Annandagen!

Idag är det Annandag jul, sjutton vad helgen har sprungit iväg fort. Men har man fullt upp hela tiden blir det väl så.

Torsdag var det säs och ultraljud på Prinsens buk. Men först var vi och hämtade mormor som skulle följa med. Och även åka med hem hit sen. Prinsen var sååå duktig när Farbror Doktorn kom med den kalla gelén och ultraljudsmojängen på hans mage. Han låg så stilla och snällt. Klart när det hade pågått en stund och han blev rastlös blev det jobbig att ligga där. Sen bar det av hemåt där vi möttes av barnvakten Kicki. Hon hade snällt satt igång kaffe till oss och även tänt i pannan :)
Drack lite kaffe, busade med Prinsen. Strax innan 1 begav jag mej till Sexdrega och hem till Familjen Teglund. Sen bar det av mot Ullared med en känsla av att det skulle vara ganska lugnt med folk. Och det stämde ganska väl. Inte så att man behövde vässa armbågarna eller ta på benskydd faktiskt. Man kunde i lugn och ro gå och titta på det man ville se på. Ingen direkt kö till kassan var det heller. Och det va skönt.. Blev lite pengar fattigaree, men ett par julklappar rikare :p

Julafton började tidigt då Prinsen ville upp redan vid 5-tiden. Men det var rätt skönt egentligen då vi inte hade hittat julgransfoten dagen innan. Så det tog väldigt mycket tid att hitta den. Sen skulle det plockas lite i vanlig ordning. Vid halv 10 tiden anlände Farmor och Farfar. Maten började lagas och doften spred sej i hela huset :)
Sen började folket en efter en sakteliga ramla in. Och julfirandet var i full fart. Ungarna sprang och busade. Maten serverades och alla åt med god aptit. Man skulle kunna tro att alla fastar dagarna innan jul faktiskt :p
Sen kom Kalle Anka och en stund efter det kom Tomten. Prinsen var mycket skeptisk till Tomten och ville absolut inte sitta i knät. Det får vänta till nästa år. Sen när klapparna var utdelade var det papper överallt :) Prinsen var nöjd med sina klappar. Tack allihopa!

Juldagen var det dax för mormor att åka hem. Efter mormor var avsläppt begav vi oss till Sexdrega för en fika hos Fia & Tommy och barnen! En fika blev till middag och massa mys! Tack underbara ni! Prinsen var helt slut efter denna hårda dag. Så han somnade när vi åkte hem och det var bara att byta till pyjamas och få i han välling sen var han som en slocknad hjälte! Vi låg och slumrade i soffan mest hela kvällen så det blev tidig sänggång för oss med.

Idag blir det bara en tur till stan för att handla lite och sen hem igen annars inte alls mycket.

Hur har eran jul varit? Mycket mys, mat och fina klappar?

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0