Tiden rinner från mej

Ja, tiden rinner verkligen ifrån mej nu för tiden. Känns som om jag inte har tid till nånting. Förra veckan va det så bra väder så då kände man ju inte för att göra nåt direkt heller. I torsdags va vi iväg hos tandläkaren med Primsen. Han flinade upp sig så mot tandsköterskan så hon behövde inte ens stoppa fingrarna i munnen på han =) Han va så duktig så.. Han fick en liten leksak, med betoning på LITEN! Den e så liten så den får han faktiskt inte leka med ännu. Alldeles för stor kvävningsrisk anser jag! Så den står faktiskt i bilen nu! Tyckte den va så söt så den kunde stå där =)
Efter tandläkarbesöket begav vi oss mot Rångedala för lite fika och lunch hos Cissi och barn. Efter det var det ett besök i Knalleland på tur. Där inhandlades en pool till Prinsen och diverse leksaker =) Älskar att shoppa prylar till Prinsen! Poolen var mycket uppskattad.... Dom första 5 minuterna =) haha.. Men pappa tyckte att det va en rolig grejj. När pappa hoppade i så kom Prinsen efter. Så båda mina pojkkar badade då! =) På kvällen kom Prinsens moster/gudmor på besök. Hon var hemma en sväng från Norge så hon kom o hälsade på lite. Stannade över natten med. Vi åkte med henne in till stan på Fredagen då vi skulle ha med oss Farfars bil hem så att jag och Prinsen kunde åka till Djurparken på lördagen.. Blev en snabb fika hos mamma innan vi åkte till Nickes päron. På kvällen blev det inte så värst mycket gjort. Packade lite prylar inför lördagen då det vankades både Djurparken och lite fest..
Djurparken blev mer lyckad än jag hade trott. Han var heeeeeelt fascinerad av alla djur han såg! Så roligt och se! Så det bli antagligen fler besök dit i år =)

På lördag är det planerat ett besök på Liseberg.. Med bror och hans tjej! Ska bli sååå myyyys..

Nää nu blir de lite kvällsmys med Prinsen.. Bjuder på en liten sommarbild!



Kommentarer
Nilsdina

Great .Now i can say thank you!

2011-06-02 13:18:34
URL: http://nilsdina.blogmentions.com




Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0