120402

4,20!!
Idag igen.
Uff!
Problemet är ju att han inte somnar om. Varför somnar han inte om? Han har gjort det varenda morgon sen han va nyfödd! Varför ändra nu?
Vi kom på igår kväll iaf att han inte tycker om vällingen och det är därför han rycker undan huvet efter typ halva flaskan. Så efter 2 försök med läggning så fick han va uppe en stund till och sen fick han ren ersättning och han somnade som den Prins han är! Och sov till 4,20!! Ny blöja och mat! Och han somnade inte om. Jag vet inte, det kanske beror på att han håller på att förvandlas till en prickikorv. Eller så är det nåt annat! Han ändrar sej säkert snart igen! Med betoning på snart!! Men jag är ju glad att han inte är tjurig och vresig iaf!

Igår spenderade vi dagen hemma. Jag tvättade 2 maskiner tvätt. På eftermiddagen hade vi besök av min extra mamma och hennes mamma.
Storprinsen hade en riktig tjurdag! Riktiga utbrott där han kastade sej på golvet för minsta lilla. Det börjar bli riktigt jobbigt det där. För han lyssnar ju inte alls vad man säger till honom.
Jag och Lillprinsen åkte för att köpa bingolotter, som pappa skulle gjort men gllmde plånboken hemma. Så det fick bli en liten tripp bara han och jag. Under tiden så badade pappa och Storprinsen och när jag kom hem igen va han på ett strålande humör och jag frågade vad dom gett honom :) Nää, han har bara badat! Jaha! Om han blir på så bra humör av att bada ska han få göra det varje dag!
Och jag får ju inte skicka honom till dagis heller nu när Lillprinsen har fått Vattkoppor. Än så länge har inte Storprinsen fått nåt. Så jag börjar ju undra om han inte redan haft det och vi bara inte sett det. För han får ju lite utslag emellanåt. Och det kan ju vara så att han bara fått en koppa eller så. Så får han det inte nu så har han säkert haft det. Men måste ju ändå hålla honom hemma ett tag till. Jag försöker få honom att pussa och krama på Lillebror men det gör han bara när han själv vill :) Haha. Men i och med att det är luftburet så borde han få det ändå. För han sitter gärna jämte mej när Lillprinsen sitter i mitt knä osv.

Idag ska vi köra hem mamma/mormor. Måste handla lite mjölk med bara. Sen blir det nog bara lugnt. Känner mej inte direkt på topp just nu. Hängig och dan känner jag mej. Vaknade med sån hemsk huvudvärk med. Men den är nog snart borta efter 2 glas kaffe och en alvedon.

Veckan är helt oplanerad och känns som att den förblir det med me tanke på Vattkoppor och smittorisk.
Men jag är glad att han iaf fått de nu innan jag blrjat jobba. Och det är än så länge ganska lindrigt. Och jag tror inte det blir mycket mer om jag ska vara ärlig. Och han verkar inte ha ont utav det heller. Så det är ju positivt. Värre kan det ju bli med Storprinsen! Men det återstår ju att se!
Anw! Så om nån redan haft Vattkoppor och vill ta en fika så är det bara att höra av sej!



Kommentarer
Fiddeli

Hej Pussgurka :) Kom in å ta kaffe i veckan, jag har haft vattkoppor, så jag blir inte smittad ;) Kramiz

2012-04-02 07:12:37
URL: http://fiddelivi.blogspot.se



Jessica

Ja det ska vi nog kunna se till att göra :) Vi hörs väl på luren :)

2012-04-02 07:26:36
URL: http://lillafrokenkarlsson.blogg.se/



Kicki

Är man välkommen om man vill ha vattenkoppor :)?

2012-04-02 07:58:36



Jessica

Ja du är så välkommen så :) Vi delar gärna med oss :)

2012-04-02 08:05:31
URL: http://lillafrokenkarlsson.blogg.se/




Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0