120404

God Onsdag Sverige!

Åter en natt då Lillprinsen tog lång tid på sej att somna om "/ Jag tippar ju på att det är Vattkopporna som gör att han har svårt att komma till ro ordentligt. Jag hoppas det iaf så inte detta fortsätter efter han blitt frisk med.. Nej hujedamej det får det verkligen inte göra.

Igår hade vi en riktig hemmadag! Gick i pyjamasen hela dagen. Barnen fick på sej andra kläder men jag behöll pyjamasen på :)
Jag gjorde ärligt talat inte speciellt mycket. Jag kastade in lite ved och tände i pannan. Starta diskmaskinen och plockade ur den när den va klar. Men mycket mer än så var det nog faktiskt inte. Och det va riktigt skönt. Men! Dammsugaren måste ju snart få komma ut på en dans igen. Men det får nog bli imorn. För idag ska vi in till fina Fia! Dricka kaffe och snacka skit! Och känner jag mej själv rätt så orkar jag inte dammsuga när vi kommit hem. Ja, vi får se. Men imorn ska vi bara va hemma med så då är det ju lättast :) Haha!

Åhh! På fredag ska vi ha en familjedag! Jag, min mamma och mina systrar (och barnen givetvis!) ska träffas och bara umgås på stan och äta lunch :) Så längesen vi gjorde nåt sånt ihop :) Men nu äntligen! Ska bli himla mysigt!

Det va nog allt jag hade idag :)
Men ha en fantastisk dag allihopa!


Kommentarer
Fiddeli

Gomorron Pussgurka ;) Å va mys att träffa er idag ;) Å hörrö...du får ju ändra min bloggadress ;)) Pusselipuss

2012-04-04 06:29:14
URL: http://fiddelivi.blogspot.com



Jessica

Vi kommer lite tidigare om det går bra :) Åker väl när Leo fått sin "frukost" Oj då! Har jag inte gjort de? Då får jag fixa det sen :)

2012-04-04 07:09:49
URL: http://lillafrokenkarlsson.blogg.se/




Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0