Flyttdax!

Ja då var det 1:a maj idag! Vad gjordes igår då? Själv gjorde jag minsta möjliga på mest möjliga tid. Skickade in min deklaration gjorde jag allt *klappa på huvet* trodde den skulle in senast fredag men såg idag att det är på måndag.. Jaja, nu är det gjort iaf. Varför vänta till sista dagen ;) hehe.. Jessica i ett nötskal..

Idag trodde jag att jag skulle få va hemma o bara ta det lugnt, men nä! Tji fick jag! Nicke hade lovat att vi skulle hjälpa hans lillsyster att flytta. Å snäll som jag är så, visst varför inte?! trodde inte hon samlat på sej så mycke grejjer, men ack vad fel jag hade. För att ha bott hemma hos mamma o pappa i ett rum på 9kvm så hade hon en himla massa. Lägenheten va jätte jättefin. Mysigt blir det nog när du får upp lite lampor o tavlor o gör det till ditt!

Nu har jag tagit en låång dusch och en njurtablett ;) haha (huvudvärkstablett) o ska sjunka ner i soffan tror jag. Känner mej inte riktigt 100 idag.. Hmm.. Kan va allt som e runt i kring!


Imorn ska vi åka ner till Götet o hälsa på brossan tror jag.. Han drar iväg till Portugal på tisdag men åker till Sthlm redan på Lördag för att säga hej då till bästa kompisen som bor där. Kanske även syster då jag vet inte. Men jag hoppas att allt löser sej för dej och att du tar det lugnt med allt! Älskar dej över allt annat på denna jord!

TvTime!

Jessi©a ♥

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0