25:e November 2011

Har vart rätt dåligt med bloggande denna veckan. Men storprinsen har vart och är sjuk. Han har en hemsk hosta. Lider med honpm varje gång han hostar. Igår hörde jag även att Lillprinsen var rosslig och hostade väldigt mycket! Så idag blir det ett samtal till VC och hoppas på att dom kan göra nåt. Annars är det väl tänkt att vi ska åka till stan och handla lite, ska även göra ett besök på Rusta tänkte jag.. Men vi får se om vi får komma till VC först.

Nu i veckan blev Lillprinsen 1 månad redan! Var tar tiden vägen. Han växer på riktigt bra, följer sin kurva. Och det vore la fan om han inte gjorde det med tanke på hur mycket han äter :) Haha! Nästa besök på BVC blir det läkarundersökning, och då ska även storprinsen på sin 2,5 års kontroll. 2,5 år!! Hjälp! Vart har DEN tiden tagit vägen då? Känns som det var nyss vi kom hem från BB med honom..

Igår var det en månad kvar till Julafton, jag känner absolut ingen stress alls.. (nej jag är INTE ironisk ) men det är nog för att jag är klar med julklappsinhandlingen. Och jag har slagit in dom med :D Visst jag kommer säkert köpa lite mer smågrejjer till grabbarna, men då är det ju lite lättare och mindre saker än det vi redan köpt. Annars så är dom flesta ljusstakarna på plats. Några till ska upp, se om jag hittar några stjärnor idag på Rusta som faller mej i smaken. Annars tar jag inte fram alla tomtar och sånt förrän nån vecka eller två innan jul. Man tröttnar ju så fort på det.

Igår kom beskedet vi väntat på. Nickes mosters gubbe somnade in kl 10 igår :( Vila i frid!
Det var väntat att han skulle försvinna från oss. Men inte trodde vi att han skulle försvinna nu. Bara härom dagen var han så pigg. Så det gick fort de sista dagarna. Men vi får tänka positivt, han mår bättre där han är nu. Hos sin fru och svägerskor.
Så nu hoppas jag verkligen att nästa år blir bättre, för det kan inte bli sämre än detta året.. Eller?! Detta året går till världshistorien om det värsta i mitt liv. 4 dödsfall inom familjen på 9 månader! Mina tankar går till Malin med familj! Även till Martin! Tänker på er!

Nu ska jag sjunka ner i soffan med min stora Prins!

Talk to you later!


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0