o prata lite på Pelle som satt alldeles ensam i sitt lilla skrivarrum. Då passa vi på o fråga om vi kunde gå. Och det kunde vi ju så kvart i 2 stämplade vi ut o gick hem!! Guuuuuud så skönt!

Kvällen bjöd på umgänge med min syster! Inte för att vi redan träffas hela dagarna men så måste vi träffas på kvällar o helger =) men jag gillar min syster så det e bara skojj. Träffas ikväll med då kanske =) Så vi stog i stan o tjöta med min granne, körde Janne o Ari till Hulta. Systers kille va i Gånghester, och eftersom hon inte hade egen bil så fick jag köra dit henne när jag skulle brumma hem. Ögonen stog i kors så trött va ja.. Så när jag väl kom hem så hann jag knappt lägga huvet på kudden innan jag somnade. Jag träffade min Renée igår med =) det var skojj, har inte träffats allt för mycke dom senaste åren. Men hon bor ju inte så nära längre om man säger så. I Fjollträsk har hon minsann bosatt sej. Men hon e hemma ganska ofta tycker jag, men ändå hinner man inte träffas. Men det får det ju nästa bli ändring på!


Vaknade väl runt 11 snåret eller så. Kände mej sjukt bakfull (!) hur det nu fungerade men det gick väl över efter en stund. Så nu har jag packat lite o vart duktig. Det går inte fort det hära men det går sakta framåt. Jag hittade en gammal dagbok som jag satte mej o läste! Guuud vad pinsamt.. Den blir det nog att elda upp Hihi! Man hittar massa skojigt när man gräver bland grejerna.

Men nu ska jag faktiskt va så lat så jag ska slänga mej i soffan en stund! Måste bota min stackars njure lite ( huvudet ) haha



 - Gud vad jag saknar er! Kom hem nu, kommer ni hem så släpper jag er inte på länge, det ska ni ha klart för er. För dom här månaderna ni har vart borta har nog vart dom tristaste i mitt hela 25 - åriga liv!


Later  ♥


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0