22:a December 2011

Har inte hunnit blogga på ett par dagar. Har vart fullt upp denna veckan. Idag är första dagen då jag verkligen hinner unna mej att sitta ner lite.
I måndags var vi och hämtade min kära mamma! När vi ändå va i stan passade vi på att handla lite. Så då va vi ju knappt hemma på hela dan.
I tisdags var det julgodisbak, bakade snickers och kola. Kolan hade jag aldrig gjort tidigare. Och man ska kanske inte ge sej på saker som man inte kan! Den blev ju då inte så bra. Den smakade gott och så men var alldeles för klabbig och tunn för att ens försöka slå in i papper. Så den hamnade faktiskt i soporna. Delegerade istället ut det till min fantastiska lillasyster som gör denna kolan så himla bra :)
Handlade oxå all julmaten i tisdags med. Storprinsen var hemma med mormor medans jag, Nicke och Leo va iväg och handlade. Vi höll faktiskt sams hela vägen genom affären. Inte ens lite gnabb :) Det är stort för att vara oss kan man säga! Haha! Vi är experter på att gnabbas så fort det är nåt!
Igår var en ganska hektisk dag. Storprinsen skulle till dagis första dagen på en vecka nästan. Sen åkte jag hem och strartade en maskin tvätt, åt frukost, hängde tvätt och städade i sovrummet. Sen var det dags att hämta Storprinsen igen. Då skulle vi åka till brorsans tjej och fika lite :) Efter de åkte vi hem och fortsatte grejja. Tvättade lite till, skottade snö, saltade, kastade in ved och bara småplockade.
Så kag var ganska slut igår kan man säga.. Jag hade ju bestämt att jag skulle ha en lign dag. Men rastlös som jag är så funkade inte det så bra :s

Idag har vi skängt skinkan i en gryta och ska koka den. Den vägde "bara" 6,5 kilo. En ganska redig skinka :D annars är det lugnt idag, det unnar jag mej!

Nu är det snart dags att hämta hem Storprinsen igen..


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0