110211 - Fredag

Uppe med tuppen idag kan man säga. Klockan 05,00 stog Prinsen i givakt i sin säng för att komma upp. Suck! Vad jag hatar när han e sjuk. Han verkade inte jättepigg när jag tog upp honom ändå. Och som nästan ett brev på posten blev han trött och tjurig redan vid 06,30. Så då gick jag faktiskt upp och la honom. Men han vill inte somna :( Jag blir tokig på detta. Han gastar och hostar med jämna mellanrum, det är inte så att han skriker helt hysteriskt heller.
Han har dom 3 senaste kvällarna ratat vällingen. Så han har mer eller mindre lagt sej utan mat! Men han har sovit natten igenom. Tycker det är lite konstigt faktiskt att han inte alls vaknar och ger ljud ifrån sej någon gång under natten. Men jag och Nicke pratade om det igår kväll. Han har nog möjligtvis ont i halsen, och det brukar ju bli allt värre på kvällen och då kanske han inte vill dricka varm välling. Ska försöka ge honom rumsvarm välling ikväll. Se om han kanske tar det. Men han sover ju hela natten utan, så det är ju ingen större fara.

Idag har vi ingenting planerat förrän på eftermiddagen då Farbror Johan kommer och busar med oss lite. Han behöver låna garaget igen och det är han ju mer än välkommen att göra :D
Så jag sitter här och funderar på vad man ska hitta på innan han kommer. Jag måste verkligen komma hemifrån idag. Men, undrar bara om det finns någon som vill leka med oss en stund?

Igår kväll hade vi ingen sändning på våran parabol så då satte vi igång filmen "Grown Ups" hysteriskt rolig. Så den rekomenderar jag varmt. Ikväll blir det nog att titta på "Paranormal Activity 2" Får se om grannen vill komma och titta på den med mej då Nicke inte alls tyckte att 1:an var nåt att ha. Men han gillar ju inte sånna filmer alls så då kan man ju förstå det kanske.

Nä, nu tycks han ha somnat så nu ska jag gå ut och kasta in ved och tända i pannan!

Have a najs daj! :D

Kommentarer
tarja

Du kan även testa varm mjölk i flaskan istället för vällningen. Philippa slutade med vällning när hon var ca 2 år. Du ville hon istället bara ha varm mjölk innan hon somnade.

2011-02-11 08:44:45
URL: http://lillamammabitchen.blogg.se/



Jessica

Fast han dricker välling på morgonen utan några problem.. Så jag antar att det är halsen.. Men vad sjutton ger man honom om han inte vill ha välling mer då? Han e ju inte så pigg på att sitta i matstolen när han e nyvalen direkt. Så gröt e ju ganska uteslutet..

2011-02-11 09:01:20
URL: http://lillafrokenkarlsson.blogg.se/




Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0