sol, ledighet, kurs, uppsägning

Nu var det ett par dagar sen jag engagerade mej att skriva lite. Men nu har jag lite tid över.


Idag är jag ledig från jobbet, men för att gå på en kurs med facket. Ska bli skojigt! Syster ska med också, men eftersom hon vart sjuk denna veckan blev jag lite orolig att hon inte skulle med, men hon sa att jag inte behöver oroa mej =)

Känns bra o va ledig med betalt, plus att jag får milersättning för det jag kör. Hehe.. Och frukost o lunch serveras det med. Ünderbar!


Nu har Johan sagt upp sej från jobbet och kommer att lämna oss den 4 juli! Jättekul för dej men inte så kul för oss! Hoppas bara företaget inser vad dom går miste om. Att dom inte kunde komma med nåt motförslag beror ju på anställningsstoppet som äger rum just nu. Jävla skit! Har en annan tjej med på jobbet som börjar se sej om efter annat jobb snart me tror jag. Hon har bara anställning till den 29 Augusti. Hoppas anställningsstoppet är hävt till dess så åtminstone hon får vara kvar hos oss. Men vad ska man göra när ledningen är dumma i huvet?! Finns tyvärr inte mycke vi kan göra.


Nu ska jag börja göra mej i ordning, har duschat o så men inte känner jag mej pigg för de fastän jag fick sova längre idag.


Tjingeling ♥


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0