110210 - Torsdag

Jag har varken haft ork eller lust att skriva nånting idag. Det har jag inte nu heller egentligen, men ska försöka plita ner några rader till dom stackars futtiga läsare jag har..

Idag började dagen halv 6, nu när Prinsen igen är lite sjuk så vill han inte sova nåt vidare länge på morgonen, men jag får väl vara nöjd för han sover faktiskt, peppar, peppar, på natten. Så jag kan ju vara nöjd. När han va mindre så sov han ju inte alls på natten när han var sjuk. Och det var fruktansvärt frustrerande att inte få sova på natten då han sovit jättebra nätterna igenom ganska bra från början.
Idag har vi haft en strejk-dag. Vi har bara vart inomhus och myst massa. Tittat på vad Prinsen kallar för "ompa" (I Drömmarnas Trädgård), vi har ritat lite, byggt lite lego.. Ja vi har bara haft en mamma-prinsen dag. Tanken var att vi skulle åka och handla på eftermiddagen men Prinsen har inte haft sitt solskenshumör påkopplat så jag har dragit ut på det. Nu sover han och det faller enorma snöflingor så jag bestämde att vi tar det imorn. Vi klarar oss till dess. Jag har väl kanske nte heller haft solskenshumöret idag direkt. Vart allmänt deppigt och haft nära till gråten hela tiden. Jag vet inte vad det har vart idag. Men vissa dagar är bättre än andra. Hoppas morgondagen blir bättre bara.

Är det någon som kanske vill leka med oss en stund imorn? Det är bara att hojta till isf :)

Kommentarer
Rebecka

Jag tycker att du har en skitfin sida! Har du ork så slå även ett öga på min :).

2011-05-07 17:33:58
URL: http://smsalåna.nu




Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0