Oj oj oj...

Då var allt vad påsk heter över för denna gången då. Kan ju inte säga att man firar den så flitigt. Traditionen brukar ju vara Elmia på påskafton, men eftersom det vart kasst dom senaste åren vi vart uppe så struntade vi i det i år. Man blir bara besviken jue :( Känner inte att man behöver kasta ut såpass mycke pengar på o se bilar man ser varje dag.

Så jävla trött jag är idag, alla rutiner försvinner ju så fort man är lite ledig.. Så nu blir det till o fixa till det igen.
Det vara ganska slitigt på jobbet idag, blev nerskickad i källaren för att plocka.. Det är väl okej om man får hjälp!! Vi skulle vart 3 st som skull jobba där idag men det slutade med att jag var helt själv större delen av dan. Allt för att chefen är på semester! Blir så less! Vill ju inte springa till chefen så fort det är nåt, känner sej ju som en skvallerbytta då :( Men nu har det vart så mycke på kort tid så han måste få veta vad som hänt under dessa 2 veckor han har vart borta. Jag tål mycke men nu får det fan vara nog.

Och inte har jag fått tillbaka min bil idag inte. Tycker att det är lite dålig stil faktiskt. Dom kan väl åtminstonne höra av sej om vad som är fel, så att vi får lite information iaf. Men ICKE! ja, jag är ganska nöjd med V50:n ändå.. Den tar mej fram o tillbaka till jobbet. Annars hade det vart lite surt. Men jag har ju vart utan bil ett tag så jag vet jue hur det känns. Det vill jag inte göra om, så mycke kan jag säga!

Nä nu börjar strax Dr House!! Han e grym han.. Dax o sjunka ner i soffan..

Ti Amore! Carpe Diem!

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0